RAF Objavljeno Junij 18, 2009 Deli Objavljeno Junij 18, 2009 Gallus...hvala za obisk....drugič prosim da mi poveš...da dam sončne očale gor...ker se uno žutoooo tak blešči....;-) bogami imaš ti puno toga... ;-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Junij 18, 2009 Deli Objavljeno Junij 18, 2009 Gallus...hvala za obisk....drugič prosim da mi poveš...da dam sončne očale gor...ker se uno žutoooo tak blešči....;-) bogami imaš ti puno toga... ;-) ... i slepa koka ... saj veš kako gre ... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 19, 2009 Deli Objavljeno Junij 19, 2009 ... i slepa koka ... saj veš kako gre ... :whistle: misliš ono...;" Ovdje su se i najhrabriji usrali... " :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 ... da vidimo ali ima dopustnik kaj časa ... ali pa samo :evilgrin: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 ... da vidimo ali ima dopustnik kaj časa ... ali pa samo :evilgrin: ... Pa ka ti spat ne moreš?? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 Ooooo,pa si ti še živa in kak kej lajf???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 ... da vidimo ali ima dopustnik kaj časa ... ali pa samo :evilgrin: ... Pazi,da ti dopustnik položnice ne izstavi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazg Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 A gre morda kdo iz okolice KK kaj ta vikend proti morju. Motozbor Tar pri Novem gradu (Indijanci) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 Ooooo,pa si ti še živa in kak kej lajf???? Evo mene, živa pa relativno zdrava- vse pod kontrolo torej. Namesto mopeda pa mam še enga golfa. Drugače pa, če bom kaj v okolici se vidmo,bom bivšega žutega naštimala, da malo telefon obrne. Brez tumarij in lp! - Isto velja za Gallusa. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 A gre morda kdo iz okolice KK kaj ta vikend proti morju. Motozbor Tar pri Novem gradu (Indijanci) Nope...Čudn vreme (sem bil dost moker že letos), pa še z musko so nazadnje zasral....nek "country" so mel...njah. Čeprav plac je pa fajn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 Evo mene, živa pa relativno zdrava- vse pod kontrolo torej. Namesto mopeda pa mam še enga golfa. Drugače pa, če bom kaj v okolici se vidmo,bom bivšega žutega naštimala, da malo telefon obrne. Brez tumarij in lp! - Isto velja za Gallusa. :yes: VELA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Julij 8, 2009 Deli Objavljeno Julij 8, 2009 Isto velja za Gallusa. :yes: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 12, 2009 Deli Objavljeno Julij 12, 2009 Oj banda....lep pozdrav iz Slavonije...sem v deželi komarjev.....kaj dogaja doma... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Julij 12, 2009 Deli Objavljeno Julij 12, 2009 Oj banda....lep pozdrav iz Slavonije...sem v deželi komarjev.....kaj dogaja doma... Kaj si pa tam zgubu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 16, 2009 Deli Objavljeno Julij 16, 2009 Dan...komarje ziher ne lovim...hahahahaha Drugač pa tle ugodnih 36 stopinj.... ;-( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazg Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 Očitno ne gre nihče danes al pa jutri kaj proti Kranju na zbor? Al ste se že med sabo vsi zmenl. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 Od teh, ki so tle gor, dvomim da bo ker šel. Sam osebno obiskujem samo še zbore ob morju in v tujini, če jih že Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazg Objavljeno Julij 18, 2009 Deli Objavljeno Julij 18, 2009 Ja v Kranju je blo kar fajn. Prevsem je pa blo ''mokro'' Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Julij 24, 2009 Deli Objavljeno Julij 24, 2009 ... RAF ... ... srečno pot ... čenegredrugačepapoomejitvahpress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 27, 2009 Deli Objavljeno Julij 27, 2009 ... RAF ... ... srečno pot ... čenegredrugačepapoomejitvahpress hvala...kot veš...lesi se vratio...na kotačima.... drugič letima skupaj...skos do dubrovnika....ponovno... ;-) pa banano vzemema...če bo priden.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Julij 27, 2009 Deli Objavljeno Julij 27, 2009 hvala...kot veš...lesi se vratio...na kotačima.... drugič letima skupaj...skos do dubrovnika....ponovno... ;-) pa banano vzemema...če bo priden.... ... če bo res priden ... :evilgrin: (pačebodobildovolilnicopress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 27, 2009 Deli Objavljeno Julij 27, 2009 ... če bo res priden ... :evilgrin: (pačebodobildovolilnicopress) Pa sej je priden no....vsaj trudi se..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Julij 27, 2009 Deli Objavljeno Julij 27, 2009 Vidva bi sam za pečjo čepela,če neb mene poznala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 27, 2009 Deli Objavljeno Julij 27, 2009 Vidva bi sam za pečjo čepela,če neb mene poznala Dan, ti nam širiš obzorja....Hvala ti... :evilgrin: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Julij 27, 2009 Deli Objavljeno Julij 27, 2009 Zaenkrat imata še srečo,ker sem dobra duša.... Če ga pa začneta svirat vama pa bom začel računat.. ..kaj je zdaj bo kaka fešta al si zahinavu..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se