Manu Objavljeno December 28, 2004 Deli Objavljeno December 28, 2004 In Wobewt je tudi samo za šankom bil :grim ← Odkar Wobija nisem vidla, mu je pa tko lepo brada zrasla... :004 :photo: Dtw-ju pa kozarc z roke... :004 :photo: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno December 28, 2004 Deli Objavljeno December 28, 2004 jst bi bila pa zelo vesela, če bi še letos kake fotkice prišle na dan........ k mene full zanima kaj se je še vse dogajalo :naughty: :naughty: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno December 28, 2004 Deli Objavljeno December 28, 2004 jst bi bila pa zelo vesela, če bi še letos kake fotkice prišle na dan........ k mene full zanima kaj se je še vse dogajalo ... Pupek, zlahka te "razveselim", samo reci... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 28, 2004 Deli Objavljeno December 28, 2004 Pupa, a jih kar tule nalepim? O:-) Alla :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 28, 2004 Deli Objavljeno December 28, 2004 Be carefull what u wish for. It just might come true O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno December 28, 2004 Deli Objavljeno December 28, 2004 jah no... khmmm...... sej če dobro razmislim..... khmmmm........ :blush: :blush: :blush: mogoče lahko une kake take moje spustite.... pa... khm...... :blush: sam od drugih date pomoje bi blo boljš, če bi :xx: :xx: :xx: :xx: ker jih bom pomoje dobila servirane take, k jih ne bi hotola vidt btw NIČ NE PRIZNAM!!!! :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno December 28, 2004 Deli Objavljeno December 28, 2004 btw NIČ NE PRIZNAM!!!! :kva2: :kva2: ← BTW: narod naš dokaze hrani B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 28, 2004 Deli Objavljeno December 28, 2004 Pupca javi emajl na PM pa dobiš fotke :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Januar 3, 2005 Deli Objavljeno Januar 3, 2005 :eek: klele je očitno nekaj zasmrdelo... :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Januar 3, 2005 Deli Objavljeno Januar 3, 2005 ... nabiranje glasov... :oops: Ostale fotke so pa TUKILELE :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Januar 3, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 3, 2005 Muhuahhahaha... :drunk: :eek: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Januar 3, 2005 Deli Objavljeno Januar 3, 2005 Great fotke! :worship: Ke pa je moja Manu bwa? A je smučawa? :hmm: Pa ne štekam Luckyeve frizure & njegovega medvedka. :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Januar 3, 2005 Deli Objavljeno Januar 3, 2005 Lucky je bil jezen na medota, ker mu je dvakrat potegnil ! :? Cigaro namreč ! :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jalovec Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 za nepomanjšane SLIKE!!!! ( .) ) se išče lastnik tega fotoaparata! hvala :grim ← HA HA JALOVEC IMA TE SLIKE :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jalovec Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 Mogoce sem majcken pozn z svojo oceno zbora -zurke NFS 4 Bil prvic -se ga nasekal, spoznal veliko novih kameradov ,sefe motosveta, dobr pogoscen OCENA ČISTA 5 .Svaka cast ,se ga bomo zural!!!!!!!!! :OK: :) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 drug let,pridem(o)! :yes: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 Zahvaljujem se nekomu, ki je bil na NFS-ju (na žalost ne vem komu ker je dovolj inteligenten da zna "skrit tel. cifro" .) ), da je pometel pred mojim pragom in lahko zdaj mirno spim.:worship: P.S. Pozdravlja te tudi Jasa .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jalovec Objavljeno Januar 11, 2005 Deli Objavljeno Januar 11, 2005 No ta zgornja slikca ja pa z zura -cenzura,ne je tako slikano!!!!!!!! POZDRAV -JALOVEC :OK: :D :beer2: :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jalovec Objavljeno Januar 11, 2005 Deli Objavljeno Januar 11, 2005 No pa se dve slikce!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno November 15, 2005 Deli Objavljeno November 15, 2005 drug let,pridem(o)! :yes: :whistle: KAM ? Folk, zamer na forumu se je čez leto nabralo ogromno in bilo bi lepo, da si vsi rasisti, cgani, džankiji, klošarji, idioti, pametnjakoviči, mokre majce ino gnila jajca že enkrat vse v fris zmečemo. Če bo, pridem. Če ne, bom pa razumel in pridem. Poglejte te lučke. Te lučke so ljudje, ki ..... (čakšendim) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno November 16, 2005 Deli Objavljeno November 16, 2005 Tudi jaz komaj čakam, da bom letos vsaj enkrat malo pijan... :grim Upam, da mi ne boste vzeli tega užitka... :D Alo, datum in kraj... čimprej.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 16, 2005 Deli Objavljeno November 16, 2005 ..pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno November 16, 2005 Deli Objavljeno November 16, 2005 lepo bi bilo in spodobilo bi se :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave