Skoči na vsebino

Maxi skuterji

• Filtriraj teme po forumu
    1. Nakup Burgmana 650 Excusitive

2. Oprema na poti

3. Nov na forumu

4. Stranski nosilci za kovček

5. Ukradeni maxiscooterji

6. Nosilci

7. Neudoben sedež Honda Integra 750s

8. Nakup maxiscooterja

9. Nakup Maxiscooterja

10. Menjalnik

• Zadnje objave

• miran985
      • franc
        Po moji logiki je cevka predolga in vztrajnost/masa naredi svoje. Lahko se motim, ampak jaz bi nosilec pomaknil bolj nazaj. Lp
      • franc
        Jaz imam dober spomin in ko me enkrat naserjejo, jih ne volim nikoli več. Enako ne volim nikogar, ki se brati z Jankovicem. Izbira pa je dejansko bedna. Ostane, da volim neke ekstremiste, to pa na dolgi rok ni nikoli dobro. Lp
      • pupa
        Ta post ni namen pljuvanja, želim le določene uporabnike spomniti, da do napak prihaja pri vseh proizvajalcih (se mi zdi, da eni pozabljajo)
      • Gricko
        nov obraz....no... jaz pa sem že parkrat in vsakič se "naserjem", vem pa kaj nočem, enako kot ti ne bom pozabil 20-22 in ne., nisem pripravljen spregledati teh stvari. Ampak, ko pridemo do te vlade ( ki sem jo volil), pa je tako nesposobna, nekompetentna in s tako večino ( kot jo ima) bi lahko naredila marsikaj, pa se ne naredi nič, razen ukvarjanja same s seboj in praznenjem državnega ( ravno tako kradejo, se dogovarjajo, ker so nesposobni se jih "dobi", odgovorijo pa z ignoranco)  računa in posledično mojega žepa. Še tisti sistemi, ki so približno funkcionirali, sedaj ne več Glede teh stvari je vlada JJ veliko boljša, bolje organizirana, enotnejša  ( mi je groza da to rečem) in koga boš ti volil?? točno veš koga ne boš in da trenutno je nesposobno....torej zopet nekaj novega z upanjem , da bo kaj boljše, dejansko pa bo "nastavljeno" podobno sranje...
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!