JAZBEC Objavljeno Marec 19, 2005 Objavljeno Marec 19, 2005 :naughty: Kr obe dost pogost , da nebi blo kakšne zamere :yes: :yea1: ← .....pazit je treba kero prvo zajahaš :D ....
pirrulz Objavljeno Marec 19, 2005 Objavljeno Marec 19, 2005 .....pazit je treba kero prvo zajahaš :D .... ← in seveda na trajanje oz. dolžino jahanja :grim
Leteči Objavljeno Marec 19, 2005 Objavljeno Marec 19, 2005 in seveda na trajanje oz. dolžino jahanja :grim ← Mislim pa da se jeziček na tehtnici tukaj prevesi v stran dvokolesne lubice :P
semamiz Objavljeno Marec 20, 2005 Objavljeno Marec 20, 2005 Mislim pa da se jeziček na tehtnici tukaj prevesi v stran dvokolesne lubice :P ← :hmm: Glede na to , da je bla zdele zima, bi se jeziček na tehtnici pomaknil na stran dvonožne ljubice :naughty: :OK:
Insallah Objavljeno Marec 20, 2005 Avtor Objavljeno Marec 20, 2005 Fantje, treba se je sprijaznit, da nekateri pač radi trpijo. :wacko: Imate pa precej dobrih idej. Jaz sem tudi nardil približno takole: J e bla proti. No potem pa sem ji neki torek povedal, da si bom kupil motor, ona v luft :nono: , v četrtek pa je mašina že bla pri bajti. :P Pol je blo malo užaljenosti, ampak se splača. :fredy:
JAZBEC Objavljeno Marec 20, 2005 Objavljeno Marec 20, 2005 Fantje, treba se je sprijaznit, da nekateri pač radi trpijo. :wacko: Imate pa precej dobrih idej. Jaz sem tudi nardil približno takole: J e bla proti. No potem pa sem ji neki torek povedal, da si bom kupil motor, ona v luft :nono: , v četrtek pa je mašina že bla pri bajti. :P Pol je blo malo užaljenosti, ampak se splača. :fredy: ← ....mal premisli zakaj je blo sam mal užaljenosti....da ni slučajno pleh pi_ka :hmm: .....
gizmOkak Objavljeno Marec 20, 2005 Objavljeno Marec 20, 2005 Sej je pousod glih. Pač niam žene, mam pa mamo :P Dostikrat je "NE" in pole k kej prpelješ h hiši je 14dni kažin pod streho, pole se poleže in vidi d je celo fajn in uporabno :OK: Hvala bogu tega ni blo pr motorju :yea1:
Sanda7 Objavljeno Marec 20, 2005 Objavljeno Marec 20, 2005 kam se vam jezički obračajo,zanimivo .) nej povem en dogodek k se je zgodil nazaj cca 27ur. kliče moj poba na en oglas za motor in na drugi strani se oglasi starejši moški pogovor o motorju steče in kr na enkrat se na prodajalčevi strani zasliši glas ženske osebe ki kriči možu da motorja ne bosta prodala,nato reče ta možakar mojmu pobu,ne bomo ga prodal pravi žena in odloži slušalko. ne vem za kaj ampak to mi je kr povleklo :) usta do ušes,sem bla prov srečna in moj tud.
