Skoči na vsebino

Maxi skuterji

• Filtriraj teme po forumu
    1. Oprema na poti

2. Prodam Yamaha T-max 500

3. Nakup maxiscooterja

4. Kawasaki J300 - NOVO 2014

5. T MAX, X MAX, MP3

6. Nakup Maxi Scooterja

7. Quadro 350s

8. Maxi Scooterji za večje ljudi

9. Gilera Runner 200 ST

10. Honda Forza 750

11. piaggio mp3 500ccm ie valjčki

12. Suzuki Burgman 650

13. Zaklep vilic(roll lock)

14. yamaha yp 400, vibracije na startu

15. Lučka za gorivo

• Zadnje objave

• franc
        Jaz imam dober spomin in ko me enkrat naserjejo, jih ne volim nikoli več. Enako ne volim nikogar, ki se brati z Jankovicem. Izbira pa je dejansko bedna. Ostane, da volim neke ekstremiste, to pa na dolgi rok ni nikoli dobro. Lp
      • pupa
        Ta post ni namen pljuvanja, želim le določene uporabnike spomniti, da do napak prihaja pri vseh proizvajalcih (se mi zdi, da eni pozabljajo)
      • Gricko
        nov obraz....no... jaz pa sem že parkrat in vsakič se "naserjem", vem pa kaj nočem, enako kot ti ne bom pozabil 20-22 in ne., nisem pripravljen spregledati teh stvari. Ampak, ko pridemo do te vlade ( ki sem jo volil), pa je tako nesposobna, nekompetentna in s tako večino ( kot jo ima) bi lahko naredila marsikaj, pa se ne naredi nič, razen ukvarjanja same s seboj in praznenjem državnega ( ravno tako kradejo, se dogovarjajo, ker so nesposobni se jih "dobi", odgovorijo pa z ignoranco)  računa in posledično mojega žepa. Še tisti sistemi, ki so približno funkcionirali, sedaj ne več Glede teh stvari je vlada JJ veliko boljša, bolje organizirana, enotnejša  ( mi je groza da to rečem) in koga boš ti volil?? točno veš koga ne boš in da trenutno je nesposobno....torej zopet nekaj novega z upanjem , da bo kaj boljše, dejansko pa bo "nastavljeno" podobno sranje...
      • Snečer
        spoštovati vsakršno mnenje ... = anarhija Niti ne, kakšna kraljevina, kneževina čisto lepo funkcionira ...
      • bladerunner
        Zato, ker večina ljudi demokracije in pluralizma nima ponotranjenega. Razmišljanje take večine pa je, da mislijo, da je samo njihovo razmišljanje pravilno.   Enoumje je norost, ki vsako družbo vodi v katastrofo. Že videno nekoč tudi na naših tleh. 
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!