Sanda7 Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 TC to bo treba pa kej proslavit na ridah 10.000taužnt objav ajajaj si pa res nabijač .) ampak ti vsen čestitam :oK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 TC čestitke :worship: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 Jaz pa bi za vceraj cestital Hansu... porkadus, se za lastnega bratranca ne vem, da je clan motosveta :( aja, za darilo pa je dobil majico od stratovarius in karto za koncert Dream Theater Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 porkadus, se za lastnega bratranca ne vem, da je clan motosveta :( aja, za darilo pa je dobil majico od stratovarius in karto za koncert Dream Theater ← Jaz sem tudi član motosveta. Jaz bi tudi karto za darilo. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 Jest bwm pa sam sebe malu pouzdignu, k sm se končno enkrat prebil med top 10 of the day!!! :OK: :OK: pes ki nema kej delat, si pa jajca liže Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 Čestitke Mte-ju za opravljen izpit A kategorije :OK: Mte, kdaj ga bomo pil .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 pa sem jih nabila 5000 več al manj brezveznih postov in v petek bo treba nazdravt moji 4letni prisotnosti na motomarsu :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 23, 2005 Deli Objavljeno Oktober 23, 2005 čestitam sebi za 50 postov danes :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno November 14, 2005 Deli Objavljeno November 14, 2005 Red......majstore :grupni: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno November 19, 2005 Deli Objavljeno November 19, 2005 Sebi ker sm učeri naredu izpit za avto in to s 22urami :D :OK: Me tha Man :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 19, 2005 Deli Objavljeno November 19, 2005 tud jaz ti čestitam in ti želim srečno vožnjo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno November 20, 2005 Deli Objavljeno November 20, 2005 Hvala, hvala B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno November 20, 2005 Deli Objavljeno November 20, 2005 johan.......postal vseved :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 (popravljeno) Oooooooooooooo!!!! Jaz sem pa "MOJSTER" ratal !!! :OK: :D :OK: Dajte mi samo to rečt'... Ali je to posledica števila postov? Ali posledica "pametnih" izjav (prijav, število črk, prispevkov) ?! :? :hmm: :kva2: :lol1: Vnaprejšnja Hvala! Popravljeno November 25, 2005. Popravil fičo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 Oooooooooooooo!!!! Jaz sem pa "MOJSTER" ratal !!! :OK: :D :OK: Dajte mi samo to rečt'... Ali je to posledica števila postov? Ali posledica "pametnih" izjav (prijav, število črk, prispevkov) ?! :? :hmm: :kva2: :lol1: posledica števila postov (nabijanje) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 posledica števila postov (nabijanje) :D Kolk sem razočaran!!! Ampak Ti vseeno hvala! :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 (popravljeno) Če pa kdo na tem forumu ne nabija je to fičo!! GrCaR!!! Tebe bi pa mogu za ušesa, če se nauš opraviču! :grim No, čestitke iz moje strani! Popravljeno November 25, 2005. Popravil Lowrenc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 Če pa kdo na tem forumu ne nabija je to fičo!! GrCaR!!! Tebe bi pa mogu za ušesa, če se nauš opraviču! :grim No, čestitke iz moje strani! OPROSTITE :rolleyes: vsi, ki so vas moje objave duševno ali kako drugače prizadele! z vsem spoštovanjem GrCaR :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno November 27, 2005 Deli Objavljeno November 27, 2005 Lobo .....vseved :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno November 27, 2005 Deli Objavljeno November 27, 2005 OPROSTITE :rolleyes: vsi, ki so vas moje objave duševno ali kako drugače prizadele! z vsem spoštovanjem GrCaR :lol: GrCar! Tale Lowrenc je kar fejst fant, samo izgleda, da te je narobe razumel! Opravičila sploh ne pridejo v poštev! :yea1: Lep dan še naprej! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno December 21, 2005 Deli Objavljeno December 21, 2005 danes praznujem drugo obletnico članstva na temle forumu :blush: :rolleyes: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 5, 2006 Deli Objavljeno Januar 5, 2006 Čestitam Lojzku, ki je včeraj postal očka. :OK: :OK: :OK: In to korajžno! B) Lojzek, stisni mamico, Ana je pa še premajcena za motostisk; samo pobožkaj jo :) , da jo ne boš stenstau s šapami... ;) :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Januar 6, 2006 Deli Objavljeno Januar 6, 2006 Čestitam sebi, ker sem v 5 minutah popravil svoje povprečje brezveznih, plehkih in neumnih postov za 0,00004%. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 6, 2006 Deli Objavljeno Januar 6, 2006 Čestitam Lojzku, ki je včeraj postal očka. Bravo lojzek, tako se dela! :OK: :OK: Čestitke vsem trem, pa obilo veselih trenutkov želim! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 6, 2006 Deli Objavljeno Januar 6, 2006 jaz vam tud čestitam,srečna družinca :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se