Insallah Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 Mi je skoraj malo zal da sva ga z Gorjancem sploh potegnila iz naftalina na video kaseto in jo potem ripala na masino. Ja dragi moji - jaz sem sokrivec, da se je mozakar spet pojavil... Mi je skoraj malo zal... ← Ja, te razumem. Najprej sem se tudi jaz krohotal, pol pa sem ga zadnjič gledal na A kanalu. Se mi je zasmilil. In una krava, ga je še spodbujala. :SS Sem se spomnil, ko smo v OŠ zajebavali kakšnega takšnega reveža. Upam, da je Fredy s tem vsaj kaj zaslužil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marky Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 Polž, kaj bi ti zdej rad povedal. Da se nam mora smilt, al kaj. Človek je prostovoljno izbral svet ''estrade'' in s tem pač pridejo kritike. Pozitivne al pa negativne. Če pa je model ta prave sorte, bo pa iz tega tud kaj potegnil. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 A si gledal A kanal? Smili pa se mi zato, ker mislim, da sam ne ve, zakaj je postal tako "popularen". In dejstvo je, da zdaj takšnega originalno naivnega videospota več ne more narediti, ker bo v vsakem primeru ponesrečen poizkus ponovitve. Saj je zaradi videospota postal popularen, ne zaradi pesmi a ne? V resnici pa me boli q. Ker je brezposeln (prej je delal na žagi) mu privoščim kakšen milijonček iz tega naslova. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 Na značilne šarmantne obrvi si pozabu :lol1: :kva2: :OK: ← Monobrow :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 Meni se zdi vse skupaj kot en "joke". Performance. Preveč je podoben likom, kot je recimo un Dule na TLP, ali kakim drugim ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
APAČI Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 Men se pa fajn zdi da še kak korošc razveseli pardon izrazu žabarje! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 WtF is Fredy :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 Meni se zdi vse skupaj kot en "joke". Performance. Preveč je podoben likom, kot je recimo un Dule na TLP, ali kakim drugim ... ← Dule je zaigran.. fredi je pa pac fredi :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno December 9, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 9, 2004 še en biser: http://www.molvania.com/molvania/images/El..._Supersonik.mpg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno December 9, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 9, 2004 pa še eni, še bolj vrhunski: http://brother-of-b.de/~muky/quote/ring3.wmv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 pa še eni, še bolj vrhunski: http://brother-of-b.de/~muky/quote/ring3.wmv ← :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno December 9, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 9, 2004 še en biser: http://www.molvania.com/molvania/images/El..._Supersonik.mpg ← tale mojster (Zlad!) bi moral nastopiti na evroviziji s tem komadom?! Pa ni, ker so ga turške oblasti aretirale na letališču zaradi posedovanja drog. Seveda so ga diskvalificirali, ob povratku domov pa se je zahvalil vsem sonarodnjakom Molvancem, še posebej svoji družini, prijateljem in, pazi to, svojemu dilerju!!! Svašta majka rodi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 tale mojster (Zlad!) bi moral nastopiti na evroviziji s tem komadom?! Pa ni, ker so ga turške oblasti aretirale na letališču zaradi posedovanja drog. Seveda so ga diskvalificirali, ob povratku domov pa se je zahvalil vsem sonarodnjakom Molvancem, še posebej svoji družini, prijateljem in, pazi to, svojemu dilerju!!! Svašta majka rodi... ← in ti, pametnjakovič, si že bil v Molvaniji, od koder prihaja Zlad? :naughty: :naughty: Hint ---> gremo v Molvanijo :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 http://www.molvania.com/molvania/images/El..._Supersonik.mpg :o :blink: :kva2: :ph34r: :SS :xx: :lol: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno December 10, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 10, 2004 in ti, pametnjakovič, ... :unsure: <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 (popravljeno) :unsure: <_< ← Špilći; se ko sem bla jest tok stara kot ti, tut še nism vsega vedla, veš? :rolleyes: O:-) :friend2: Ziad je zakon. Tut če ni iz Molvanije .) Popravljeno December 10, 2004. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gic Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 Včeraj zvečer na NET TV v odaji lejt najt rejtaš si je voditelj kr fajn privoščil Fredija! :lol1: :lol1: Drug tedn ga bojo mela pa za gosta :kva2: :hmm: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 Drug tedn ga bojo mela pa za gosta :kva2: :hmm: :lol1: ← Prosim, če snemaš! :kva2: Ker jast ( by Altermann) tega programa ne morem videt/gledat/zasledit :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 Ampak....jest še zmer ne vem.....koji ku*ac je tale Fredy??????????? A je to kej za na kruh namazat.....nova Merkatorjeva znamka za tablete proti slabosti.......konzervirana tuna v lastnem soku......WTF..........razširite mi obzorja......plizzzzzzzzzzzzzzzz :? :? :? :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 Madona, člowk, pejt na taprvo stran te teme in si filmček/videospot/posnetek/umetnijomeseca;leta zavrti. :) Vse ti bo jasno. :004 Pa nkar več ne sprašuj, ker boš smešen izpadu. :fight2: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 Madona, člowk, pejt na taprvo stran te teme in si filmček/videospot/posnetek/umetnijomeseca;leta zavrti. :) Vse ti bo jasno. :004 Pa nkar več ne sprašuj, ker boš smešen izpadu. :fight2: :) ← Ne dela :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gic Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 Pa ta člouk je fu**** Ma pa dobre smajlije na tej strani spodaj levo: fredi Miler :lol1: pa še uradno stran ima: Fredy Miler :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gic Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 pa še za avatar si ga lohka vzameš :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gic Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 Prosim, če snemaš! :kva2: Ker jast ( by Altermann) tega programa ne morem videt/gledat/zasledit :doze: ← Če bom doma, pa če bom spomnu, bom posnel! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno December 10, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 10, 2004 pa da vidimo, kdo od nas bo prvi one-eyebrow Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se