gizmOkak Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 (popravljeno) misty, ne nisem se v hlače, samo dol sem se dal, je bila soseda pri meni.. no misty, zdej veš kje je bil tolk cajta :OK: :kva2: Če v šesti z blokado za 25kw speljem ni hudič da ne bo v drugi z polno močjo neslo na zadnjo gumo, frajer kaj pa ti misliš ? oh, meni tudi avto v peti pod štandgasom vleče, pa to še ne pomeni d bom zdej delu burnoute v peti :headbang: fizika miško... :devil: Popravljeno Januar 3, 2007. Popravil gizmOkak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 (popravljeno) lepo je videt te vragolije z motorji ampak tisti, ki to prakticirate delajte nekje kjer ne morete poškodovat nikogar in ničesar s svojim početjem. js samo to povem, če bo kdo kdaj razbil mene, moj motor avto ali karkoli, ga bom iztožil zaradi ogrožanja, da se ne bo več vozil !! osebno preveč cenim sebe motor in druge, da bi si nakopal težave zaradi takih neumnosti .. motorji so narejeni za se vozit in uživat v vožnji :smoke: spodaj si lahko pogledate frajerje ki res obvladajo !! :naughty: http://www.youtube.com/watch?v=jySOgpoaCng http://www.youtube.com/watch?v=p1Cn1hSfArw Popravljeno Januar 3, 2007. Popravil rebel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarduK Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 Dobre si najdu... :lol1: Po moje se od teh frajerjev noben še z biciklom 10m po zadnjem kontrolirano ne pelje. Al so američani al pa čefurji, te imajo tako "opremo" pa take poligone (po avtocesti med avti) :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 Med avti tudi sam rad cikcakam...če s tem ne ogrožam nikogar.Se pravi to počnem varno in ne peljem tik ob avtu.Pač mi je všeč ker moreš mislit kam boš zapeljal.Nisem američan,sem zato čefur? Tudi izkušeni dirkači padejo ko delajo wheelija,na ovinku med polaganjem...torej smo vsi smrtniki in vsi delamo napake. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarduK Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 Med avti tudi sam rad cikcakam...če s tem ne ogrožam nikogar.Se pravi to počnem varno in ne peljem tik ob avtu.Pač mi je všeč ker moreš mislit kam boš zapeljal.Nisem američan,sem zato čefur? Tudi izkušeni dirkači padejo ko delajo wheelija,na ovinku med polaganjem...torej smo vsi smrtniki in vsi delamo napake. Cikcakaš verjetno po zadnjem kolesu??! :headbang: V naši prestolnici so tu glavni ravno zgoraj omenjeni, v seveda pravi "opremi" (beri japanke, kratke hlače in pol kile želeja na betici) kot sem že napisal, da se jih na daleč vidi. Če se šteješ med te, upam, da si ponosen na svoja dejanja :fredy: Na posnetku se nazorno vidi, da nihče od teh "amerikancev" nima pojma o kakršnikoli vožnji z motornim kolesom, ravnotežje na zadnjem kolesu pa jim je tudi španska vas, tako, da izkušenih dirkačev ne žali s primerjavo s temi imbecili. Po moje je na posnetku večina pacientov prvič videla motocikel, če bi imeli kaj izkušenj, bi se iz vseh situacij tudi brez problema rešili, oz. ne bi tako brezglavo zašli vanje. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 Nisem eden teh...mam tok v glavi da uporablam opremo(sicer ne 1A vendar je boljša kot japanke :P ) Po zadnjem sem probal peljati doma za hišo, in na dirkališču v zapolju(logatec).Ni blo ne vem kaj vem pa da mi je všeč.Izkušenih dirkačen nikakor nisem imel namena žalit(se opravilujem če je kdo tako razumel),vendar se lahko zgodi tudi njim!! Kar pa se tiče Amerov...pač je pri njih motor ceneje in jim ga očitno ni škoda...pa naj bo tako kot je! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 gsx600: tvoji osebni podvigi na spolnem področju me ne zanimajo ;) če imaš kaj temi primerno (dvomim), prilimaj tukaj Pa ne vem kaj bi rad povedal, morda da boš na dirkališču vozil po zadnjem? Med treningi to? Upam da mene ne bo takrat gor. rebel: lepi posnetki, čisto nekaj drugega kot un pdf prej. Kdor se misli furat po zadnjem naj se uči napak iz takih posnetkov, tukaj so bile res same začetniške (kje si že videl da se dva učita po zadnjem furat ... eden proti drugemu :doze: itd ) MarduK: :worship: Noise: nočem odpirat kake kregarije, sem čisto na lep način (napram HHV) povedal naj si odprejo novo temo za moraliziranje. Me ne bi motila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 (popravljeno) ...kje si že videl da se dva učita po zadnjem furat ... eden proti drugemu :doze: itd ... Na nekaj Slovenskih motozborih in sicer na prometni cesti! Pa ne vem kaj ti govorim, saj poante itak nočeš dojeti! Izvolite naprej v naslednjih 21 strani samih strokovnih nasvetov tehnike vožnje! Adijo! Popravljeno Januar 4, 2007. Popravil HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 