greenninja Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 Končno dubo sliko Danove montaže gps-ja... :whistle: :naughty: Mi je po tem kar jasno zakaj ne ločiš Prekmurja od Prlekije.. :slap:
Gallus Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 Končno dubo sliko Danove montaže gps-ja... :whistle: :naughty: ... se mi je zdelo, da je kupil neko tehniko ... iz Amerike ... :whistle:
RAF Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 Mi je po tem kar jasno zakaj ne ločiš Prekmurja od Prlekije.. :slap: ja ti si iz prlekije ne... :whistle: :naughty: :winkiss:
greenninja Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 ja ti si iz prlekije ne... :whistle: :naughty: :winkiss: Se morava vedno kregat okrog tega? In biti s prlekije možno da niti ni slabo. pomojem je celo lažje prenašljivo kot imeti zvite felge na zamaskirani truli višnji, na keri prevaža iz štajerske v posavje osla. :glare:
DAN Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 (popravljeno) Se morava vedno kregat okrog tega? In biti s prlekije možno da niti ni slabo. pomojem je celo lažje prenašljivo kot imeti zvite felge na zamaskirani truli višnji, na keri prevaža iz štajerske v posavje osla. :glare: :worship: :worship: :worship: Trula višnja nič več,je kanarinček rumen....prva barva..............letos :lol1: Popravljeno April 4, 2008. Popravil DAN
DAN Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 RAF,nekaj si se hvalil z organizacijo dirke :whistle:
RAF Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 RAF,nekaj si se hvalil z organizacijo dirke :whistle: jap...dirka bo...sam ne dežna... :naughty: :naughty: dobiš vse po pošti... :whistle:
Gallus Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 ... dirka ... kakšna ... kdaj ... kje ... :?
RAF Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 ... dirka ... kakšna ... kdaj ... kje ... :? oldtimerjev....sej ti že itak zraven spadaš :whistle: :alien1:
Gallus Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 oldtimerjev....sej ti že itak zraven spadaš :whistle: :alien1: ... oldtimert ti je .... O:-)
RAF Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 ... oldtimert ti je .... O:-) mama? :whistle: :whistle: :whistle: btw, a si vidu učeraj, kaj je hiter odzivni čas....
greenninja Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 mama? :whistle: :whistle: :whistle: btw, a si vidu učeraj, kaj je hiter odzivni čas.... Hmmm... Hrana ti je padla z mize pa si jo pobral preden jo je napadla plesen? :blink: Uaaau. :worship:
RAF Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 Hmmm... Hrana ti je padla z mize pa si jo pobral preden jo je napadla plesen? :blink: Uaaau. :worship: Grenka...kar se pa hrane tiče...preden pade na tla, jo pojem...ne poberem... :naughty: :naughty: :naughty: Sicer pa če doručak v konzervi na tla prleti....mu nič ni...prednostiinslabostisamskegaživljenjapress :krneki: :krneki: :krneki:
greenninja Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 Grenka...kar se pa hrane tiče...preden pade na tla, jo pojem...ne poberem... :naughty: :naughty: :naughty: Sicer pa če doručak v konzervi na tla prleti....mu nič ni...prednostiinslabostisamskegaživljenjapress :krneki: :krneki: :krneki: HAHAHA a nisi še tak da, če leti konzerva potegneš pa strelaš? :P Lp
RAF Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 HAHAHA a nisi še tak da, če leti konzerva potegneš pa strelaš? :P Lp Nope...ker strelat ne znam....si lahk nogo fentam... :naughty: :naughty: :naughty: Sicer pa, zvite felge pa preciznost ne gre skupi...
greenninja Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 Nope...ker strelat ne znam....si lahk nogo fentam... :naughty: :naughty: :naughty: Sicer pa, zvite felge pa preciznost ne gre skupi... S tem se pa ne strinjam. Po mojem si kar dobro moral cilat da si SKALO zadel na 6 m širokem cestišču.. :worship:
RAF Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 S tem se pa ne strinjam. Po mojem si kar dobro moral cilat da si SKALO zadel na 6 m širokem cestišču.. :worship: itak...sej veš da sem rista snajperista...ah...sem takrat na druge stvari mislo...šel kandidate.... :evilgrin: :evilgrin: za odstrel :whistle: :whistle:
greenninja Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 itak...sej veš da sem rista snajperista...ah...sem takrat na druge stvari mislo...šel kandidate.... :evilgrin: :evilgrin: za odstrel :whistle: :whistle: Ajaaa oštevilčeval po vrstnem redu... Pa kaj je keri na cesti takrat ležal pa si ga ciljal? :hmm: Viš, če bi se do Prlekije pelo bi večjo gužvo mel. :kva2: In Posavci, vsi začeli sezono? Mi tukaj čez še ne, ker še nimamo avtoceste odprte.. :P
RAF Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 Ajaaa oštevilčeval po vrstnem redu... Pa kaj je keri na cesti takrat ležal pa si ga ciljal? :hmm: Viš, če bi se do Prlekije pelo bi večjo gužvo mel. :kva2: In Posavci, vsi začeli sezono? Mi tukaj čez še ne, ker še nimamo avtoceste odprte.. :P Sezono...ma ne...čakamo junij, 35 stopinj in rahlo zagorele dečve :whistle:
2Bad Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 (popravljeno) Jaz sem se nekaj trudil nabirat km pa me sedaj grlo je.be! :hmm: Najbrž sem preveč občutljiv. :grim Sem pa tudi zamejal konjenico ... rahlo manj km pa veliko večjo prostornino! :kva2: Kako pa kaj ostali!? Zunaj je sonček ... ne vem kaj še delate v službi! :hmm: Popravljeno April 16, 2008. Popravil 2Bad
Gallus Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 btw, a si vidu učeraj, kaj je hiter odzivni čas.... ... prvič od kar te poznam... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: ... si pa bil hiter ko MUNJA ... kaj je - je ...
DAN Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 jap...dirka bo...sam ne dežna... :naughty: :naughty: dobiš vse po pošti... :whistle: Poštar ni še nič prinesel :whistle:
RAF Objavljeno April 17, 2008 Opozori Objavljeno April 17, 2008 POZOR POZOR!!! TO NI VAJA. TO NI VAJA. POSEBNO OBVESTILO ZA TRENUTEK NAJ ODLOŽI DELO NAŠ ATA GALLUS, KI DANES SLAVI UFFFF VELIKI JUBILEJ. ŽELIMO MU VELIKO KILOMETROV, MALO DEŽJA IN OGRETE GUME :whistle: :worship: :whistle: :worship:
RAF Objavljeno April 17, 2008 Opozori Objavljeno April 17, 2008 Pa še čestitka od Mio Standard Osijek...za ponosnega voznika njihove znamke... :naughty: :whistle: :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se