Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Prebil sem se skozi temo: Izpad nacistov :eek: :slap: in...preživel! :yea1:

Čestitam! :yea2:

Sebi! :whistle:

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Čestitam Baskotu za nov motor.

Veliko varnih kilometrov! :004

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Čestitke TC :OK: ker je postal moderator. Sicer je postal že v petek.... ma jaz itak vse ta zadnja izvem oziroma opazim! :hmm:

Objavljeno

jaz tudi nekaj to gledam pa se mi je zdelo da mora to frišno bit.....čestitke TC-ju :OK:

Objavljeno
Čestitke TC  :OK: ker je postal moderator. Sicer je postal že v petek.... ma jaz itak vse ta zadnja izvem oziroma opazim!  :hmm:

Ma ne me basat...........jaooooooooooooooooooooooooo.....a zdej pa še on.... :blink: :blink: :blink: .)

Objavljeno

:worship: Čestitam Grčarju k je naredu popravce, da bi ga pil, jedl pa še kej! :worship: :OK:

:beer1: :beer2: :beer1: :beer2: :beer1: :beer2: :grupni: :grupni: :grupni: :music2: :smoke: :yea1: :drunk: :drunk: :ninja: :hooray: :worship: :yes:

A smeškotov je dost?

Bravo Grčar, kdaj bo đurka? :naughty:

Objavljeno

BRAVO GRCARRRRRRRRRRRRRRRrrrrrr :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:

se vidmo na grobniku :>>

JUHUUUUUUUUUU :P

Objavljeno

GrCaR bravo :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni:

Objavljeno

Bravo Grčar :OK: :OK: :OK:

Kdaj pijemo??? :P

Objavljeno
FOLK NAREDU SM POPRAVCA!!!  :yea2:  :yea2:  :yea2:  :yea1:  :010  :beer1:  :beer2:  :beer2:  :beer1:  :010

BRAVO!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Jest pa čestitam Easyriderju in njegovi Đouzi....naj se vam vsem skupaj lepo razvija nov popek :OK:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno
sem postala vajenec... :OK:  :blush:

....ja čestitke :friend1: :004

Objavljeno
sem postala vajenec... :OK:  :blush:

t'mala.....čestitat ti morem....kako ti je ratalo naredit prvi letnik? :hmm:

:004

Objavljeno
t'mala.....čestitat ti morem....kako ti je ratalo naredit prvi letnik? :hmm:

:004

veš da mi vedno rata zmutit... :P :OK: :lol1:

ps.vajenec sem postala...za to pa ljubčka ne dobim... :hmm: :cry: ... :lol1:

Objavljeno
Jest pa čestitam Easyriderju in njegovi Đouzi....naj se vam vsem skupaj lepo razvija nov popek  :OK:

Tudi od mene,

Imejte se radi

in bodite zdravi :wub:

Objavljeno
Vse najboljše Tomaž (Bad Pit)  :004

Kaj pa je naredil? :hmm:

Objavljeno
Kaj pa je naredil?  :hmm:

Rojstni dan ima :kva2: :grim

Objavljeno
Rojstni dan ima  :kva2:  :grim

Aha aha hepi brzdeiii itak :OK:

Objavljeno

Čestitam vsem ...za vse ... tut tistim, k si ne zaslužijo (ni mišljen nihče konkretno) :P

Objavljeno (popravljeno)
naštimi si budilko za takrat ko si ponavadi v globokem spancu ali pa naj ti zvoni vsako uro ponoči...nato si zapiši sanje v blokec, ki ga hraniš zraven postelje.... .)

vsak človek sanja, spomni se pa le tiste sanje katere je prekinil s tem ko se je zbudil.....(do 100 različnih sanj na noč) :)

:topic: 10.000 objav.. čestitke!!

Popravljeno . Popravil Špilferderber

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!