Nata Objavljeno April 27, 2005 Opozori Objavljeno April 27, 2005 50 invajtov dobi vsak nov user na gmail-u ... :rolleyes: tud jaz jih še mam - tko, da če kdo želi invite to - Google mail - naj pošlje PM ... .)
cyc Objavljeno April 27, 2005 Opozori Objavljeno April 27, 2005 50 vsak nov? He, včasih so počasi dodajali ... če sedaj vsak nov dobi 50 inviteov, sploh ne vem, zakaj sploh še imajo ta način pridobivanja novih uporabnikov :?
igi Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 Od viška sicer ne boli, ampak zakaj sploh rabiš 1GB??? Potem cel dan bereš pošto?
pupa Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 Od viška sicer ne boli, ampak zakaj sploh rabiš 1GB??? Potem cel dan bereš pošto? ← jaz si vse filmčke, ki mi jih folk pošilja tja preusmerjam... in imam samo 6% tega zasedenega.......
Einherjar Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 @Einherjar: na tvoj e-mail ki ga imaš za MSN sem ti poslal gmail invite, vkolikor ti še kaj prav pride ... (če bi kdo drug rabil naj reče, jih imam 50 ... ) ← dobil tnx, ampak te je pupa prehitela ;)
Alla Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 Pravzaprav....a ni zdaj mailbox velik 2 GB? :rolleyes: Alla B)
pupa Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 Pravzaprav....a ni zdaj mailbox velik 2 GB? :rolleyes: Alla B) ← ja, celo nekaj več kot 2......... 2133 al nekaj takega.....
bassko Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 ja, celo nekaj več kot 2......... 2133 al nekaj takega..... Res je, če smo natančni 2139 Mb ;)
gebre Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 :grrr 2140, absolutni zmagovalec :yea1: aja če kdo hoče=>PM, jih imam 50 na zalogi
devilish Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 zakaj pa jst nimam invitation-ov?? Mene je en frend povabu not, pa se vedno nimam nikjer napisano, da lahko tud jst koga... :?
suzuki Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 Hola devilish, nimaš invitationov ker nisi dost pridna... včeraj sem ti mahal na črpalki v Bistrici da se mi je skoraj roka odmontirala, ti pa nič... :whistle: :? zdaj bi pa vabila, a??? ne gre to tko... :) zares: zadeva je čisto random - poglej uraden odgovor z GMaila fsm SharpNinja 1
devilish Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 Hola devilish, nimaš invitationov ker nisi dost pridna... včeraj sem ti mahal na črpalki v Bistrici da se mi je skoraj roka odmontirala, ti pa nič... :whistle: :? zdaj bi pa vabila, a??? ne gre to tko... :) zares: zadeva je čisto random - poglej uraden odgovor z GMaila fsm ← :oops: nism vidla... ma si se ustavu na crpalki al si sow samo mimo?? se opravicujem... ben ma GMail mam ze par mescu... malo pocasi jim laufa ta random zadeva???
suzuki Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 Hola devilish, smo glih štartali s črpalke ko sem te zagledal... mahal ko sem pripeljal mimo... 2 m stran... ja nč, pol pa gasa :D ... ma ni blema, pa drugič random je odličen izgovor: pomeni da lahko dobiš čez minutko, par tednov al pa nikoli... sorry... lahko ti pa jest kakšnega pošljem če potrebuješ :) SharpNinja 1
SiR Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 prodam 150 brezplačnih 2GB e-mail accountov. Domene si žal ne morete izbrati. cena - sitnica! 2 jurja po komadu! pohitite - zaloge so omejene :) PS: strežniki so varni in stabilni, uptime pa zeloooo dooober! :004
devilish Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 lej ti njega! :slap: ja, eni se znajdejo, ni kej... :whistle: :P a lahko zakupim jst vse, pa grem pol na crni trg z njimi :? :P ;) dobis 20%
Alla Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 Se bojim, da je tole bolj slab biznis.....glede na to, da večina folka svoje invajte tala povsem zastonj in da je zaenkrat ponudba še vedno večja od povpraševanja. :rolleyes: Alla B)
SiR Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 Se bojim, da je tole bolj slab biznis.....glede na to, da večina folka svoje invajte tala povsem zastonj in da je zaenkrat ponudba še vedno večja od povpraševanja. :rolleyes: Alla B) ← ljudje se bolš počutjo, če za neki mastno plačajo, kokr pa, če dobijo džabe...
devilish Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 ljudje se bolš počutjo, če za neki mastno plačajo, kokr pa, če dobijo džabe... ← haha :OK: psihologija marketinga! "na žalost" ne velja pri vseh... ne vem ce niti pri vecini... un del predvsem... "mastno" placajo :P :D
VmasIna Objavljeno April 30, 2005 Opozori Objavljeno April 30, 2005 Saj, če koga muči, da ni nič plačal za mail, lahko pa denar meni da, kot da je plačal. Z veseljem vzamem :D :D :D
J`MavrO Objavljeno April 30, 2005 Opozori Objavljeno April 30, 2005 Jaz bi tudi imel en account :blush:, če bo kdo dušica mi lahko na PM javi :wub: Lp;
norc4life Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 glede "mastnega plačevanja" ... to so po mojmem bol tisti ko majo preveč keša, al pa taki ko jim je vseeno za keš.. pa ga kr nekam devajo.. pa se pol "važijo" da so fuuul plačali za neki shit... :ninja: ja.. sm se pazi od koga boš dobo :P mimogrede te lahko keri napizdi.. pa mu boš mogo plačat kai :P
Alla Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 Sicer ima pa tudi yahoo mail že nekaj časa 1 G placa...... :rolleyes: Alla B)
Jure007 Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 Mam en vprašanje in prosim za pomoč: Mam gmail in mi je skos lepo delu, zdej mi ga je pa začeu srat. Sm ga preusmeru, da mi v outlook pošila in je blo do prednekaj dnevi vse okej. Maile dobivam in jih lahko berem, le pošiljati ne morem, pa ne vem kaj bi bilo lahko narobe. Vse sem že probal, pa nič... Napiše pa mi tole:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se