RAF Objavljeno Maj 25, 2008 Opozori Objavljeno Maj 25, 2008 sem pršo ne... pa dans tud... :whistle: :whistle: :whistle: pa kak km sem tud naredu :whistle: :whistle: :naughty: :rolleyes:
Gallus Objavljeno Maj 25, 2008 Opozori Objavljeno Maj 25, 2008 sem pršo ne...pa dans tud... :whistle: :whistle: :whistle: pa kak km sem tud naredu :whistle: :whistle: :naughty: :rolleyes: ... samo ti treniraj ... :evilgrin:
RAF Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 ... samo ti treniraj ... :evilgrin: jap...jutri trening št. 2... :naughty: :naughty: :naughty:
DAN Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 jap...jutri trening št. 2... :naughty: :naughty: :naughty: Pa pazi,da mašine ne pregreješ preveč :whistle:
RAF Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 Pa pazi,da mašine ne pregreješ preveč :whistle: aha...bom merku...sej veš da sem bolj počasen...hehehehe
RAF Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 Vsi spijo...no jaz danes cel dan motoriral...je blo fajn...hihihi :whistle: :whistle: :whistle: Hvala vodičem za vodenje, pa grenki za moralno podporo... :naughty: :naughty: :naughty:
greenninja Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 Vsi spijo...no jaz danes cel dan motoriral...je blo fajn...hihihi :whistle: :whistle: :whistle: Hvala vodičem za vodenje, pa grenki za moralno podporo... :naughty: :naughty: :naughty: Khm.. Hvala za obisk in družbo. Pa kavo v šalci ne plastiki. :grim Drugače pa še dobro da si bil v bližini. Suzukijevci ste očitno vajeni vseh mogočih zapletov na motorjih. :P
RAF Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 Khm.. Hvala za obisk in družbo. Pa kavo v šalci ne plastiki. :grim Drugače pa še dobro da si bil v bližini. Suzukijevci ste očitno vajeni vseh mogočih zapletov na motorjih. :P jap...bom dal tablo na hrbet...servis in asistenca na tereno...sam zate.... :naughty: :krneki:
greenninja Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 jap...bom dal tablo na hrbet...servis in asistenca na tereno...sam zate.... :naughty: :krneki: Naše dvorišče ni teren! :grrr Torej asistenca ni bila potrebna. Drugače pa mislim, da bom jaz tudi mela neko firmo: Enostavne in takojšnje rešitve za motoriste na terenu- IZOLIR-TRAK&VEZICE d.o.o. :grim Je pa Prlekija lepa za vozit, a? :hmm:
RAF Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 aha...na dvorišču asistenca ni potrebna... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: dober da maš mal klanca.... :whistle: :naughty: drgač pa...res...dobiš za birthday...al pa za majmunovo bund vezic pa izolir trak... :rolleyes: :rolleyes: jap...prlekija je lepa...za vozit... :whistle: :whistle: sam ne vem ka se ti prekmurka v prlekijo rineš...hahahaha
greenninja Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 aha...na dvorišču asistenca ni potrebna... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: dober da maš mal klanca.... :whistle: :naughty: drgač pa...res...dobiš za birthday...al pa za majmunovo bund vezic pa izolir trak... :rolleyes: :rolleyes: jap...prlekija je lepa...za vozit... :whistle: :whistle: sam ne vem ka se ti prekmurka v prlekijo rineš...hahahaha Thja avtocesto so samo do tja potegnili zato. Kaj se pa ti? :hmm: Za rd bi pa mela vaservago ali pa geotrikotnik. :yes:
greenninja Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 A to sta rinla.. :P :D RAF-a sem rinila po dvorišču, ker se je hotel z ninjo pelat. :grim
RAF Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 RAF-a sem rinila po dvorišču, ker se je hotel z ninjo pelat. :grim Jap in ko sem zagledal astorja, sem si zaželo, da bi sedel na suljoti, ne pa na kosilnici....ups, nitkarci... :naughty: :whistle:
greenninja Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 Jap in ko sem zagledal astorja, sem si zaželo, da bi sedel na suljoti, ne pa na kosilnici....ups, nitkarci... :naughty: :whistle: Misliš, da ma žučofobijo tale moj pes? :grrr
DAN Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 Misliš, da ma žučofobijo tale moj pes? :grrr Men se zdi,da bol na RAFa :whistle:
RAF Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Men se zdi,da bol na RAFa :whistle: aha...to zato...ker tebe ni vido....
DAN Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 RAF treniraš kaj,cajta maš sam še 17 dni :whistle:
greenninja Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Ka zdaj Posavci, a se kaj vozite ali se ne upate, ker veste, da se vozi RAF? B)
Frips Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Vozmo :grim Samo v drug konc SLO kot RAF :evilgrin:
greenninja Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Vozmo :grim Samo v drug konc SLO kot RAF :evilgrin: Thja zate tak vem, da se proti SV SLO pelješ 1x na 5 let.. :rolleyes: Zato sem pa vprašala, če ste (vsi ostali razen onega s Suljotom) letos sploh kaj na cesti (kjerkoli).. .)
Frips Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Napača....letos bil v SV koncu že kar nekajkrat :whistle: Tko 50:50 bi lahk rekel.
DAN Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Ka zdaj Posavci, a se kaj vozite ali se ne upate, ker veste, da se vozi RAF? B) Eeeee v tem je tudi nekaj resnice,sicer mora zdaj trenirat........sam se še ne da.
RAF Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Eeeee v tem je tudi nekaj resnice,sicer mora zdaj trenirat........sam se še ne da. DAN, sma danes še mokri trening vsekala...men je ok, ker je bil Suljo usran....sam eni so mel pa spucano mofo :unsure: :naughty:
DAN Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 DAN, sma danes še mokri trening vsekala...men je ok, ker je bil Suljo usran....sam eni so mel pa spucano mofo :unsure: :naughty: Da ti vse po spisku :slap: .......kaki vsran motor imam,sem šele videl doma v garaži..... Je pa res,da ni nobena strela v mene vžgala :huh:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se