Dirty Objavljeno November 14, 2004 Avtor Opozori Objavljeno November 14, 2004 we'll see... ionako bi trebao svratiti kod sestre u Niš i pozdraviti nekolicinu porodice tamo i u Kragujevcu... ← Bas lepo , navrati i do Panceva
Dirty Objavljeno November 14, 2004 Avtor Opozori Objavljeno November 14, 2004 :OK: Mnogo pozdrava iz Kopra ← Pozdrav Kopru
klimbra Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 Dirti....samo ti organiziraj po koji ćevap,može i špikovana pljeskavica....evo nas kod tebe....garant!!!!!!! BTW....odakle si?????? Nek vam budu lepi kilometri.....u bratskoj republici.....!!!!!!!!
Dirty Objavljeno November 14, 2004 Avtor Opozori Objavljeno November 14, 2004 Dirti....samo ti organiziraj po koji ćevap,može i špikovana pljeskavica....evo nas kod tebe....garant!!!!!!! BTW....odakle si?????? Nek vam budu lepi kilometri.....u bratskoj republici.....!!!!!!!! ← Pancevo , spremicemo i cevape i pljeskavice brate
Leteči Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 Pancevo , spremicemo i cevape i pljeskavice brate ← Možda idemo u 2005 jednu turu Romunija-Bolgarija in nazad preko Srbije. I zašto da se ne vidimo ako idemo blizu Pančeva. BTW. Imaš vrlo dobar stroj, vozio sam ga dvije sezone i ne možeš da ga uništiš. LP Leteči
AlterMann Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 TC, isto velja zate!!! <_< Alla :doze: ← Če mačku na rep stopiš - mačka zamijavka. :P
Dirty Objavljeno November 14, 2004 Avtor Opozori Objavljeno November 14, 2004 Možda idemo u 2005 jednu turu Romunija-Bolgarija in nazad preko Srbije. I zašto da se ne vidimo ako idemo blizu Pančeva. BTW. Imaš vrlo dobar stroj, vozio sam ga dvije sezone i ne možeš da ga uništiš. LP Leteči ← Ajde bilo bi super da dodjete , hvala za lepe rece o KLE i ja sam jako zadovoljan , a pored mene voze ga moj kum i tri prijatelja I posle KLE-a KLE
motoristek Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 Ajde bilo bi super da dodjete , hvala za lepe rece o KLE i ja sam jako zadovoljan , a pored mene voze ga moj kum i tri prijatelja I posle KLE-a KLE ← A ovaj sad otišav na Varadero(glupane) :lol1: :lol1:
Dirty Objavljeno November 14, 2004 Avtor Opozori Objavljeno November 14, 2004 (popravljeno) A ovaj sad otišav na Varadero(glupane) :lol1: :lol1: ← Meni ne treba tako veliki motor glupane Popravljeno November 14, 2004. Popravil Dirty
Leteči Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 E pa znaš kakve so ti cure, sve treba sa sobom, zadnji put morali smo sobom nositi fen. Pa da naložiš KLE-ja tako kako možeš Varadera izpusti dušu odma. Ali je to bogovski stroj za jednog
Dirty Objavljeno November 14, 2004 Avtor Opozori Objavljeno November 14, 2004 E pa znaš kakve so ti cure, sve treba sa sobom, zadnji put morali smo sobom nositi fen. Pa da naložiš KLE-ja tako kako možeš Varadera izpusti dušu odma. Ali je to bogovski stroj za jednog ← Ma upravu si , ali ja se mahom vozim sam i nepravim narocito dugacke ture najduza do sada mi je 600 km.Varadero je ozbiljan iveliki motor , ali i skup .Ebiga ipak je ovo Srbija skupo je to za nas standard
maus Objavljeno November 15, 2004 Opozori Objavljeno November 15, 2004 poštovani brate Dirty, Lepe pozdrave u Pančevo iz Ljubljane- Bežigrad... verovatno idem u julu s prijateljima do Kragujevca ( i ja imam tamo rodbinu ) ...pa se možda in kde nađemo :OK: :OK: :OK: lp maus :ph34r:
Dirty Objavljeno November 15, 2004 Avtor Opozori Objavljeno November 15, 2004 poštovani brate Dirty, Lepe pozdrave u Pančevo iz Ljubljane- Bežigrad... verovatno idem u julu s prijateljima do Kragujevca ( i ja imam tamo rodbinu ) ...pa se možda in kde nađemo :OK: :OK: :OK: lp maus :ph34r: ← Dobro dosao
Dirty Objavljeno December 28, 2004 Avtor Opozori Objavljeno December 28, 2004 Dobro dosao ← Posetite nas moto forum www.motomagazin.co.yu/forum2/index.php
Zoolo Objavljeno December 29, 2004 Opozori Objavljeno December 29, 2004 Pozdrav iz Ljubljane, .... kad-tad vidimo se! :OK: Zoolo
Dirty Objavljeno December 29, 2004 Avtor Opozori Objavljeno December 29, 2004 :OK: :OK: :OK: Dace Bog
JaRaNe Objavljeno Januar 17, 2005 Opozori Objavljeno Januar 17, 2005 :OK: :OK: :OK: Dace Bog ← još jedan naš!!! :OK: :OK: :OK: i kako brate, ide?? ja volim srbijo, a sam čisti slovenac pamtim se na vašu muziku, ovaj mile kitič :yea2: i tako imam frende kad idejo svaku godino u srbijo, u gučo SRBIJA!!!! :OK: :OK:
Thundercat Objavljeno Januar 17, 2005 Opozori Objavljeno Januar 17, 2005 ja volim srbijo, a sam čisti slovenac ← :blink: :doze: :fredy: :hmm: :huh: :slap: maš rodovnik.... :lol1:
BIG YELLOW Objavljeno Januar 18, 2005 Opozori Objavljeno Januar 18, 2005 Dolazim krajem maja u Novi Sad na susret NS Riders. :OK:
Rude Boy Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 in septembra v BG na evropsko v basketu ! prvaki bomo ! :hooray:
Fazer03 Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 (popravljeno) :topic: Matr me pogreje, ko vas nekdo ogovori v srbščini in vas večina zelo hitro pade na finto in mu odgovarjate v njegovem jeziku! :angry2: Če on piše v SLO forum naj se vsaj potrudi in proba prebrat odgovore v slovenščini. Imam občutek, da bi mu eni najraje odpisovali kar v cirilici, če bi le imeli možnost. :angry2: :angry2: :angry2: Pa ne me zdaj z nacionalistom in podobnim. Popravljeno Januar 19, 2005. Popravil Fazer03
bmw Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 :topic: Matr me pogreje, ko vas nekdo ogovori v srbščini in vas večina zelo hitro pade na finto in mu odgovarjate v njegovem jeziku! :angry2: Če on piše v SLO forum naj se vsaj potrudi in proba prebrat odgovore v slovenščini. Imam občutek, da bi mu eni najraje odpisovali kar v cirilici, če bi le imeli možnost. :angry2: :angry2: :angry2: Pa ne me zdaj z nacionalistom in podobnim. ← ma ne...nikako...mi se to samo malo šalimo..... :blush:
pek Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 Tako je bmw pa svi smo ti to mi sloveni :P pa i onako kažu da kod nas žive sama južna braća pošto smo slovenci imali puma j.... bos... :oops: :lol1: :lol1: šalim se :P lep pozdrav v Srbijo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se