pejco Objavljeno November 14, 2004 Deli Objavljeno November 14, 2004 Pozdravljeni, ali kdo ve za vžigalno tuljavo za italjet formula 50? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
djeZo Objavljeno November 14, 2004 Deli Objavljeno November 14, 2004 cinšpulo po domače? kaj je z njo? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno November 14, 2004 Deli Objavljeno November 14, 2004 Prvo povej od kod si, potem pa mislim da vem kje bi dobil :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
djeZo Objavljeno November 14, 2004 Deli Objavljeno November 14, 2004 mah gres na servis pa reces in to je to... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno November 15, 2004 Deli Objavljeno November 15, 2004 mah gres na servis pa reces in to je to... ← In seveda zelo zelo drago placas :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SPIDI Objavljeno November 15, 2004 Deli Objavljeno November 15, 2004 Skoraj 100% je tvoja vžigalna tuljava OK. Problem se nahaja v napajalni tuljavi, vžigalne tuljave. Se pravi v enem od tistih navitij ki so pod magnetom. To je serijska napaka teh motorjev. Cena za to tuljavo v kompletu z magnetom je bila cca 50 ksit pred kakim letom ali dvema. Napiši s kje si , da ti bomo lako kaj bolj konkretno pomagali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pejco Objavljeno November 15, 2004 Avtor Deli Objavljeno November 15, 2004 Skoraj 100% je tvoja vžigalna tuljava OK. Problem se nahaja v napajalni tuljavi, vžigalne tuljave. Se pravi v enem od tistih navitij ki so pod magnetom. To je serijska napaka teh motorjev. Cena za to tuljavo v kompletu z magnetom je bila cca 50 ksit pred kakim letom ali dvema. Napiši s kje si , da ti bomo lako kaj bolj konkretno pomagali. ← Sem iz Brežic. Vse ostalo je zamenjano, to je magnet in navitje. Rabim pa še vžigalno tuljavo. Bil sem že v trgovini Timg racing v LJ. pa je nimajo. Od nobenega drugega motorja pa ne paše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SPIDI Objavljeno November 15, 2004 Deli Objavljeno November 15, 2004 Čudno. Drrugače pa paše vžigalna tuljava od enene posebne serije tomosovega avtomatika(edino konektor na katerega priklopiš maso je drugačen). Tako da prevohaj še tomosove servise. Bom se še jaz malo pozanimal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
djeZo Objavljeno November 15, 2004 Deli Objavljeno November 15, 2004 In seveda zelo zelo drago placas :wacko: ← ma kolko te stane ta cinšpula? jurja, dva mogoce? zaj pa ce jo kupis za 1,5k al pa 2k, kao da je te taka ekstremna razlika? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TiCkO Objavljeno November 15, 2004 Deli Objavljeno November 15, 2004 preberi par postov visje, mislim da je blo govora nekje o 50k.. :blink: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
djeZo Objavljeno November 15, 2004 Deli Objavljeno November 15, 2004 ja pa tisto se je magnet poleg. saj pa ne more neka kurac mala tuljava (ki zgleda kot kaksen dinamo) stat tolko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno November 15, 2004 Deli Objavljeno November 15, 2004 ja pa tisto se je magnet poleg. saj pa ne more neka kurac mala tuljava (ki zgleda kot kaksen dinamo) stat tolko. ← Saj res, magnet pride 50k :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno November 15, 2004 Deli Objavljeno November 15, 2004 (popravljeno) Magnet za Gilero pride 15k torej ce je komplet 50k je brez magneta se vedno to 35k. Popravljeno November 15, 2004. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SPIDI Objavljeno November 16, 2004 Deli Objavljeno November 16, 2004 Vžigalna tuljava za formulo je 15 ksit. Za ostale italjane pa so tam okoli 20 ksit. Pri magnetu pa mogoče da sem se zmotil možno tudi da je 24 ksit (me na cajte že skleroza grabi). Za jurja al pa dva dobiš pa kvečjemu vžigalno tuljavo za "faracajh". :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pejco Objavljeno November 17, 2004 Avtor Deli Objavljeno November 17, 2004 za tri jurje sem kupil tuljavo od dragstarja, vendar ni prava. Pisal sem v anglijo v eno firmo, kjer prodajajo takšne stvari in pride tuljava s poštnino 70 eurov. Tip mi je napisal, da tuljave delajo v ducatiju. Slučajno ve kado kako se po angleško reče vžigalni tuljavi? Tuljava za piaggota stane v trgovini manj kot 5 jurjev. Kateri avtomatik pa je imel takšno tuljavo kot formula? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno November 17, 2004 Deli Objavljeno November 17, 2004 vzigalna tuljava = ignition coil. o dveh jurjih kar pozabi, za aprilio sem jo kupil za 35 jurjev (pa je enakak kot pri nekaterih 50 ccm). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greendevil46 Objavljeno December 25, 2004 Deli Objavljeno December 25, 2004 V sloveniji nebos dobo nic za formulo tak da na kaki orginal servis lahko kr pozabis. Morš it v italijo tam, pa pazi da te na napizdijo :angry: In od avtomatik ne paše vsaj od A3 ne :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se