elbarto Objavljeno Avgust 21, 2002 Deli Objavljeno Avgust 21, 2002 Max hitrost: 200 km/h (malo morgen....) Kdo mi lahko pove resnico... Pa še splošne vtise, eventuelno primerjave občutka NA LASTNI RITI z čem drugim. LP, El Barto. (jebemti dež...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 21, 2002 Deli Objavljeno Avgust 21, 2002 V max = cca.240-250 km/h.podvozje zelo v redu,kardanskih vplivov skoraj nic,okreten,zelo dobra zascita pred elementi,za turerja lahek (cca.240 kg).zaradi navora in moci masine se da celo sportnike zafrkavat po ovinkastih cestah (seveda,ce je voznik FJR-a malce nepriseben :roll: :wink: ). feedback podvozja je ok,vedno nekako cutis kaj je pod gumami,ceprav so amortizerji mehkejsi kot npr. pri banditu ali FZS 1000.nekajkrat boljsi kot stara ST 1100 ali R 1100 RT.masina je pa cista poezija.sprosceno poziras ovinke in ravnine,vseeno v kateri prestavi je vedno dovolj moci za lahkotno prehitevanje.samo cena........ajajajajajajaj. :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Podatki iz Tourenfahref testa teža s polnim rezervoarjem : 259 kg 0 - 100 km/h : 3.0 sek Vmax :248 km /h ; z dvema osebama 241 poraba; avtocesta 130 km/h = 6.8 l/ 100 km izven naselja = 6.0 l/100 km Sanjski motor... Moj naslednji. Upam. :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blade Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Se verjetno zarad teh karakteristik tako težko dobi rabljenega. (ponavadi je tako ko iščeš NI ko ne rabiš JE) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Men se pa zdi da ima Tadej takega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Men se pa zdi da ima Tadej takega. Nope. Tadej ima XJR 1300. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Novinarji od Dela ga imajo na supertestu. Pa se bolj vozijo in le sem-pa-tja kaj napišejo. Je bil pa motor prebrisancem tako všeč, da so se odločili supertest kar podaljšati. Misim da bi bilo pametno če bi tak motor dali tudi motosvetu na en supertest, pa bi ga vsak malo stestiral. Je pa vprašanje kaj se bo z motorjem zgodilo po koncu testa. Mogoče ga bo (prav poceni?) odkupil kakšen novinar, tako kot se je zgodilo s Pežojevim skuterjem, ki so ga prav tako imeli na super testu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Na spodnji strani maš zelo velik napisanega o Yami FJR 1300. Vse od dodatkov, kak se obnaša, zavore, pospeški, ogromno slik (150), par filmčkov, itd.. http://www.micapeak.com/bike/FJR1300/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Se verjetno zarad teh karakteristik tako težko dobi rabljenega. (ponavadi je tako ko iščeš NI ko ne rabiš JE) To je zelo namenski motor, za motorista ki točno ve kaj išče. Kupujejo ga izkušeni, po večini starejši motoristi z dolgim stažem. In kdor ga kupi, ga po nekaj letih najbrž ne bo prodajal. To in pa cena ( če si omisliš kaj dodatne opreme, je takoj 3.5 mio ), pa tudi to da je šele drugo leto na trgu, je razlog da ni rabljenih. Pred nekaj tedni je nekdo sicer prodajal pet mesecev starega, vendar bi ga ceneje novega v trgovini kupu kot pa njegovega.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno Avgust 31, 2002 Deli Objavljeno Avgust 31, 2002 Če je kdo na forumu lastnik FJR, naj se prosim javi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno September 27, 2002 Deli Objavljeno September 27, 2002 Med tisoč in nevem koliko člani res ni nobenga FJR :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno September 28, 2002 Deli Objavljeno September 28, 2002 Mogoče ga imajo pa samo Delovi novinarji :))) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno September 28, 2002 Deli Objavljeno September 28, 2002 Mogoče ga imajo pa samo Delovi novinarji :))) Vem da sta vsaj dva, ker sem ju videl na cesti, vendar jih je sigurno več. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno December 1, 2002 Deli Objavljeno December 1, 2002 V TC-ju se ena prodaja, ampak je malo " zmatrana " Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BINCA Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 Pri Šternu imajo testno FJR1300. Spomladi naj bi bila naprodaj :?: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 Pri Šternu imajo testno FJR1300. Spomladi naj bi bila naprodaj :?: :lol: Jap - so mi jo zadnjič ponujali :) - potem, ko sem za V-maxa gnjavil :] Enga V-maxa smo na servis peljali, pa smo hotli še enega kupit za spomladi :) Bomo vidli... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zrime Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 V TC-ju majo en let starga z 37.000 km prevoženih lastnik bo kupu raj letošni model k ma več opreme :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno December 3, 2002 Deli Objavljeno December 3, 2002 A ve kdo kaj več povedat o tisti Šternovi ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BINCA Objavljeno December 4, 2002 Deli Objavljeno December 4, 2002 Motorino ima prevoženih 700km, to ti pove vse :wink: Še to; je modre barve 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno December 4, 2002 Deli Objavljeno December 4, 2002 Sem danes poklical, ampak je gospa povedala da nimajo nobenega rabljenega na prodaj. Ta testni pa mogoče, mogoče, drugo leto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BINCA Objavljeno December 5, 2002 Deli Objavljeno December 5, 2002 Brez skrbi, če si resn kupec se oglasi osebno in se boš lohk vse zmenu :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno December 5, 2002 Deli Objavljeno December 5, 2002 Bom šel pogledat, pa da vidmo kaj bodo rekli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno December 14, 2002 Deli Objavljeno December 14, 2002 Danes sem bil pri Šternu. Sva se z Miranom vse zmenila, če bo vse po sreči, bo moped drug mesec že pri meni v garaži. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 15, 2002 Deli Objavljeno December 15, 2002 Moped - je cena skrivnost? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno December 15, 2002 Deli Objavljeno December 15, 2002 Ni skrivnost. 2.6 mio, pa servis zraven. Sem že položil aro, tako da drug mesec, ko dobim denar, in prodam oba motorja, pripeljem FJR v svojo garažo :D :D ! Pa tako lepe barve jeeeee :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se