_jezus_ Objavljeno April 15, 2005 Deli Objavljeno April 15, 2005 2 leti? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ScootFreaK Objavljeno April 16, 2005 Deli Objavljeno April 16, 2005 Hmmmmm kak 2 lei? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x_darc Objavljeno April 16, 2005 Deli Objavljeno April 16, 2005 Novi zakon je :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno April 16, 2005 Deli Objavljeno April 16, 2005 Novi zakon je :OK: ← daj razložite malo ta novi zakon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno April 16, 2005 Deli Objavljeno April 16, 2005 prvi TP je tri leta leto po prvi registraciji, nato imaš TP peto in sedmo leto. Za vozila starejša od 7 let je TP vsako leto. ZVCP-1 (od 1.1.2005) (3) Prvi tehnični pregled se opravi: 1. eno leto po prvi registraciji: – za tovorna in vlečna vozila, katerih največja dovoljena masa presega 3.500 kg; – za delovna vozila; – za avtobuse; – za priklopna vozila, razen za lahke, bivalne in traktorske priklopnike; – za motorna vozila, s katerimi se opravlja javni prevoz potnikov; – za motorna vozila, ki se uporabljajo za usposabljanje kandidatov za voznike; – za motorna vozila za izposojo brez voznika; – za intervencijska vozila, ki so opremljena kot vozila s prednostjo ali vozila za spremstvo; 2. tri leta po prvi registraciji za vsa druga motorna in priklopna vozila; 3. tri leta po nakupu s strani prvega dokončnega kupca za lahke priklopnike. (4) Tehnični pregled motornih in priklopnih vozil iz 2. točke prejšnjega odstavka, katerih prvi tehnični pregled je že bil opravljen,pa niso starejša od sedem let, mora biti opravljen vsaki dve leti. Lahki priklopniki morajo biti tehnično pregledani vsaka tri leta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno April 16, 2005 Deli Objavljeno April 16, 2005 Točno tak. Primer: Jaz mam letinik 2001, ki je bil prvič registriran 2002, torej 1. registracija -> 2002 2. samo podalšanje -> 2003 3. samo podalšanje -> 2004 4. prvi TP -> 2005 5. samo podalšanje -> 2006 6. drugi TP -> 2007 7. potem pa menda vedno tehnični pregled :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno April 16, 2005 Deli Objavljeno April 16, 2005 a so ti to glede tehnicnega stempljali v prometno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno April 17, 2005 Deli Objavljeno April 17, 2005 Ja. V prometni zdaj piše: prvi tehnični 2005 naslednji tehnični 2007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToniX Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 Tudi mene v kratkem čaka tehnični, pa me zanima kje bi mi motor lahko zamorili. Všeč mi je ideja s podložko v auspuhu, pa me zanima, če bi mi to naredili na servisu? :blush: Pa kolko bi to prišlo pribl.? Sam sem precej netehnični tip :blush: :cry: . PS. Kranjčani: Kam hodite na tehnične? Kje kaj manj komplicirajo ali je povsod enako? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JernejS|t@R Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 (popravljeno) Mislim da bi ti na servisu lahko vstavli podložko notr, če bi jim to reku. zdej je pa odvisn kok serviser vzame za eno uro. js sm porabu za to tm ene pou urce, je pa res da sm to prvič delu :) ps: skoda k nism iz kranja bi ti js to za đabe naredu :devil: lp sit4racing Popravljeno April 21, 2005. Popravil JernejS|t@R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 Mam rs 50,letnik 2002 prvic registrirana 2003 pa me zanima ce mam ze letos TP al komi drugo leto!Pa kaj se da se nardit razn podloske :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 orginalni izpuh gor daj pa neko coto še daj not zadi v dušilec pa ti nebo šla 30 ne pa še ki 45 tehničniga pa maš drugo leto (poglej odzadi pod opombe pri prometni pa ti tam piše) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 TNX!!! Kdo bi pa bol vedo kot prejsni lastnik :D Za tehnicniga pa vseen nism bil najbolj sigurn,prometne pa tud se nism gledo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 pa jo poglej?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 TNX!!! Kdo bi pa bol vedo kot prejsni lastnik :D Za tehnicniga pa vseen nism bil najbolj sigurn,prometne pa tud se nism gledo! ← jas mam blokado za rs...če hočeš ti jo lahko posodin za tehničnega, v org. dušilec se samo taka mala cevka no3 vtakne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToniX Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 Mislim da bi ti na servisu lahko vstavli podložko notr, če bi jim to reku. zdej je pa odvisn kok serviser vzame za eno uro. js sm porabu za to tm ene pou urce, je pa res da sm to prvič delu :) ps: skoda k nism iz kranja bi ti js to za đabe naredu :devil: lp sit4racing ← brez posegov z malo naklonjenosti opravil tehničnega na Alpetour-Remont na Laborah v KR :OK: . Priporočam :OK: :OK: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Evil Penguin Objavljeno April 29, 2005 Deli Objavljeno April 29, 2005 Za registracijo rabim samo tisti kartonček s podatki al še kaj drucga? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EuroBiker Objavljeno April 30, 2005 Deli Objavljeno April 30, 2005 Če si kupu zdej motor moraš met še kupoprodajno pogodbo, drugače pa prometno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Evil Penguin Objavljeno Maj 1, 2005 Deli Objavljeno Maj 1, 2005 Prometno mam, pogodbe pa ne Mam samo neoverjeno "pogodbo" z mojim in njihovim podpisom ter račun na prejšnjega lastnika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Maj 1, 2005 Deli Objavljeno Maj 1, 2005 brez overjene kupoprodajne ne mores nic. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_speed Objavljeno Maj 1, 2005 Deli Objavljeno Maj 1, 2005 za skutere je čisto enostavno električno blakoda narediš tak da jo lahko izklopiš in vklopiš jaz mam tak nareto na runnerci pa mi ko mam blokado vgasnjeno leti 120km/h ko pa jo vklopim pa samo 48km/h in s tem narediš tehničnega :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Evil Penguin Objavljeno Maj 2, 2005 Deli Objavljeno Maj 2, 2005 brez overjene kupoprodajne ne mores nic. ← :blink: Kaj pa naj zaj naredim? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoNgL Objavljeno Maj 2, 2005 Deli Objavljeno Maj 2, 2005 :blink: Kaj pa naj zaj naredim? ← Mogoče ti jih bo pa kdo naredu :yea1: :yea1: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Evil Penguin Objavljeno Maj 3, 2005 Deli Objavljeno Maj 3, 2005 Fak, zaj bom pa moral spet prejšnjega lastnika gnjavit... Pa na občino hodit. Kurc :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Maj 3, 2005 Deli Objavljeno Maj 3, 2005 :blink: Kaj pa naj zaj naredim? ← jaz svojega nisem mogel registrirat, dokler nisem imel tam kupoprodajne, overjene. Imel sem tisti papir ko ga dobis pri firmi ko delas prepis, ampak ni blo dosti.. Sem moral gnjavit tam v mariboru eni firmi, ko je ze propadla vmes da so mi najdli tisto pa poslali.. Bos mogu neki pogruntat.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se