ne bi vedel, ne hodim na motozbore. Kraj kjer sem se jaz učil tega je bila pregledna ravna cesta brez prometa. Pa prosim ne mi takoj gor vržt da je to vseeno javna prometna površina. Kar hočem povedat je (pa čeprav očitno videno tudi za motozborih v slo - sem mislil da so samo ameri tolk neumni) da se tega ne dela. Če se učiš, to počni tam kjer nikogar ne ogrožaš in kjer se nimaš pred kom postavljat. Zaradi nastopaštva nastane največ (nepotrebnih) nesreč. In vem da se nekaterim pojavlja vprašanje, ZAKAJ sploh to početi. na, pa sm še sam začel moralizirat ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 ... na, pa sm še sam začel moralizirat ... :grim :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 Izvolite naprej v naslednjih 21 strani samih strokovnih nasvetov tehnike vožnje! Adijo! Pogrešali te bomo. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 Pogrešali te bomo. :cry: Oh, kako lepo! :blush: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 Oh, kako lepo! :blush: :cry: a gre zrx fajn po zadnji? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 Ne vem kaj je treba tle tolk diskotirat. Js sem najprej z mojim motorjem prevozu 10 kilo km da sem se ga navadil. Ampak ne čist, ker se da še vedno kej naučit. Potem sem si pogledal malo teorije tehnike vožnje po zadnjem kolesu. Nato pa postopoma treniral na enem velikem zasebnem praznem parkirišču, brez vsakršnega gledalca. najprej pomalo, po par metrov, potem malo več, nato sem dobil občutek za "vago", sedaj se peljem s prvo po zadnem kamot cca 100 m. Vedno v polni bojni opremi, na varnem prostornem terenu, brez kakršnih koli opazovalcev ali prometa, ker to delam izrecno zaradi lastnih užitkov in mi za postavljaštvo ni mar. Z drugo prestavo tega še nisem počel, ker menim da še nisem dovolj izkušen za ta naslednji korak. Point je da se zadeve lotiš postopoma, poskrbiš za preventivno varnost in ne pretiravaš preko svojih zmožnosti. Tko zdej pa me zmoralizirajte. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desert Soul Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 Čav Sončki (upam, da tole ni bilo R ali pa TM)! Pošiljam vam vsem en topel, sončen in prijazen pozdrav iz daljne dežele in vam v najnovejšem letu želim obilo ljubezni, sreče, topline, vzajemnega spoštovanja, uspehov, prijaznosti, neprehitrih prstov, zdravja in srečnih kilometrov po šestih, štirih, treh, dveh ali enem kolesu! Pozdrav, DS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 Dećki, mene poleg tega početja, veeeliko bolj inpresionira ustavljanje na "taprvem"! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 Men je ratal...preden sem zabu v avto-upam da nikoli več...vsa čast tistemu ki to počne kolikor toliko kontrolirano!!!! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 Men je ratal...preden sem zabu v avto Je*a, stranski učinki, da da,... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zx_R Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 (popravljeno) Kurc še po zadnem al pa po prvem :P samo da čez ovinek leti ko strela :ninja: . Se mi zdi da so SS mopedi ravno temu najbolj namenjeni. :OK: No sej so onemu prvemu tud čisto malo samo tisto je bolj za publiko hehehehh, se kaj motim?????? :hmm: :hmm: Ps. Vsaka čast tistim ki to res obvladajo, sigurno je za marsikoga do tega da zadevo obvlada vodila boleča izkušnja. .) Popravljeno Januar 4, 2007. Popravil Zx_R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 Ps. Vsaka čast tistim ki to res obvladajo, sigurno je za marsikoga do tega da zadevo obvlada vodila boleča izkušnja. .) najbrž ne sam ena .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 Dećki, mene poleg tega početja, veeeliko bolj inpresionira ustavljanje na "taprvem"! :D ustavljanje al vožnja :naughty: /me še nima bolečih izkušenj s tem TOK TOK TOK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 Nihče ne trdi, da kdo obvlada, pomembno je, da poizkušaš. Mojster dela vajo, vaja pa vajenca... :hmm: Ali pač? Dećki, mene poleg tega početja, veeeliko bolj inpresionira ustavljanje na "taprvem"! :D ustavljanje al vožnja :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 mene pa bolj impresionira vožnja samo po prvem :P ustavt na prvega ni tak problem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 Odvisn od motorja Suzuki B12-ko boš lažje po zadnem vozu, kot po prvem. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 5, 2007 Deli Objavljeno Januar 5, 2007 a gre zrx fajn po zadnji? Ne! Mi ga je škoda, pa svojih starih kosti tudi! Tisto ko gre na zadnjega pri speljevanju pa itak ne šteje, kajne! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se