Skoči na vsebino

Radar, laser, detektor, motilci radarjev...

Priporočene objave

Objavljeno

Pa bodo zaradi tega črne liste drugo leto krajše na našem forumu?

Nope, verjetno ne. Ker je še vedno en kup "junakov", ki menijo, da morajo drugi pazit na njih, da lahko blazno žgejo kjerkoli so jim pač ovinki všeč.

Alla :alien1:

Objavljeno

Nope, verjetno ne. Ker je še vedno en kup "junakov", ki menijo, da morajo drugi pazit na njih, da lahko blazno žgejo kjerkoli so jim pač ovinki všeč.

:OK: :worship:

Objavljeno

Le zakaj so mi tvoje izjave tako všeč :OK:

LP Cvetoo.

Objavljeno

Malo glejte !

post-5241-1132216720_thumb.jpg

Objavljeno

Zanimivo...

Že printamo B)

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

:OK:

dam za kugle

čimveč takih akcij :grim

(da se zastopmo ne podpiram divjanja)

polnenja pof..državne blagajne pa tud ne na tak način

Objavljeno

ha ha končno radar na golovcu :OK:

a se men sam zdi, al so radarju zračenje naredil :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno (popravljeno)

A kdo rab Armbrus.

Sam je že rablen. :OK:

Popravljeno . Popravil bigi
Objavljeno

dam za kugle

Saj boš dal za del novega radarja tudi... :hmm:

D.

Objavljeno

Saj boš dal za del novega radarja tudi... :hmm:

D.

definitivno :)

Objavljeno

Hehehe...bravo fantje :OK:

Objavljeno

:kva2: :kva2: :kva2: :yea1:

...ja, jih bomo "drago" plačali. Glih danes čital, (ena slo.avto-moto revija) da ti fiksni radarji stanejo od 11-16 milijonov (1 kos) :grrr

Objavljeno

Kreteni. (pa ne mislim države ,da se razumemo.)

Objavljeno

Kreteni. (pa ne mislim države ,da se razumemo.)

sem enakega mnenja, vendar tiho. Sym, a si res taki "cepo", ali se samo delaš in nasprotuješ vsemu, kar je za blagor naroda v korist. Ne samo tu, ampak v vseh temah...ja, ja, go anarchy, pank šče je nej mrtef...

:topic:

Objavljeno

symru je palicaj :krneki:

Ja pa reč da je še pošten. :grim

Objavljeno

sem enakega mnenja, vendar tiho. Sym, a si res taki "cepo", ali se samo delaš in nasprotuješ vsemu, kar je za blagor naroda v korist. Ne samo tu, ampak v vseh temah...ja, ja, go anarchy, pank šče je nej mrtef...

:topic:

Ne gre za intelekt, ki bi mi manjkal (ali mojim sogovornikom, če se z njimi ne strinjam)- morda kvečjemu čredni nagon in jokcanje ob vsaki priliki za prazen nič... Če že hočem kje kaj zjebat, o tem ne bom natolceval na forumu na dolgo in široko... In prav blesavo bi se mi zdelo naslajati nad sliko prerešetane gajbice z radarjem, če vem, da je ful draga ... in da je ne bo kupil Sveti Peter, ampak država, v katero vsi nakazujemo davke in čez njo bentimo, kako je draga...

Cepo je prava beseda za nekoga, ja.

symru je palicaj :krneki:

Morda celo kriminalistični inšpektor, ali pa kar gospod Žlender pod krinko...

Objavljeno

dokler šicajo radarje ni še nič takega.. :krneki:

Objavljeno

:kva2: :kva2: :kva2: :yea1:

...ja, jih bomo "drago" plačali. Glih danes čital, (ena slo.avto-moto revija) da ti fiksni radarji stanejo od 11-16 milijonov (1 kos) :grrr

Po podatkih policije naj bi bilo poškodovano samo ohišje, tako škoda ni velika.. :krneki:

Objavljeno

Zanimivo kako se enim debilkoto fino zdi, da nekdo kar tako iz objestnosti seje naokoli smrtonosne krogle!

Ko bi kdo začasno onesposobil radar in imel še jajca to redno početi (npr. s sprayem barve), bi se mogoče še nasmehnil. Tako sem pa le zaskrbljen nad storilcem in še bolj nad tistimi, ki se jim to zdi fino. Me prav zanima njihovo odobravanje, ko jim bodo kugle okoli ušes frčale. In da smo si na jasnem, tu ne gre za kakšen ubogi svinčeni šrot za race jagat! Tole je en čas ropotal!

Zakaj? verjamem da zaradi postavljanja pred pajdaši in da je nošenje orožja ustaljena moda! In sedaj naj jim rečem še bravo?

Pa nekateri ste res prfuknjeni!!!! Gonite se u qrac!

Objavljeno

Horjo, a lahko po tistih slikah sodeč rečeš, s kakšne razdalje, s čim in kolikokrat bi nekdo streljal? Me res zanima mnenje, sam nimam niti malo pojma o teh stvareh...

Objavljeno

Bližje kot prb.100m ni mogel bit torej pištola odpade...

Objavljeno

Zanimivo kako se enim debilkoto fino zdi, da nekdo kar tako iz objestnosti seje naokoli smrtonosne krogle!

Ko bi kdo začasno onesposobil radar in imel še jajca to redno početi (npr. s sprayem barve), bi se mogoče še nasmehnil. Tako sem pa le zaskrbljen nad storilcem in še bolj nad tistimi, ki se jim to zdi fino. Me prav zanima njihovo odobravanje, ko jim bodo kugle okoli ušes frčale. In da smo si na jasnem, tu ne gre za kakšen ubogi svinčeni šrot za race jagat! Tole je en čas ropotal!

Zakaj? verjamem da zaradi postavljanja pred pajdaši in da je nošenje orožja ustaljena moda! In sedaj naj jim rečem še bravo?

Pa nekateri ste res prfuknjeni!!!! Gonite se u qrac!

se popolnoma strinjam s tabo Horjo......

Bližje kot prb.100m ni mogel bit torej pištola odpade...

definitivno je bila pištola.....puška ima bistveno večjo prebojno moč, tako da od radarja ne bi ostalo nič.....pri pištoli je pa nekje max. razdalja 20m....pa še to za zelo izkušenega.....

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!