Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Končno dubo sliko Danove montaže gps-ja... :whistle: :naughty:

Mi je po tem kar jasno zakaj ne ločiš Prekmurja od Prlekije.. :slap:

Objavljeno
Končno dubo sliko Danove montaže gps-ja... :whistle: :naughty:

... se mi je zdelo, da je kupil neko tehniko ... iz Amerike ... :whistle:

Objavljeno
Mi je po tem kar jasno zakaj ne ločiš Prekmurja od Prlekije.. :slap:

ja ti si iz prlekije ne... :whistle: :naughty: :winkiss:

Objavljeno
ja ti si iz prlekije ne... :whistle: :naughty: :winkiss:

Se morava vedno kregat okrog tega?

In biti s prlekije možno da niti ni slabo. pomojem je celo lažje prenašljivo kot imeti zvite felge na zamaskirani truli višnji, na keri prevaža iz štajerske v posavje osla. :glare:

Objavljeno (popravljeno)
Se morava vedno kregat okrog tega?

In biti s prlekije možno da niti ni slabo. pomojem je celo lažje prenašljivo kot imeti zvite felge na zamaskirani truli višnji, na keri prevaža iz štajerske v posavje osla. :glare:

:worship: :worship: :worship:

Trula višnja nič več,je kanarinček rumen....prva barva..............letos :lol1:

Popravljeno . Popravil DAN
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno
RAF,nekaj si se hvalil z organizacijo dirke :whistle:

jap...dirka bo...sam ne dežna... :naughty: :naughty: dobiš vse po pošti... :whistle:

Objavljeno

... dirka ... kakšna ... kdaj ... kje ... :?

Objavljeno
... dirka ... kakšna ... kdaj ... kje ... :?

oldtimerjev....sej ti že itak zraven spadaš :whistle: :alien1:

Objavljeno
oldtimerjev....sej ti že itak zraven spadaš :whistle: :alien1:

... oldtimert ti je .... O:-)

Objavljeno
... oldtimert ti je .... O:-)

mama? :whistle: :whistle: :whistle:

btw, a si vidu učeraj, kaj je hiter odzivni čas....

Objavljeno
mama? :whistle: :whistle: :whistle:

Hmmm...

Hrana ti je padla z mize pa si jo pobral preden jo je napadla plesen? :blink: Uaaau. :worship:

Objavljeno
Hmmm...

Hrana ti je padla z mize pa si jo pobral preden jo je napadla plesen? :blink: Uaaau. :worship:

Grenka...kar se pa hrane tiče...preden pade na tla, jo pojem...ne poberem... :naughty: :naughty: :naughty:

Sicer pa če doručak v konzervi na tla prleti....mu nič ni...prednostiinslabostisamskegaživljenjapress :krneki: :krneki: :krneki:

Objavljeno
Grenka...kar se pa hrane tiče...preden pade na tla, jo pojem...ne poberem... :naughty: :naughty: :naughty:

Sicer pa če doručak v konzervi na tla prleti....mu nič ni...prednostiinslabostisamskegaživljenjapress :krneki: :krneki: :krneki:

HAHAHA a nisi še tak da, če leti konzerva potegneš pa strelaš? :P

Lp

Objavljeno
HAHAHA a nisi še tak da, če leti konzerva potegneš pa strelaš? :P

Lp

Nope...ker strelat ne znam....si lahk nogo fentam... :naughty: :naughty: :naughty:

Sicer pa, zvite felge pa preciznost ne gre skupi...

Objavljeno
Nope...ker strelat ne znam....si lahk nogo fentam... :naughty: :naughty: :naughty:

Sicer pa, zvite felge pa preciznost ne gre skupi...

S tem se pa ne strinjam. Po mojem si kar dobro moral cilat da si SKALO zadel na 6 m širokem cestišču.. :worship:

Objavljeno
S tem se pa ne strinjam. Po mojem si kar dobro moral cilat da si SKALO zadel na 6 m širokem cestišču.. :worship:

itak...sej veš da sem rista snajperista...ah...sem takrat na druge stvari mislo...šel kandidate.... :evilgrin: :evilgrin: za odstrel :whistle: :whistle:

Objavljeno
itak...sej veš da sem rista snajperista...ah...sem takrat na druge stvari mislo...šel kandidate.... :evilgrin: :evilgrin: za odstrel :whistle: :whistle:

Ajaaa oštevilčeval po vrstnem redu... Pa kaj je keri na cesti takrat ležal pa si ga ciljal? :hmm:

Viš, če bi se do Prlekije pelo bi večjo gužvo mel. :kva2:

In Posavci, vsi začeli sezono? Mi tukaj čez še ne, ker še nimamo avtoceste odprte.. :P

Objavljeno
Ajaaa oštevilčeval po vrstnem redu... Pa kaj je keri na cesti takrat ležal pa si ga ciljal? :hmm:

Viš, če bi se do Prlekije pelo bi večjo gužvo mel. :kva2:

In Posavci, vsi začeli sezono? Mi tukaj čez še ne, ker še nimamo avtoceste odprte.. :P

Sezono...ma ne...čakamo junij, 35 stopinj in rahlo zagorele dečve :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

Jaz sem se nekaj trudil nabirat km pa me sedaj grlo je.be! :hmm: Najbrž sem preveč občutljiv. :grim

Sem pa tudi zamejal konjenico ... rahlo manj km pa veliko večjo prostornino! :kva2:

Kako pa kaj ostali!? Zunaj je sonček ... ne vem kaj še delate v službi! :hmm:

Popravljeno . Popravil 2Bad
Objavljeno

... prvič od kar te poznam... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

... si pa bil hiter ko MUNJA ... kaj je - je ...

Objavljeno
jap...dirka bo...sam ne dežna... :naughty: :naughty: dobiš vse po pošti... :whistle:

Poštar ni še nič prinesel :whistle:

Objavljeno

POZOR POZOR!!!

TO NI VAJA. TO NI VAJA.

POSEBNO OBVESTILO

ZA TRENUTEK NAJ ODLOŽI DELO NAŠ ATA GALLUS, KI DANES SLAVI UFFFF VELIKI JUBILEJ. ŽELIMO MU VELIKO KILOMETROV, MALO DEŽJA IN OGRETE GUME :whistle: :worship: :whistle: :worship:

Objavljeno

... :smoke: :worship: :yes: ...

Objavljeno

Pa še čestitka od Mio Standard Osijek...za ponosnega voznika njihove znamke... :naughty: :whistle: :evilgrin:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!