Skoči na vsebino

Motocikli 125ccm

Odkrijte razburljiv svet 125ccm motornih koles - od starih do novih modelov, izkušnje, predelave, preizkusi in reševanje težav. Pridružite se nam!

• Filtriraj teme po forumu
    1. Chopper 125

2. Nakup motorja

3. DKW 175

4. husqvarna cr 125

5. nakup rs 125 replica 97 letnik

6. enduro 125

7. Ancillotti

8. Polini kit 160 za rotax 123

9. HYOSUNG Comet 250

10. Izbira gum za Yamaho Sr 125

11. husqvarna wre 125

12. Prodam Suzuki DR 125

13. gilera rx arizona hawk 125

14. QINGQI QM250

15. Nalepke za cross

16. KUPM TOMOS-a SM 125 OPEN al pa CUP

17. Honda Lead 125cc

18. HONDA Varadero XL 125V

19. Honda sport bike

20. SKUTER JONWAY 125CC

21. Motocikli 125ccm na OBALI!

22. policija

• Zadnje objave

• Kugelschreiber
        Men se zdi da se to dogaja odkar je popularna reciklaza vseh mogocih materialov. Prav zadnjic mi je z omare padla 22 let stara celada. Pena je v podobni kondiciji kot 5 let stara Shoei. Ta 2020 Shoei se stara bistveno hitrej kot se je staral kupljen 2010… 
      • Andrejcer
        Sem jim napisal kar e-mail:
      • Andrejcer
        Se strinjam. Sicer pa, če podrobno pogledam, je material katastrofalen, dobesedno razpada, se zvija po robovih, deformirane oblike, itn. Kaj takega še nisem videl. Niti eno leto ni star, prevoženih pa ima 3500 km. Probleme ima baje tudi Aprilia. Torej Piaggio: Moto Guzzi, Aprilia, Vespa, itn... vse to spada pod Piaggio. Ni dovolj, da že s samim konceptom delovanja koncerna znižajo stroške proizvodnje, izgleda bodo zdaj še varčevali na kvaliteti materiala in si delali tako sramoto ter kvarili ugled. Popolna bedarija! 🤮
      • axaQ4
        Prodam TPMS Schrader ventil, ki ustrezajo za KTMe...ne za vse, zato pa prodajam.   Gre se za ventile SCHRADER 3142m ter nastavki 25078   Nazalot ne pasejo na moj motor tako, da jih ugodno prodam. Komplet je v trgovini 140eu, prodam za 100eu.  
      • kawamoto
        DO odhoda v rAJ
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!