Špilferderber Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 Fredy Miler je glasbenik iz Koroške, ki se z glasbo ukvarja že vrsto let, večina ljudi pa ga najbolj pozna po največjem hitu "Vedno si sanjala njega". Na ta komad je posnel tudi video spot, ki se predvaja na nekaterih televizijskih programih že dlje časa. Ko se je njegov video spot pojavil še na internetu, je Fredy postal najbolj iskan glasbenik v Sloveniji. Zvezda je bila rojena! vir: http://www.izklop.com/fredymiler/ video: http://typo3.cuk.nu/warez/fredi_miller_-_v...njala_njega.mpg :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno December 8, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 8, 2004 prvi copycat: http://freeweb.siol.net/zgrssez3/cigan.wmv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno December 8, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 8, 2004 Miler Live: http://typo3.cuk.nu/warez/milerlive.wmv :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 Mi je skoraj malo zal da sva ga z Gorjancem sploh potegnila iz naftalina na video kaseto in jo potem ripala na masino. Ja dragi moji - jaz sem sokrivec, da se je mozakar spet pojavil... Mi je skoraj malo zal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 Mi je skoraj malo zal da sva ga z Gorjancem sploh potegnila iz naftalina na video kaseto in jo potem ripala na masino. Ja dragi moji - jaz sem sokrivec, da se je mozakar spet pojavil... Mi je skoraj malo zal... ← Kako sta si upala to nardit? :devil: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 samo v info, freddy je nastopil ta vikend v slov. konjicah in naredil baje ful dobro čago. sem bil povabljen pa nisem šel in mi je zdaj žal. obstaja pa tudi njegova neuradna fan-club stran kjer so posnetki tega koncerta. v primerjavi z vsemi slovenskimi kvazi glasbeniki, ki se ful nosijo njihova muzika pa je ista ali še slabša od freddy-jeve, mi je freddy prav cool! :OK: ja pa treba priznat, da je komad v pravi atmosferi in z 3 promili prav nalezljiv :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 Mi je skoraj malo zal da sva ga z Gorjancem sploh potegnila iz naftalina na video kaseto in jo potem ripala na masino. Ja dragi moji - jaz sem sokrivec, da se je mozakar spet pojavil... Mi je skoraj malo zal... ← Sodeloval si pri tem? Hudo... Če ne drugega, si povzrpčil da me že ene 14 dni pošteno zabava... Poleg tega pa je imel tip baje že preko 30.000 DLjev videa. Divje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 pa postojnskem radiju94 ga še nimajo :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 freddy ima tudi svojega smeškota - kak cool :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 freddy ima tudi svojega smeškota - kak cool :grim ← Sej ce koga zanima imam tudi njegovo kaseto Rozmarinove uspesnice... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 jz b jo meja, jz, jz,.... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 Res care! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 jz b jo meja, jz, jz,.... :kva2: ← Fredy Miller - CD Pa velik užitkov ob poslušanju :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 :kva2: :kva2: :kva2: S V A Š T A Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 Na gorenjskem še nisem slišal za njega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 Spidy nč se sekirat, mi smo itaq bol vzadej .) . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c0Li Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 Fredy je legenda, je še iz časov na gorenjskem popularnega, zvezde Aleša Roda! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 Fredy... zakon :notworthy: Sigurno mešanica med Freddyjem Mercuryjem in Rogerjem Millerjem! Vedno si sanjala njega! :yea2: To mi deli! On je taprav rokenroler - še na koncertu ima v ozadju motor!!! (viragzl) Zdaj si grem delat Fredy imiđ - brke, frizurca in uhan! (sem si zavrtel videospot, pa se mi je na sredi Media Player kar izklopil - še software ne zdrži tega. Fredyja bi lahko imeli za uničevanje terminatorjev :grim ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 Zakaj jest ne vem o čem oz. o komu govorite?..... :( Res me je cajt povozu.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lederman Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 (popravljeno) Eni prvih komentarjev o Frediju Millerju na:http://www.ekonomija.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8180 FREDY MILLER - Ti si sanjala njega kadar te vidim ko se mi smejes sreca sije iz oci obnasas se ko da sem senca ko da me ni. kadar te vidim na dnu duse mi spomin spet ozivi tih spomin in bolecina ki se tli refren: vedno si sanjala njEEEga meni pustila si lazi jaz pa mislil sem le nate vse noci vedno si sanjala njega mi lagala vse dni jaz pa mislil sem le nate vse noci.. [vse noci] Pa še njegov zelo popularn komad ... Popravljeno December 8, 2004. Popravil lederman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 Sem gledal intervju na E+ pa je kar fajn izpadu, čeprav muzko ma pa strupeno. Konkurenca alešu rodu, sam da je un res faca, muzko mata pa oba za 3+ promile. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno December 9, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 9, 2004 prvi copycat: http://freeweb.siol.net/zgrssez3/cigan.wmv ← kaj pa tale majster, a?! :yea2: :OK: :lol1: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 Fredy... zakon :notworthy: Zdaj si grem delat Fredy imiđ - brke, frizurca in uhan! (sem si zavrtel videospot, pa se mi je na sredi Media Player kar izklopil - še software ne zdrži tega. Fredyja bi lahko imeli za uničevanje terminatorjev :grim ) ← Na značilne šarmantne obrvi si pozabu :lol1: :kva2: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 Zdaj si grem delat Fredy imiđ - brke, frizurca in uhan! ← Ej to bi lahko predlog za imiđ na NFS 4. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FireStarter Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 Mozakar je na sceni in vsi se zaradi tega zabavamo! In kaj je zdaj tu nejasnega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se