Skoči na vsebino

Japonski

Honda, Kawasaki, Suzuki, Yamaha

56 tem v kategoriji

1. Honda CBR 125R ali Honda XV 250

• 23 odgovorov
    • 3,3k ogledov
  2. Yamaha supermoto

• 6 odgovorov
    • 2,3k ogledov
    • 15 odgovorov
    • 4,3k ogledov
  3. Deli za Suzukija DR 125

• 1 odgovor
    • 1,6k ogledov
  4. Problem z verigo - Yamaha Virago 250

• 4 odgovorov
    • 2,5k ogledov
  5. Kawasaki KDX 125

• 5 odgovorov
    • 2,7k ogledov

• Zadnje objave

• VS800
      JEst grem zraVN
    • skalar36
      Ko sem 14 let nazaj delal stanovanje smo se za polaganje keramike prepiral z večimi ponudniki od 15-17 eur za kvadrat. Dons je 55, pa moliš in čakaš, da prideš na vrsto. Električar, vodovodar itd... čakaš, plačaš. Kdor se bo navadi ročnih spretnosti, bo v prihodnosti dobro služil, dobro bodo služili tud tisti na računalniških znanjih, čeprav AI... AI pa ne bo polagala keramike, odmašila sanitarij, popravila vodovd, nardila malico. Skuhala krompir, nardila omarco za čevlje, polico za rože... Že par let nazaj mi je frend, ki živi v USA rekel, da vodovodar samo da se pripelje pogledat računa 200 USD, dans je verjetno velik več. Pa pri nas postaja podobno. Ko sem začel v poslu, sem sem pa tja nabrusil kako verigo za motorko, nasalil kako orodje, nabrusil kak nož, popravil kakšno malenkost...za zraven. Dans, kr lepo služim na ta račun. Dnarja je dost...lenobe in neznanja pa tud. PS: Danes ima mladina glupe, brezvezne probleme. Normalno, če majo polno rit vsega. KO\ČE zmanjka hrane, te zebe in živiš pod mostom, se ti problemi naenkrat popolnoma obrejo v drugo smer. Starši umrejo, dediščina ponikne. Str si 40, 50, 60 ne znaš nič in si nesposoben...Depresija, tableti, životarjenje. Opis par znancev.
    • Akito
      MI gremo po svoJE
    • maus
      IŠššš s takiMI
    • VS800
      BEmtIŠ
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!