MarduK Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 Wejš da :lol1: :lol1: Sej veš d je 600-ka lažja kt 1000. Tko d to sploh ni problem :lol1: :lol1: Mal zjebana pa sploh. Namest olja k ga požre vliješ nitro in to je to :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 A je problem v 3. brizni dvignit ? WTF ? Peljat je zelo tezko ampak druga oprosti sam tud v četrti dvigne ko nič, sam na gas moraš zelo pazit izjava leta :slap: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 Bomo pokazali na dirkališču, za tiste pa ki mislite to po cesti delat ste pa budale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fp4492 Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 Bomo gledali, ko boš kazal :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 tud v četrti dvigne ko nič, sam na gas moraš zelo pazit :lol1: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 Bomo pobirali.... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 Fantaziranje je res super Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zx_R Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 A si ljubosumn ? :D Niti ne ampak ob takšni izjavi se lahko samo nasmejim in če mi je tudi kakšno napišem. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 Me veseli da si dobre volje :OK: Saj tud tvoje mene veselijo predvsem da bi montirau power comander na 200 konjsko beštjo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 Bomo pokazali na dirkališču, za tiste pa ki mislite to po cesti delat ste pa budale Jaz sem tud mislu da je nevem kaj ko sem ga prvič dobil v roke(Tu se nanaša na cesti motor:D)Prvo ni in ni šlo, potem je pa kar samo začelo dvignovat, prvo na prehitevanjih potem pa na izhodih z ovinkov, sedaj pa gre že vsepovsod, sam še vedno kakšenkrat trznem ko pocukne ko zmešan pa spustim gas. Skratka nič takega če veš kje je meja Ma malo zaenkrat, mi gre pa vedno boljše... tak cukne pa vleče s prvo, drugo brzino.. Čist začetniško..V višjih brzinah gre tud brez problema moraš pa met veliko hitrost, za kar pa zdej na začetku nisem najbolj Ker ti nisi budala si to počel na katerem dirkališču? O:-) PS: spodnja citata sta s 16. strani te teme... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 Jaz počnem to na parkirplacih :) A me prideš pog :wub: ledat srček ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 Jaz sem tud mislu da je nevem kaj ko sem ga prvič dobil v roke(Tu se nanaša na cesti motor:D)Prvo ni in ni šlo, potem je pa kar samo začelo dvignovat, prvo na prehitevanjih potem pa na izhodih z ovinkov, sedaj pa gre že vsepovsod, sam še vedno kakšenkrat trznem ko pocukne ko zmešan pa spustim gas. Skratka nič takega če veš kje je meja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fp4492 Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 Jaz počnem to na parkirplacih :) A me prideš pog :wub: ledat srček ? Koga pa prehitevaš na parkplacih? Nakupovalce z nakupovalnimi vozički? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 Ma kje češ je šlo, sedaj pa gre samo po parkir placih :) Tud vozičke če je treba prehitevam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 :) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 (popravljeno) buče buče... toto :OK: ninđa 600 al pa cbr 600 gresta v prvi po zadni... v drugi je pa že težka... ti maš pa extra gixxerja k gre s 4to po zadni :D svaka ti čast :worship: govorim o vožnji po zadnji samo z gasom... brez sklopke da se razumemo ;) Popravljeno December 31, 2006. Popravil JeRn3j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 na 600 lahk v 4. sklopko skurš pa useen nau odleplo sprednjega kolesa :D gsx600, dej mi kontakt na PM al pa karkoli, te pridem pogledat ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 na 600 lahk v 4. sklopko skurš pa useen nau odleplo sprednjega kolesa :D Ja, ti, ki ne znaš! :lol1: (mala šala) ;) Vpraš "tamauga"! :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 sej res ne znam, men se dvigne sam u prvi pa u drugi ... za tretjo ... bi mogla bit pa res že huda ... sila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Januar 1, 2007 Deli Objavljeno Januar 1, 2007 sej res ne znam, men se dvigne sam u prvi pa u drugi ... za tretjo ... bi mogla bit pa res že huda ... sila toj zato k nimaš dirkalne replike :P :P :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andi1 Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 Še nekaj slikc posledic vožnje po zadnjem kolesu. Sedaj razumem užitke! Csak.pdf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 Mama moja kašne slike, mislim da smo končali z neumnostmi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 Še nekaj slikc posledic vožnje po zadnjem kolesu. Sedaj razumem užitke! :( :blink: :huh: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 ojoj, to se zgodi če hočeš bit prevlki frajer, al pa preceniš svoje sposobnosti :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 Kakorkoli že, to ni namen te teme.. Zbrište tisto bedarijo carmagedon 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se