Skoči na vsebino

Skuterji, mopedi in kolesa z motorjem

• Filtriraj teme po forumu
    1. Platine in magneti

2. Platišča

3. Platišča Tomos

4. Plinski Amortizer 1 2

5. Pnevmatike z belo obrobo

6. Po čem se naj znebim Thyphoon-a?

7. Pocen vijak na vzmeti piaggio bravo

8. Poceni skute -Scarabeo 500

9. Podatki prodaje skuterjev

10. Podložka na cilindru 1 2

11. podlozka pri variomatu

12. Polaganje ovinkov

13. pole

14. POLETJE 2004 1 2 3

15. Policaji in kazni 1 2 3 4 43

16. Policaji in kazni 1 2

• Zadnje objave

• RobiRoberto
        Ena fotografija s pametnejšim od mene mi je danes uspela (Bevkov vrh je pobeljen), ne vem pa katera, ali tista s pritiskom na sprožilec na telefonomem zaslonu, ali tista s pritiskom na "gumb" za uravnavanje jakosti zvoka na telefonu kakor mi je svetoval Joker  , zato me čaka "ponovi vajo" samo s pritiskom na "gumb" za uravnavanje jakosti telefonovega zvoka. GoogleFoto me je zopet pustil čakati več kakor eno uro, zato bom pri "ponovi vajo" moral poizkusiti še prenos fotografij iz telefana v računalnik s pomočjo polnilnega "kabla".   VSE ZA .   Sprašujem za prjatla:  ali kdo pozna koga ki prodaja "kompaktni" (mini) fotoaparet?    Oglase takšne in drugačne sem preveril že 10 x   + .  
      • KennyJR
        Pa sej je bilo za pričakovat. Lani so mu dali 2 leti star moped in je zmagoval. Kot sem govoril celo sezono je na isti mašini toliko hitrejši od Bagnaie, kot se sedaj kaže. Alex pa tudi. Tudi on lani na stari mašini ni imel šans, pa je vseeno lahko občasno vozil okoli Bagnaie, če sta se sem pa tja tudi skupaj malo povaljala. Letos na praktično isti mašini je pa pač hitrejši. Mene nič kaj dosti ne preseneča tale situacija.
      • RobiRoberto
        RAnocelnik bi to najbolje presodIL
      • RobiRoberto
        ECI PECI PEC, Roberto & Google sta mali zec.        
      • VS800
        NIti ni u tem foRA
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!