Skoči na vsebino

Vse aktivnosti

Tok se samodejno posodablja     

 1. V zadnji uri
 2. RobiRoberto

  Ustavimo rekreativne bicikliste

  Ne zagovarjam vseh kolesarjev, ampak samo sebe. Pred nekaj dnevi se mi je nasproti pripeljelo 6 kolesarjev, trije pari, po dva kolesarja vzporedno, in med svojo vožnjo so si imeli tudi veliko za povedati. Jaz bi jih kaznoval tako, da bi morali opraviti test znanja prometnih predpisov !!!
 3. sesir

  Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

  Sumljiv si in s sumljivimi kafetkas...
 4. Tudi meni leži par teh konektorjev okoli, a sheme žal res ne morem najti. Če bi imel že narejen kabel, bi lahko vsaj z voltmetrom preveril, kam pelje katera žica.
 5. Darko3g

  Anketa na temo partnerskega odnosa

  Spolne prakse posameznika so čisto osebna stvar
 6. Danes
 7. ukica

  Kačje Ride III

  On ni Dobr se pele..
 8. RobiRoberto

  Praktični nasveti za začetnike in povratnike

  Na Petrolu za 2,55 €
 9. DAMI34

  Smešne slike

  to je "prdi"
 10. YmatejY

  Gume - Pnevmatike

  Vse za dobro voljo forumašev!
 11. maus

  Iskanje motorja - kaj, kako, za koliko

  mene vpraš kako ... z lahkoto, je moj odgovor
 12. Gaunar Jokl

  Kaj vas je danes spravilo v slabo voljo ?

  Rešitev je, da jadrankarji etc. zahtevate naj vam za v KRO na meji odprejo peto kolono
 13. maus

  Smešne slike

  a je to selfi ali ni
 14. DAMI34

  Kačje Ride III

  ma mau te šalim. ps. asfalt je itak za en kurc, slikaj serpentine pa povej, če se je "udelal"
 15. jskrablin

  Iskanje motorja - kaj, kako, za koliko

  Dejstvo je, da stanje na mestu ne vpliva najbolje na stvari, ki so narejene zato da se premikajo. Sploh če so parkirane v kakem rahlo (al pa ornk) vlažnem in hladnem kotu. Lih tako je večja verjetnost, da spusti nikol menjan semering na 10 let starem motorju, kot na 3 leta starem motorju - če le ni vmes res brutalne razlike v opravljeni kilometrini/delovnih urah v korist mlajšega mopeda. Ampak (vedno je ta ampak, ane?). Večina mopedov narejenih v zadnjih dveh desetletjih (govorim o standardnih, uveljavljenih znamkah) ni lih slabih. Za informiranje o tipičnih problemih je Internet. Pa kak mehanik. Še največji 'problem' pri par let starih motorjih je ponavadi manjko ABS-a. Ki lahko da je, ali pa ni problem. Odvisno od voznika/voznice. Ko nekaj kupiš je to treba vzdrževat. Tu je zaradi narave zadev (manj materiala, obremenitve, visoko vrteči se stroji) nekaj več stroška kot z avtom. Če ne paziš je lahko konkretno več stroška. Sam spet, to ni nekaj novega. V dobrih starih cajtih Juge inu Titeja (kot bi rekel kak starejši forumski član) so lihtako ribale Zastave. Pa Jave, MZ-ji in Tomosi. Kakega Tomosa sem osebno ribnil (sicer smo bli takrat že izven Juge) tako da vem o čem govorim. Menda notorično nezanesljivega KTM-a pa nisem ribnil. Hecno to. Ko si to počistiš enkrat v glavi je ostalo sam še vprašanje osebnih preferenc. Ki jih oni z malo več izkušnjami ponavadi mamo (ali pa tudi ne) izdelane. Oni z malo ali nicč izkušnjami pa sanjarijo. Kar je ok, vsi smo to počeli. Kupiš, pogruntaš da ni lih to to, prodaš, kupiš novo. Če te skrbi/boli vsak € se ne it tega športa, ker zna biti rahlo boleč. Kar je @isarajli1 napisal par strani nazaj drži 200%. Ljudje ne vejo, kaj hočejo. Imajo neko idejo, vse ostalo pa je... eter. Ena od prodajalca avtov iz Lj - ljudje pridejo pogledat eno leto star avto z 10k kilometrov (sponzorsko vozilo) in precej ugodno ceno. Na koncu domov odpeljejo novo (ene 7-8 jurjev več) zato ker bi meli drugačno barvo pa on rabljen nima kamere za rikverc vožnjo. Pa so kupili to kamero... za osem jurjev Če bi ljudje vedeli kaj hočejo, ne bi bilo vedeževalk. Pa reklam. Pa piramidnih nategov. Pa spletnih zmenkarij. Pa tud tega foruma verjetno ne. No, vsaj ne te teme. p.s. pred parimi dnevi sem sedel na Ninji jurja, letnika ne vem. Visok sem 181cm. Kako se lahko kdorkoli preko metra pa čevap trpa na tej grozoti od motorja mi nikol ne bo jasno.
 16. Borutt

