DAN Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 ej sam sanjam že tistga oddojka.... Tist odojk je zdaj že najbrž 300 kilsko prase Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 Tist odojk je zdaj že najbrž 300 kilsko prase aham...al pa plemenska svinja z enimi 15 legli za sabo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 Al je pa že za enga vola.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 (popravljeno) Jasno mi je da špara...sam zdej vemo za kaj nas ignorira...ne nuca nas več.... Dan, te pa jest na čevape en dan povabim....bom raskiru...sej veš...mi sirotinja bomo že.... :wacko: Popravljeno September 9, 2009. Popravil RAF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 Svaka čast Pol se ga pa nalijemo in skozlamo čevape pred vrata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 Svaka čast Pol se ga pa nalijemo in skozlamo čevape pred vrata Ne bo šlo...ker pol bomo povableni vrata popravlat.... :unsure: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 Dan...pa misliš da je Gallus še med nami?...nekam je zginu....a se je preselo v MB sekcijo....;-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 Stari počas,počas,vsaka rit pride na svoj sekret.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 Skoz rašpetlin pa je slika takole... :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 Lahko ga tudi v tole spravimo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 ... lahko je iz reveža bedake delat .... :glare: :glare: :glare: ... prase res še živi, ampak ne bo več dolgo ... ... samo ... resno razmišljam, koga bom vse povabil ... ... vrjetno samo tiste, ki so bili PRIDNI ... :evilgrin: :evilgrin: (mačkazacviličejistopišnareppress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 ... lahko je iz reveža bedake delat .... :glare: :glare: :glare: ... prase res še živi, ampak ne bo več dolgo ... ... samo ... resno razmišljam, koga bom vse povabil ... ... vrjetno samo tiste, ki so bili PRIDNI ... :evilgrin: :evilgrin: (mačkazacviličejistopišnareppress) O revežih ne bomo.... ...sej smo že ugotovil kak se stvari kupujejo... :naughty: :naughty: o prase naše milo, se mi zdi da še dolgo boš tulilo.... :naughty: :naughty: :naughty: ja to pa verjamem, da boš še razmislil...ker kar smo mel, smo skor use porihtal.... :evilgrin: :evilgrin: ... Drgač pa prjatu WB, pa lepo da si še kr iz naših koncev...čeprav potrjenke še ne bomo podpisal.... :evilgrin: :evilgrin: pa da bo pres zadovoljen...MIJAVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 Ej,RAF pejt bom jaz dal za čevape,je škrtica ratal,da je groza.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 Ej,RAF pejt bom jaz dal za čevape,je škrtica ratal,da je groza.... DAN, sam povej kdaj...dam še jest za ekstra rundo čevapov...da se še za nazaj najeva.... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 ... da ... da ... da ... ... saj vem kaj je lakota ... ... sem že bil pri XYXYX ... ... kdor čaka dočaka ... ali pa tudi ne ... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 eni smo že mal obupal.... :naughty: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 Sej,če nebo čevapov,bi lahko vsaj kake makarone dal,al je to tut preveč za škrtico.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Od danes sem tiho...sm doživo hude grožnje ...lakota, kruh in voda....pol pa nebesa in 17 devic.... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 ... to je bil šele začetek ... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 ... to je bil šele začetek ... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Hja...no sam mi še nismo končal.... :naughty: :naughty: :naughty: ampak začasno zaukazana tišina... (moremplatozalitpress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Hja...no sam mi še nismo končal.... :naughty: :naughty: :naughty: ampak začasno zaukazana tišina... (moremplatozalitpress) Kaka tišina,si se za burek prodal al koga,pr men je še zmer pajčona v želodci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 (popravljeno) pr men je še zmer pajčona v želodci ... vem vem, sem že večkrat pri tebi delal ... :evilgrin: :evilgrin: Popravljeno September 17, 2009. Popravil Gallus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 ... ampak začasno zaukazana tišina... (moremplatozalitpress) ... sedaj sem pa jaz na potezi ... ... bomo preverili kako se "nova nemško govoreča" pridobitev obnese ... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 ... sedaj sem pa jaz na potezi ... ... bomo preverili kako se "nova nemško govoreča" pridobitev obnese ... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Nope, napača...sem se naučo od najboljših...tko da....boš moral kr z zmajem komunicirat v kranjščini.... :naughty: :naughty: :naughty: Zate Gallus smo pa že itak naročil 5 litrov makaronflajša.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 ... vem vem, sem že večkrat pri tebi delal ... :evilgrin: :evilgrin: Picek,če prideš vsak dan po 8 ur travo kosit me ne ujameš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se