tkolen6 Objavljeno November 21, 2004 Opozori Objavljeno November 21, 2004 a je tle gor kšna motoristka stara od 15 do 17 let za strastno ljubiteljico motorjev :OK: odpisi cim prej
Manu Objavljeno November 21, 2004 Opozori Objavljeno November 21, 2004 :hmm: Mislim, da eno poznam. :) Ime ji je Simona, niknejm ima pa Symru. :) Mogoče ti bo odpisala. :) Pa veliko sreče. :OK:
Thundercat Objavljeno November 21, 2004 Opozori Objavljeno November 21, 2004 če bi bil malo manj strog pri starostnih omejitvah, ti bi z veseljem odpisal.....sicer pa ma symru raje malo starejše kot tvoja meja.....kje okol 23 let je za njega bolj primerno....vem iz iskušenj..... .)
klimbra Objavljeno November 22, 2004 Opozori Objavljeno November 22, 2004 :hmm: Mislim, da eno poznam. :) Ime ji je Simona, niknejm ima pa Symru. :) Mogoče ti bo odpisala. :) Pa veliko sreče. :OK: ← Samo ta simona pod 1200 ccm tipe skensla,še preden si reku keks....... Ti bi pa rekel da je neverjetno nežna.....glede na izgled,ki ga daje......zna ti izprazniti denarnico na silvesterski večerji,......ima neverjeten posluh za človeške težave.....torej.......Simona je prva liga,neponovljiva,enkratna in vredna vsakega tolarja,ki ga investiraš vanjo....... Torej??? Takoj v nakup ustreznaga mopeda,nakup kompletne opreme zanjo.....saj se eksplicitno ne mara voziti v opremi,ki je bila nabavljena za drug motor,na tvojem mopedu, povečati limit na Tekočem računu, 66x povabilo na večerjo...najraje ima čevape in pristno srbsko hrano....no tut pizzza ji ni neznanka....... Dečko....vse je odvisno od tebe.......ona je pa zakon.....jaz še sedaj(pa je minilo že 6 mesecev) počasi pokrivam minus.....in verjemi.....splačalo se je!!!!!!!!!!!!!!!
Zok Objavljeno November 26, 2004 Opozori Objavljeno November 26, 2004 a zaj mi pa ze simono pecajo... :cry:
batzajla Objavljeno November 26, 2004 Opozori Objavljeno November 26, 2004 no čakte,fant ma atx-a!to ni kar tko,k sm bil jst mlad so dol padale na take stroje :kva2: :grrr
Zok Objavljeno November 26, 2004 Opozori Objavljeno November 26, 2004 ja, to je blo tak ko dans R1.. ...raj za plehpicke! em.. ..plastikfantastik-picke!
batzajla Objavljeno November 26, 2004 Opozori Objavljeno November 26, 2004 uff kje so ti cajti... :rolleyes:
mk-r Objavljeno November 26, 2004 Opozori Objavljeno November 26, 2004 Še kaka bi se tukaj našla.... :rolleyes: Npr... Tejcy
katja Objavljeno November 26, 2004 Opozori Objavljeno November 26, 2004 ja ja, ene par pa je takih ;)
semamiz Objavljeno November 27, 2004 Opozori Objavljeno November 27, 2004 (popravljeno) ....... Dečko....vse je odvisno od tebe.......ona je pa zakon.....jaz še sedaj(pa je minilo že 6 mesecev) počasi pokrivam minus.....in verjemi.....splačalo se je!!!!!!!!!!!!!!! ← :naughty: Upam ,da ti ni sam tošl spraznla in pa tvoj račun :? :? :? :? :D :OK: :kva2: Popravljeno November 27, 2004. Popravil semamiz
Zok Objavljeno November 27, 2004 Opozori Objavljeno November 27, 2004 ja ja, ene par pa je takih ;) ← evo eno prostovoljko, ce se ze Simona ne oglasi.. :devil:
katja Objavljeno November 28, 2004 Opozori Objavljeno November 28, 2004 evo eno prostovoljko, ce se ze Simona ne oglasi.. :devil: ← nič prostovoljka :angry: ....jst fantu sam resnico povem
Fabo Objavljeno November 28, 2004 Opozori Objavljeno November 28, 2004 (popravljeno) A na SkW0`` ste pozabil? Evo ti se slikco fantic No zbirka: Katja, Tejcy, SkW0, mogoce se kera... :D OD TEJCY slikca Popravljeno November 28, 2004. Popravil Demolitionman
Thundercat Objavljeno November 29, 2004 Opozori Objavljeno November 29, 2004 matr sej ste kot Zvodniki tukaj..... :xx:
tejcy Objavljeno November 29, 2004 Opozori Objavljeno November 29, 2004 matr sej ste kot Zvodniki tukaj..... :xx: ← sam res slucajno odprem tuki temo da vidm o cem se gre in kr moje fotke gor :( grrr tole je cist prevec postalo weird :D
Dolenc™ Objavljeno November 29, 2004 Opozori Objavljeno November 29, 2004 Če iščeš ljubezen na forumu uporabi ISKALNIK!!!! Ha! Končn sem lahko enmu reku naj ga uporab k tko men težite B)
Teya Objavljeno November 29, 2004 Opozori Objavljeno November 29, 2004 Končno si ugotovil, zakaj so ti vsi tisti takrat težili.... :lol: Upam, da boš ti bil malo bolj vljuden pri opozarjanju na uporabo iskalnika kot 90% forumašev (ki so, bajdvej, delali iste napake, ko so bli "sveži"). .)
tejcy Objavljeno November 29, 2004 Opozori Objavljeno November 29, 2004 Če iščeš ljubezen na forumu uporabi ISKALNIK!!!! Ha! Končn sem lahko enmu reku naj ga uporab k tko men težite B) ← hehe vs vesel :D :kva2: :yea2:
Fabo Objavljeno November 29, 2004 Opozori Objavljeno November 29, 2004 sam res slucajno odprem tuki temo da vidm o cem se gre in kr moje fotke gor :( grrr tole je cist prevec postalo weird :D ← sej ni blo tko misljeno :doze: kot je thundercat napisal da smo ze skoraj zvodniki :huh: :doze:
tejcy Objavljeno November 29, 2004 Opozori Objavljeno November 29, 2004 sej ni blo tko misljeno :doze: kot je thundercat napisal da smo ze skoraj zvodniki :huh: :doze: ← sej stekam sm se mal hecala tud jaz ves :D hehe
jax Objavljeno November 30, 2004 Opozori Objavljeno November 30, 2004 za strastno ljubiteljico motorjev :OK: ← Hm... Strastno ljubiteljico motorjev... Tole se mi zdi, da bi kr lepo opisalo Simono... Jaz ti predlagam, da ji čim prej napišeš PM! :OK: Drugače pa povej še kej... za strastno ljubiteljico kakšnih motorjev... Pa kolk grejo ti motorji... ;)
Fabo Objavljeno November 30, 2004 Opozori Objavljeno November 30, 2004 sej stekam sm se mal hecala tud jaz ves :D hehe ← :004 O.K.
Zok Objavljeno December 1, 2004 Opozori Objavljeno December 1, 2004 zka se pa zame tuki nubena ne zanima? :? :xx: :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se