RAF Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Ah ja. No, pri nas boš dobo kafe v tapravi šalci veš.. :whistle: Kera ni z malim zadovoljna...vlkega dobila nau... :krneki: :krneki: :krneki: je pa tko...sej ste vi lokacijo zbral...men je blo ok...sem mal vrat razmigal... :whistle: :whistle: :whistle: pa še ker zraven mene... :evilgrin: :evilgrin:
greenninja Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Kera ni z malim zadovoljna...vlkega dobila nau... :krneki: :krneki: :krneki: je pa tko...sej ste vi lokacijo zbral...men je blo ok...sem mal vrat razmigal... :whistle: :whistle: :whistle: pa še ker zraven mene... :evilgrin: :evilgrin: :grim Imaš prav. Nekateri so pa samo pogledali, če ti je otrok podoben! :P Nazaj smo šli čez Zidani Most, par semaforjev pa malo šodra ampak normalno vozno. Ta stran mi je bolj všeč kot Bizeljska. p.s.: Kako dobro poznaš uno velenčanko? :hmm:
RAF Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 :grim Imaš prav. Nekateri so pa samo pogledali, če ti je otrok podoben! :P Nazaj smo šli čez Zidani Most, par semaforjev pa malo šodra ampak normalno vozno. Ta stran mi je bolj všeč kot Bizeljska. p.s.: Kako dobro poznaš uno velenčanko? :hmm: hja...škoda k mi ni...dete podobno... ne poznam jo tko dober...zakaj? PM
DAN Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Ka je zdaj,kdo motoriral za vikend al vsi :yawn:
RAF Objavljeno Maj 14, 2008 Opozori Objavljeno Maj 14, 2008 Ka je zdaj,kdo motoriral za vikend al vsi :yawn: ja ne vem...čakal da pokličeš...pa sem mlade dobil... :naughty: :rolleyes:
DAN Objavljeno Maj 14, 2008 Opozori Objavljeno Maj 14, 2008 ja ne vem...čakal da pokličeš...pa sem mlade dobil... :naughty: :rolleyes: Saj naraščaj ti nebi nič škodil :whistle: Bil nič na motorju,ampak prihajajo boljši časi....
avro Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 dan, jutr karantena. Da nauš pozabu. (pr juri al na pumpi????
DAN Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 dan, jutr karantena. Da nauš pozabu. (pr juri al na pumpi???? Ob 9.00 se zacne,8.15 na pumpi,te poberem mimgrede?
DAN Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 Avro,da ne pozabim,jutri ob 19.00 tudi....
Frips Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 Isto kot lani, sam manj deža pa več pizdarij :P
Gallus Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 Stric Gallus,je blo kaj včeraj :hmm: ... odvisno na kaj misliš .... :whistle:
DAN Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 Če misliš,da se doma šteje,SE NE :whistle: simulator kaj pa
Gallus Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Če misliš,da se doma šteje,SE NE :whistle: simulator kaj pa .... :naughty: :naughty: :naughty: . :whistle: ...
RAF Objavljeno Maj 21, 2008 Opozori Objavljeno Maj 21, 2008 o junaciiiiiiiiiiiii...tu ste... :whistle: :whistle: :whistle:
DAN Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 o junaciiiiiiiiiiiii...tu ste... :whistle: :whistle: :whistle: In kot po navadi se spet v neki luknji skrivaš :whistle:
RAF Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 In kot po navadi se spet v neki luknji skrivaš :whistle: Nope...nič ne skrivam...ampak čakam da kdo pokliče če gre na kofe...ker ne morem mešat vaše ustaljene rutine.... :whistle: :whistle: :whistle:
DAN Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Nope...nič ne skrivam...ampak čakam da kdo pokliče če gre na kofe...ker ne morem mešat vaše ustaljene rutine.... :whistle: :whistle: :whistle: ..zakaj ne.....
RAF Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 ..zakaj ne..... Ja bimbo kranjski...če nič ne pokličeš... :headbang: :headbang:
Frips Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Ja hmmm....od kar je na kranjski strani bolj poredko pokliče... menda vize za na štajersko ne dobi.
DAN Objavljeno Maj 24, 2008 Opozori Objavljeno Maj 24, 2008 Ja bimbo kranjski...če nič ne pokličeš... :headbang: :headbang: A sem poklicu al ne :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se