goranzaric Objavljeno Februar 25, 2010 Deli Objavljeno Februar 25, 2010 Danes je blo super vreme. Me je mikalo da bi vsaj do Krškega šov na kako kofe pa nazaj v Brežce pa ni zneslo, mogoče pa jutri Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fr3nky Objavljeno Marec 23, 2010 Deli Objavljeno Marec 23, 2010 jst sem pa mogo 27 in 28 malo vžgat in se popeljati na okrog. je bil ravno lep dan in toplo, vendar v senčnih območjih nič kaj vroče lep pozdrav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Marec 29, 2010 Deli Objavljeno Marec 29, 2010 Tole vreme ga pa res serje letos,sem še mislil it smučat,pa je sneg pobralo v šusu... ..zdaj bom pa res moral na motor... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Marec 31, 2010 Deli Objavljeno Marec 31, 2010 ... pa ja ne, da si dobil dovolilnico ... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Marec 31, 2010 Deli Objavljeno Marec 31, 2010 Še sreči bo spet sneg,ne bo še treba na motor :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno April 14, 2010 Deli Objavljeno April 14, 2010 Jutri se začne!!! vabilo.doc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno April 24, 2010 Deli Objavljeno April 24, 2010 Če zanese koga pot mimo, ... dogajalo se bo !!! :yes: SPRING FEST No. 1, FAROVEC 2010 Prvi tovrstni festival v Sloveniji v času spomladanskih počitnic! Slovenski Spring break! Jezero Farovec pri Slovenski Bistrici 30.april – 2.maj 2010 Odlična priložnost kje preživeti praznični vikend – na festivalu glasbe, veselja in druženja, v prelepem okolju jezera Farovec! V treh dneh festivala bo nastopilo 36 skupin: Laibach, Psihomodo pop, Niet, Murat & Jose Band, Hladno pivo, Mi 2, Zablujena generacija, Leaf fat, The drinkers, Katalena, Drumatical Theatre, Superbutt, Siti hlapci, Jerry & Blueberry, IRIE FM, Muškat hamburg, Kud idijoti, Suasages, Toxic Heart, Iron median in še in še...) ter mnogo še neuveljavljenih skupin - Cabbage, Infidia, Ashton's Kitchen ... http://www.springfest.si/index.html Vabljeni ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno April 28, 2010 Deli Objavljeno April 28, 2010 No posavci, a še dihamo. Dan se bo dans prkazu čist frišno konzerviran od soli...;-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 28, 2010 Deli Objavljeno April 28, 2010 Vabljeni v kavarno aquarius (vodovodni stolp Brezice)na energijski napitek MONSTER...imamo pa tudi vse Motopuls revije iz leta 2009 in seveda nove Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno April 28, 2010 Deli Objavljeno April 28, 2010 Vabljeni v kavarno aquarius (vodovodni stolp Brezice)na energijski napitek MONSTER...imamo pa tudi vse Motopuls revije iz leta 2009 in seveda nove bomo pa pršli prečekirat...btw, komot lahk napišeš wasserturn.. ;-) sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno April 28, 2010 Deli Objavljeno April 28, 2010 Vabljeni v kavarno aquarius (vodovodni stolp Brezice)na energijski napitek MONSTER...imamo pa tudi vse Motopuls revije iz leta 2009 in seveda nove ...kaj pa motosi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno April 28, 2010 Deli Objavljeno April 28, 2010 ...kaj pa motosi... Midva boma po novem hodla v une oštarije, ki majo Sam svoj mojster.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 29, 2010 Deli Objavljeno April 29, 2010 (popravljeno) ...kaj pa motosi... Kaj pa vem...osebno mi je motopuls na veliko visjem nivoju.Motosi pa le precenjen slovenski cajteng.Ce pa je zelja pa se lahko pricne kupovati tudi motosi...Vse,da so-bodo gosti zadovoljni Imamo pa slovenske avto kataloge zadnjih let Popravljeno April 29, 2010. Popravil sesir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno April 29, 2010 Deli Objavljeno April 29, 2010 Kaj pa vem...osebno mi je motopuls na veliko visjem nivoju.Motosi pa le precenjen slovenski cajteng.Ce pa je zelja pa se lahko pricne kupovati tudi motosi...Vse,da so-bodo gosti zadovoljni Imamo pa slovenske avto kataloge zadnjih let hehe vse revije so ok, sam da ni kafe z jajci, pa bo vredi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno April 29, 2010 Deli Objavljeno April 29, 2010 Imamo pa slovenske avto kataloge zadnjih let avto kataloge...eh sam pleh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno April 29, 2010 Deli Objavljeno April 29, 2010 avto kataloge...eh sam pleh kuk jest vem, je kr precej plastike na avtih... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno April 29, 2010 Deli Objavljeno April 29, 2010 Kaj pa vem...osebno mi je motopuls na veliko visjem nivoju.Motosi pa le precenjen slovenski cajteng.Ce pa je zelja pa se lahko pricne kupovati tudi motosi...Vse,da so-bodo gosti zadovoljni Imamo pa slovenske avto kataloge zadnjih let Kaj pa vem,jaz samo tu dežuram namest največjega cinika in provokatorja v naši dolini..(se bo sam prepoznal) kuk jest vem, je kr precej plastike na avtih... Maš res,na mojem kr precej... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 29, 2010 Deli Objavljeno April 29, 2010 avto kataloge...eh sam pleh Ki pa je zanimivo vecini bolj "vsec" kot playboy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 Ki pa je zanimivo vecini bolj "vsec" kot playboy ... narobe svet ... :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 Čudn je folk, ki se skotali v Brežice iz okoliških hribov in dolin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 Čudn je folk, ki se skotali v Brežice iz okoliških hribov in dolin Frips, nazadnje k sem pogledu, sm bil na hribu doma...BEWARE.... :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Maj 3, 2010 Deli Objavljeno Maj 3, 2010 Frips, nazadnje k sem pogledu, sm bil na hribu doma...BEWARE.... :naughty: :naughty: :naughty: ..no mal brežička maš za bajto,sam tak hrib pa spet ni.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Maj 4, 2010 Deli Objavljeno Maj 4, 2010 ..no mal brežička maš za bajto,sam tak hrib pa spet ni.. prid popoldan na kafe če upaš, pa te ruknem pod ta brežiček...;-) btw, nekje na polovici boš mel skok v višino zarad 11000 voltov... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Maj 4, 2010 Deli Objavljeno Maj 4, 2010 (popravljeno) prid popoldan na kafe če upaš, pa te ruknem pod ta brežiček...;-) btw, nekje na polovici boš mel skok v višino zarad 11000 voltov... :evilgrin: Highlander Popravljeno Maj 4, 2010. Popravil DAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Maj 4, 2010 Deli Objavljeno Maj 4, 2010 Frips in gallus bila na kavici,drugi pa....no danes je pravi waserturn,ko tolk pada.... Frips 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se