fifty Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 Prebil sem se skozi temo: Izpad nacistov :eek: :slap: in...preživel! :yea1: Čestitam! :yea2: Sebi! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Avgust 11, 2005 Deli Objavljeno Avgust 11, 2005 Čestitam Baskotu za nov motor. Veliko varnih kilometrov! :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno Avgust 21, 2005 Deli Objavljeno Avgust 21, 2005 Čestitke TC :OK: ker je postal moderator. Sicer je postal že v petek.... ma jaz itak vse ta zadnja izvem oziroma opazim! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Avgust 21, 2005 Deli Objavljeno Avgust 21, 2005 jaz tudi nekaj to gledam pa se mi je zdelo da mora to frišno bit.....čestitke TC-ju :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 Čestitke TC :OK: ker je postal moderator. Sicer je postal že v petek.... ma jaz itak vse ta zadnja izvem oziroma opazim! :hmm: ← Ma ne me basat...........jaooooooooooooooooooooooooo.....a zdej pa še on.... :blink: :blink: :blink: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 :worship: Čestitam Grčarju k je naredu popravce, da bi ga pil, jedl pa še kej! :worship: :OK: :beer1: :beer2: :beer1: :beer2: :beer1: :beer2: :grupni: :grupni: :grupni: :music2: :smoke: :yea1: :drunk: :drunk: :ninja: :hooray: :worship: :yes: A smeškotov je dost? Bravo Grčar, kdaj bo đurka? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 BRAVO GRCARRRRRRRRRRRRRRRrrrrrr :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: se vidmo na grobniku :>> JUHUUUUUUUUUU :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VmasIna Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 GrCaR bravo :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 grcar care..... :OK: :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 Bravo Grčar :OK: :OK: :OK: Kdaj pijemo??? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno Avgust 28, 2005 Deli Objavljeno Avgust 28, 2005 FOLK NAREDU SM POPRAVCA!!! :yea2: :yea2: :yea2: :yea1: :010 :beer1: :beer2: :beer2: :beer1: :010 ← BRAVO!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 3, 2005 Deli Objavljeno September 3, 2005 Ventil .....postal vseved :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno September 15, 2005 Deli Objavljeno September 15, 2005 Jest pa čestitam Easyriderju in njegovi Đouzi....naj se vam vsem skupaj lepo razvija nov popek :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno September 23, 2005 Deli Objavljeno September 23, 2005 jose postal CAR čestitke boš dal za :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tamikena Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 sem postala vajenec... :OK: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 sem postala vajenec... :OK: :blush: ← ....ja čestitke :friend1: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
willi Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 sem postala vajenec... :OK: :blush: ← t'mala.....čestitat ti morem....kako ti je ratalo naredit prvi letnik? :hmm: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tamikena Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 t'mala.....čestitat ti morem....kako ti je ratalo naredit prvi letnik? :hmm: :004 ← veš da mi vedno rata zmutit... :P :OK: :lol1: ps.vajenec sem postala...za to pa ljubčka ne dobim... :hmm: :cry: ... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 Jest pa čestitam Easyriderju in njegovi Đouzi....naj se vam vsem skupaj lepo razvija nov popek :OK: ← Tudi od mene, Imejte se radi in bodite zdravi :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 Vse najboljše Tomaž (Bad Pit) :004 ← Kaj pa je naredil? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 Kaj pa je naredil? :hmm: ← Rojstni dan ima :kva2: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 2, 2005 Deli Objavljeno Oktober 2, 2005 eri za 555 post :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 Rojstni dan ima :kva2: :grim ← Aha aha hepi brzdeiii itak :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 Čestitam vsem ...za vse ... tut tistim, k si ne zaslužijo (ni mišljen nihče konkretno) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 (popravljeno) naštimi si budilko za takrat ko si ponavadi v globokem spancu ali pa naj ti zvoni vsako uro ponoči...nato si zapiši sanje v blokec, ki ga hraniš zraven postelje.... .) vsak človek sanja, spomni se pa le tiste sanje katere je prekinil s tem ko se je zbudil.....(do 100 različnih sanj na noč) :) ← :topic: 10.000 objav.. čestitke!! Popravljeno Oktober 4, 2005. Popravil Špilferderber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se