Skoči na vsebino

Skuterji, mopedi in kolesa z motorjem

• Filtriraj teme po forumu
    1. Flexer 25

2. peda skuterji

3. Selettra vžig

4. Izpit za moped AM

5. Platišča

6. Suzuki SX1

7. Brez izpitni motor

8. Skuter vs. moped

9. Yamaha Aerox

10. Kupujem skuter

11. Skuter 50ccm do 250eur

12. Scooter spustil pol tanka bencina

13. Tomos flexer predelava

14. tph 50

15. Gretje rock in zica

16. Kako se priklopi ?

17. AIR BRUSH

18. keeway focus

19. mf cobra

20. kupim bat

21. zdravo folk

• Zadnje objave

• RobiRoberto
        Ker moji naročeni kolesarski ročki z ogledaloma nista mogli priti iz Ptuja v Idrijo "čez noč", in ker sem   in delofili    , sem po zajtrku pripeljal kolo v delavnico in skrajšal pletenico zadnje zavore, da mi je pri naslednjih vožnjah ne bo treba več "stiskati do belance".   Kolo sem pustil kar v delavnici, ker bom kar v njej zamenjal ročki, ko bosta prispeli.   Po vrnitvi v stanovanje, že zjutraj skuhano , v sosednjem stanovanju, v družbi moje hčerke  in vnuka  . Na fotografiji sem opazil še nekaj kar bom moral narediti in to vem že nekaj časa, in sicer "naoljati" kolesovo verigo, ker je rjasta.                        
      • RobiRoberto
      • mladench
        Gajser prestal operacijo rame in se poslovil od boja za naslov prvaka | 24ur.com
      • speedfighttuning
        Potem najprej preveri, če pride tok do tuljave. V kolikor tok ne pride do tuljave, bo potrebno preverit napeljavo. Je prav možno, da je kakšna žica kje poškodovana al pa kak oksidiran kontakt itd. Mešanica zrak/gorivo nima vpliva na ECU. Ravno obratno, ECU ima vpliv na razmerje zrak/gorivo. Če imaš aktivirano mapo vbrizga 1, potem razmerje zmesi iz mape avtomatsko korigira glede na odčitke lambda sonde, če imaš aktivirano mapo 2 pa lambdo ignorira in vbrizga takšno zmes, kakršno narekuje mapa vbrizga.
      • Rdeči
        ponavadi crkne prva na zadnjem cilindru  več pa lahko prebereš caponord etv 1000
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!