Skoči na vsebino

Skuterji, mopedi in kolesa z motorjem

• Filtriraj teme po forumu
    1. P: BT50RR :D po delih

2. bt elektrika

3. Sklopka

4. Malaguti Drakon NKD 50

5. am6 125/50 ccm

6. Policaji in kazni 1 2

7. Scooter, moped 50ccm

8. Prodam Piaggio Ciao 1986

• Zadnje objave

• DAMI34
      • RobiRoberto
        Ker moji naročeni kolesarski ročki z ogledaloma nista mogli priti iz Ptuja v Idrijo "čez noč", in ker sem   in delofili    , sem po zajtrku pripeljal kolo v delavnico in skrajšal pletenico zadnje zavore, da mi je pri naslednjih vožnjah ne bo treba več "stiskati do belance".   Kolo sem pustil kar v delavnici, ker bom kar v njej zamenjal ročki, ko bosta prispeli.   Po vrnitvi v stanovanje, že zjutraj skuhano , v sosednjem stanovanju, v družbi moje hčerke  in vnuka  . Na fotografiji sem opazil še nekaj kar bom moral narediti in to vem že nekaj časa, in sicer "naoljati" kolesovo verigo, ker je rjasta.                        
      • RobiRoberto
      • mladench
        Gajser prestal operacijo rame in se poslovil od boja za naslov prvaka | 24ur.com
      • speedfighttuning
        Potem najprej preveri, če pride tok do tuljave. V kolikor tok ne pride do tuljave, bo potrebno preverit napeljavo. Je prav možno, da je kakšna žica kje poškodovana al pa kak oksidiran kontakt itd. Mešanica zrak/gorivo nima vpliva na ECU. Ravno obratno, ECU ima vpliv na razmerje zrak/gorivo. Če imaš aktivirano mapo vbrizga 1, potem razmerje zmesi iz mape avtomatsko korigira glede na odčitke lambda sonde, če imaš aktivirano mapo 2 pa lambdo ignorira in vbrizga takšno zmes, kakršno narekuje mapa vbrizga.
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!