Skoči na vsebino

Skuterji, mopedi in kolesa z motorjem

• Filtriraj teme po forumu
    1. Hladilnik za Yamaho DT50

2. Tomos APN 4

3. Skuter v vodi

4. Tomos Arrow R

5. Scooter Center

6. TORA IZPUH, TOMOS AUTOMATIC 3L 1978

7. Problem APN6 s 1 2

8. dh krmilo

9. Izguba moči

10. Honda HM CRM 50 derapage 2t-2013

11. Menjava valjčkov

12. NOVI TOMOS NITRO 50 1 2

13. Tomos Alpino

14. skuterji CPI

15. pomagajte

• Zadnje objave

• DAMI34
        to se ti samo zdi, ker si preveč obremenjen s tem kar napišem. Nisem pisal tebi (šoder te niti ne zanima), moje izjave niso splošno pravilo, so pa lahko plod mojih napak in iskušenj. Kar pomeni, da mu jih ni potrebno ponoviti.  Lej, za prah in šoder rabiš moped, kjer je zračni filter hitro dosegljiv. Je to visok štandard ali nuja? Filter se vsaj 2x več menja kot pri običajnem motorju, ki ne vidi prahu. Vilice je običajno potrebno mnogo prej predihtat, pa tudi uščijejo se lahko. Veriga bo prej šla, prah pa to...so to visoki štandardi ali debata? Sploh pa ne vem zakaj bi se jaz tebi moral zagovarjat. Kar Vandrovca moti, mi bo že napisal.   Lej, rabiš en motor, lahko je rabljen, kar pomeni sedaj, da boš plunil 2-3 jurje. Sigurno bo potrebno kaj urediti, od vzmetenja do verige. torej še nekaj dinarčkov gor. In še vedno boš mel star motor. Nove se pa že dobi za 5-6 jurjev. Je za razmislit, prekleto za razmislit. In zelo pametno je vedeti, kdo bo motor tudi vzdrževal oziroma kje ga boš.
      • vandrovec
        Tak bo mogoče takrat, ko bi se odločil le za en motor. Dokler bi bila dva bosta na obeh skrajnostih.  Ni še čas za racionalne odločitve 🙂  
      • Clasic
        Ja saj to je fora, da generalni uvoznik nima podatkov od drugih servisov oz. ima le svoje. Sem pa zadevo preveril še pri enem od pooblaščencev, ta pa razen osnovnih podatkov o motorju sploh nima- zanimiva štorija.
      • Snečer
        piše da minarelli agregat, torej lah morda po licenci yamahe?
      • MiNa
        Španski!? taksnih dobiš v izvorni "tovarni" pol kontejnerja na daljnem vzhodu...
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!