Evil Penguin Objavljeno Maj 5, 2005 Deli Objavljeno Maj 5, 2005 Ja, saj mi je rekel da če bom rabil pogodbo, lahko pokličem pa se zmenimo, samo vseeno se mi ne da spet tak daleč furat po eno pogodbo <_< Bom prvo vprašal če mi lahko vseeno registrira, alpa vprašal če kdo pozna kterga dol, čeprav dvomim da se lahko to šmugla... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Maj 5, 2005 Deli Objavljeno Maj 5, 2005 na koga je pisan motor? lej pac, pogodba more bit podpisana od obeh in pol se overi.. sej lahko po posti, nikjer ne pise da mors ke.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Evil Penguin Objavljeno Maj 7, 2005 Deli Objavljeno Maj 7, 2005 (popravljeno) Na nikogar ni pisan, ker nikoli ni bil registiran (če je to to) Drugače je pa na računu napisano ime prodajalca. Na občini pa ga ni na nikogar Popravljeno Maj 7, 2005. Popravil Evil Penguin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Maj 7, 2005 Deli Objavljeno Maj 7, 2005 jaz svojega nisem mogel registrirat, dokler nisem imel tam kupoprodajne, overjene. Imel sem tisti papir ko ga dobis pri firmi ko delas prepis, ampak ni blo dosti.. ← "Tisti papir" je ubistvu kupoprodajna pogodba. Ko "tisti papir" overiš lahko z njim normalno registriras vozilo. Jst nism mel nobenih problemov .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Maj 8, 2005 Deli Objavljeno Maj 8, 2005 mike ne kapiras. Imel sem en izvod ki ga dobis ko naredis prepis. Tisto ni kupoprodajna. Le-to so imeli nekje v arhivu v tisti firmi.. tako da sem se jebal nekaj casa da sem se dokopal do tistega.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
msjr Objavljeno Maj 12, 2005 Deli Objavljeno Maj 12, 2005 Prodal sem svojega starega skuterja in zdaj mora iti na tehnični in niti kupec niti jaz nisva kakšna tehnična tipa, tako da bi prosil, če kdo ve kje bi se dalo hitro in učinkovito vstavit blokade v Ljubljani za Peugeota (vivacity), tako da bi šel lepo 45. Zdej gre ~70. Aja, please če lahko napišete kakšen kontakt, če boste odgovorili, ker mi odgovori v smislu "tm v zalogu mislim da je en ful dobr serviser" nič ne pomagajo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Evil Penguin Objavljeno Maj 14, 2005 Deli Objavljeno Maj 14, 2005 Čeprav motor uradno sploh ne obstaja (ni bil registriran nikoli) vseeno rabim pogodbo? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Evil Penguin Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 Sem bil zadnjič na tehničnem v pisarni in sem zvedel, da ne rabim nobene pogdbe, ker še ni bil nikoli registriran. V primeru da bi bil bi jo pa rabil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
senttrox Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 Glede registracije me zanima: Imam skuter letnik 98 z dokumenti : Izjavo o ustreznosti in tehnični brezhibnosti vozila in Zavarovalno polico iz leta 98. Prometne nimam! Skuter po prvi registraciji ni bil več registriran, ne zavarovan in ne vožen. Sedaj sem jaz novi lastnik. Kako ga naj sedaj jaz registriram in zavarujem če lastnika ni več, kupoprodajne pogodbe pa tudi nimam? Po mojem bo treba kupoprodajno pogodbo dobit, glede zavarovanja pa ne vem? Kaj sedaj... Za odgovore lepa hvala v naprej! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 kolikor jaz vem, se skuterja takrat še ni registriralo, tako da ne vem, kaj imaš ti registrirano. lahko imaš zavarovalno polico, ker je pač oni pred tabo dal motor zavarovati iz lastnih potreb, kot sem to naredila jaz, čeprav zavarovanje ni bilo obvezno! seveda potrebuješ nek papir, da si ti lastnik motorja. drugače pa pokliči na AMZS ali pač nekam, kjer registrirajo motorje in se pozanimaj! za zavarovanje itak ni problema, če imaš homologacijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jur3 Objavljeno Marec 30, 2006 Deli Objavljeno Marec 30, 2006 Mene pa zanima kok pride reg. Runnerja 180? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox-gp1 Objavljeno Marec 30, 2006 Deli Objavljeno Marec 30, 2006 mene pa zanima kolk % več plačaš registracije za skuter (50 cc) če povzročiš nesrečo in odtrgaš en kupon ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Marec 31, 2006 Deli Objavljeno Marec 31, 2006 Zanimiva primerjava: AO plus za voznike avtomobilov 15.000. AO plus za voznike motorjev 60.000 sit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Marec 31, 2006 Deli Objavljeno Marec 31, 2006 to pa zato ker v avtu ne moreš pasti po tleh in si strgati jakno, hlače, rokavice, podrsati čelado, zlomiti gležnja, komolca, kolena,... get it ? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno April 1, 2006 Deli Objavljeno April 1, 2006 Razumem :yes: Ampak jst še nikol nism vidu da bi motor ali motorist takole končal :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ovink majstr Objavljeno Maj 11, 2006 Deli Objavljeno Maj 11, 2006 upajmo tud da neboš vidu nikoli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Maj 11, 2006 Deli Objavljeno Maj 11, 2006 upajmo tud da neboš vidu nikoli ej jaz sem pa videl nekaj podobnega, sam nimam nobene slike, se je vse prehitro zgodlo posledice glih niso bile hude Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Maj 11, 2006 Deli Objavljeno Maj 11, 2006 zato pa motoriste vidiš večkrat v ograji ipd. mestih... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Maj 12, 2006 Deli Objavljeno Maj 12, 2006 zato pa motoriste vidiš večkrat v ograji ipd. mestih... al pa razmazani na cestah :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Maj 12, 2006 Deli Objavljeno Maj 12, 2006 al pa razmazani na cestah :( pozabili ste tovornjake in letenje čez havbo avtomobila :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 12, 2006 Deli Objavljeno Maj 12, 2006 :doze: :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stack Objavljeno Junij 13, 2006 Deli Objavljeno Junij 13, 2006 Mene pa zanima po kolikih letih se moped šteje kot oldtimer, da bi ga potem lahko tudi registriral kot takega (če se ga seveda da brez papirjev). Mam pa tomos automatica letnik '85, brez papirjev, najdu na kosovnem. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 se mi zdi da 25-30 let nekje tukaj je :) da lahko registriraš kot oldtimer moraš bit včlanjen v nekem oldtimer klubu...saj za avtomobile je tako, verjetno pa tudi za motorje, ker imajo oni sklenjeno neko pogodbo z njimi če sem narobe povedal me naj nekdo popravi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stack Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 se mi zdi da 25-30 let nekje tukaj je :) da lahko registriraš kot oldtimer moraš bit včlanjen v nekem oldtimer klubu...saj za avtomobile je tako, verjetno pa tudi za motorje, ker imajo oni sklenjeno neko pogodbo z njimi če sem narobe povedal me naj nekdo popravi ok hvala :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polini EVO Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 jap moraš bit učlanjen u kakekm oldtimerju da lohk pol reg. smo hotl enga peđoja registrirat pa se ni dal, a star 32 let :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se