  Kaj vas je danes spravilo v slabo voljo ?

  Na mejnih prehodih opravljajo mejno kontrolo. Menda si že slišal za šengen. Kaj pa za temeljno in temeljito kontrolo? In še marsikaj drugega. Potem pa pojasni, kaj ti počneš v svoji službi in ne, kaj nekdo počne v službi, katero ne poznaš. Neuradno boš slišal še marsikaj. Mogoče boš še zvedel, kdo je ustrelil Kenedija. Tvoj subjektivni problem je to Počakaj, da sestavijo vlado. Tisti moment se nam lahko pridružiš.
 17. maus

  Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

  bom bom ... mene redno preverjajo na KPK, NPU, DKom, UNZ, MNZ, PPZ, FKK, KTRC, ABS, in podobno
 18. Borutt

  Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

  Samo potem ne boš več štel milijonaste milijone
 19. Borutt

  Kačje Ride III

  Kdo je komu kaj in o čem povedal? Razloži te floskule. Res je, pojasni. Ali samo nabijaš in zavajaš, da nekdo nekomu trdi, da je na ridah najboljši asfalt.
 20. Tedybear

  Kaj trenutno počnete?

  Pa ona? Ne mi rečt, da ravnokar šraufa 350 kilski cepilec za drva na traktor. Sama.
 21. sesir

  Kaj vas je danes spravilo v slabo voljo ?

  ...da sem prodal Harleja in nisem vedu,da v torbi na njem roj os...bi posebej računu...hehe Un ga naložu v avto...sele doma ko se vrnil v avto bilo v njem polno os..
 22. RobiRoberto

  Moje izkušnje

 23. RobiRoberto

  Cesta

  Trikrat iz občinskega časopisa ABC BILTEN, ostalo pa onlajn danes dopoldne.
 24. Frenk 67

  Kaj vas je danes spravilo v slabo voljo ?

  odvisno kam greš na morje. Jst grem na Hvar in ko pogledam dolgoročno prognozo, vsak dan "jaje na oko". V 10 leti ni blo en dan, da neb blo za kopat.
 25. DinDiin

  Kaj vas je danes spravilo v slabo voljo ?

  Sej k boste plavi stavkal, bomo z vami! Ker itak nimamo pojma kaj in kako delate.
 26. RobiRoberto

  Hujšanje

  Pred mojo prometno nesrečo sem se ves čas trudil obdržati težo 75 kg / 182 cm. Iz URI Soča sem se leta 2010 vrnil domov s 64 kg. Pred operacijo desnega kolena v Valdoltri sem imel že 72 kg. Iz Valdoltre sem se vrnil domov z 69 kg in sedaj mi brez kakršnekoli dijete uspeva vzdrževato 65 kg in pri hrani se odrekam samo kruhu kot prilogi ostalim jedem.
 27. maiden

  Anketa na temo partnerskega odnosa

 1. Naloži več


×

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!