speed-devil Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 ker vidm da vm usem motor leti veš kot 45km/h kot je predpisano me zanima kaj nardite na tehničnem da ga nardite.en moj frend je gas tko naštelu da mu je šu mn, pa bremzo naštimu da mu je skos bremzal.a mate kšno bl enostavno idejo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 ta z bremzo je super :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=6010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speed-devil Objavljeno December 20, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 20, 2004 jah že že omejevalnik sam najbrž se da to tut brez 10-ih jurjev nardit ne??? no čeprov maš prov če ti kupiš omejevalnik maš pol za ceu life mir.hvala zok bom premislu o nakupu :004 :P :P :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SkuterMaN Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 Omejevalnik kupi pa mas mir res je,,, :OK: Na www.scooterkit.com ga mas za 9k al kolko,samo jas se si ga zdaj ne znam nastelat :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno December 22, 2004 Deli Objavljeno December 22, 2004 jao pa te blokade nastimas za 10 min not pa 100 nacinov je :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno December 25, 2004 Deli Objavljeno December 25, 2004 podlozka med avspuh pa je 100% da ne bo sou vec ko 45 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EuroBiker Objavljeno December 25, 2004 Deli Objavljeno December 25, 2004 podložka v avspuhu spravi motor na približno 60 km/h :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno December 25, 2004 Deli Objavljeno December 25, 2004 odvisn kak je vlka lukna jst sm jo dau tule na sliki lukna je bla debela ko mezinc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 26, 2004 Deli Objavljeno December 26, 2004 podložka v avspuhu spravi motor na približno 60 km/h :doze: ← men je spravla z okoli 115 na 43 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ScootFreaK Objavljeno December 30, 2004 Deli Objavljeno December 30, 2004 najdes si podlozko ko ma ful malo luknjo,ampak tista ideja da skoz bremza je ql ne :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
djeZo Objavljeno December 30, 2004 Deli Objavljeno December 30, 2004 tista ideja ti disk zvije od vrocine :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ScootFreaK Objavljeno December 30, 2004 Deli Objavljeno December 30, 2004 lahko pa si cas vzames pa 50cc not in to,ce pa se vedno gre vec pa podlozka pa je to to :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
>>micho<< Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 kolko pride registracija novega skuterja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nitro freek Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 Mene pa zanima kak homologiraš scooter 50 ccm na 70 ccm. Npr. maš notr alu cilinder pa use(se mi ne da naštevat)pa maš izpit za 125 ccm pa bi rad scooter homologiru na 70 ccm.Pa seveda dobu belo tablco. to me zanima. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 hm..poglej si na use custom dele k jih maš not, pa boš vidu da na njih al pa na kakih papirjih piše: NOT TO BE USED FOR ROAD USE :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 sj ga lahko najprej samo odblokiras pa peles da ti spremenijo pa dajo belo tablco (takrat mas v bistvu se vse legalno pa for road use) pol pa prpeles dam pa samo se nazaj nastimas 70ko in to in to je to :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Februar 16, 2005 Deli Objavljeno Februar 16, 2005 to je nekje že tema...SE skoraj NE DA! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Februar 16, 2005 Deli Objavljeno Februar 16, 2005 micho registracija novega skuterja stane tm okol 18-20 k odvisn tut ke ga registriras k eni ti mal vec poberejo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Februar 16, 2005 Deli Objavljeno Februar 16, 2005 Registracija novega skuterja (do 50ccm) stane 25k SIT (brez tehničnega in brez bonifikacije). Tu je link na stran od AMZS, kjer si lahko izračunaš registracijo za vsako vozilo: http://www.amzs.si/default.asp?podrocje=5&tip=12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc4life Objavljeno April 2, 2005 Deli Objavljeno April 2, 2005 kaj so to neke premije?.. :? .. tm ko si računaš... pa so neki procenti.. pa številke :D :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno April 4, 2005 Deli Objavljeno April 4, 2005 ne mors, ker pise na kitu not for road use. loh pa ga predelas na original, ga odblokiras tako da ti bo sel vec ko 50, in ker ti bo sel vec ko 50 in ne bo v njem nobenih neoriginalnih delov, dobis belo tablico, nato pa ruknes notr 70, izpuh itd, po zelji. pol ti itak ne bo sel nihce vec preverjat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno April 4, 2005 Deli Objavljeno April 4, 2005 Jaz na dtju 50 dam not drugo cinspulo ki ma blokado na 5600 obratov in ne gre vec kot 48 km/h :OK: in ni nobenih problemov glede tehnicnega! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno April 4, 2005 Deli Objavljeno April 4, 2005 js sm dns naredu.. podlozka u vario.. 45 na valarjih, tulilo ko satan (70cc). Sej se mu je tak cudno zdelo, ko pa ze zgleda da gre vec ko 45:))) no vazno da sem naredo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno April 15, 2005 Deli Objavljeno April 15, 2005 Jaz sn danes tudi naredo tehničnega. Vzel sem stari auspuh in dal med auspuh in cilinder podložko z odprtino 9mm. Pol pa je bla gužva na tehničnem, pa ma niti ni dal na valčke, tak da nevem kolko je točno šel. :? Drugač pa sem se po mojem števcu pelal največ 47km/h. Pa pri speljevanju sem ga mogel malo porinit. :naughty: Zaj pa 2 leti mir z tehničnim :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se