JEJŽ Objavljeno Marec 20, 2005 Objavljeno Marec 20, 2005 kam se vam jezički obračajo,zanimivo .) nej povem en dogodek k se je zgodil nazaj cca 27ur. kliče moj poba na en oglas za motor in na drugi strani se oglasi starejši moški pogovor o motorju steče in kr na enkrat se na prodajalčevi strani zasliši glas ženske osebe ki kriči možu da motorja ne bosta prodala,nato reče ta možakar mojmu pobu,ne bomo ga prodal pravi žena in odloži slušalko. ne vem za kaj ampak to mi je kr povleklo :) usta do ušes,sem bla prov srečna in moj tud. ← Ded ni mel jajc... :glare: Žalostno :cry:
AREA Objavljeno Marec 20, 2005 Objavljeno Marec 20, 2005 Ce smo ze pr mamah...moja je bla ful proti, sma se na smrt skregala ampak jaz sem nardil po svoje. Ko sem ga prpelal domov me je 1 mesec grdo gledala ampak pol se je navadla. Ko sem ga pa prodal pa ji je bil ful zal, pa da mi je ful pasal, pa da je bil lep, pa kak lep glas, pa kak je blo fajn ko se nisem nikol dolgocaso...no evo, zdaj nebi mela vec cist nic proti ce bi ga nabavo. Vedno ko recem da sparam kes me vprasa ce za motor :o
Maichy Objavljeno Marec 20, 2005 Objavljeno Marec 20, 2005 Kar se jezičkov tiče... :rolleyes: dejte no lušte delat :headbang: Jaz kar se motorjev pa partnerjev tiče al pa mamice....nisem mela nikol problemov.... To pa zato ker enostavno nisem nikoli vprašala "a lahko... :blush: " "kaj pa ti mislš o tem... :unsure: ""a bi mel kej proti če bi... :rolleyes: " Sej mate svojo glavo... če pa rabte mnenje pa raj kolega na pir pelte, bo sigurn bol pozitivn odgovor :D ..... :unsure: ... greš vidš kupš... simple as that... :yea1:
Nagaya Objavljeno Marec 20, 2005 Objavljeno Marec 20, 2005 :grim moj oče je letos ob nakupu mojega 4. motocikla stegnil prekleto dolgo suro....čeprav ze 5 let ne živim več doma :blink: ..pa je mama pol na hitro polikala situacijo ko je vprašala, če se bo mela na mopedu kam za prjet zadi al je isto štorast kot moj prejšnji :grim :grrr :grrr
Kruse Objavljeno Marec 21, 2005 Objavljeno Marec 21, 2005 (popravljeno) Je imela na izbiro: al se enga froca al pa motor. Tko da.... zdej mam dva motorja :OK: , razmisljam pa o tretjem :? (zelo na skrivaj o cetrtem :P ) Pa samo tako kot zanimivost. Ta drug je prisel k hisi, potem ko je zena (ne moja) dala dovoljenje za prodajo, ceprav je 6 let stal v garazi nevožen. Je zgleda mene cakal :) Popravljeno Marec 21, 2005. Popravil Kruse
Anubis Objavljeno Marec 21, 2005 Objavljeno Marec 21, 2005 Že v samem naslovu topica je kolosalna napaka...a se lahko ukvarjamo z realnimi situacijami? :)
Insallah Objavljeno Marec 21, 2005 Avtor Objavljeno Marec 21, 2005 Precej surrealistično je, ja :naughty: ← Za nekatere pa je to kruta realnost. :( Tri minute molka za naše padle tovariše. ;)
Evil Penguin Objavljeno Marec 21, 2005 Objavljeno Marec 21, 2005 Polž, če ma denar naj gre enkrat lepo v trgovino, kupi motor in ga pripelje domov. Če bo kaj pizdila pa lahko naravnost pove da jo ima poln kurac in da se bo vozil pa če ga takoj pusti alpa reče da je sodeloval na nekem tekmovanju in je zadel motor...
cyc Objavljeno Marec 21, 2005 Objavljeno Marec 21, 2005 Al pa če počaka na miklavža/božič/novo leto in ji pove, da mu ga je Miklavž/Božiček/Dedek Mraz prinesel :huh: :naughty: :krneki:
AREA Objavljeno Marec 22, 2005 Objavljeno Marec 22, 2005 Na tekmovanju ja, itak...kaj mate res tak naivne zene da bi vam to verjele? :grrr
JEJŽ Objavljeno Marec 22, 2005 Objavljeno Marec 22, 2005 Na tekmovanju ja, itak...kaj mate res tak naivne zene da bi vam to verjele? :grrr ← Temu se na reče naivnost,ampak smo moški to opredelili kot "zaupanje" :D
Nagaya Objavljeno Marec 22, 2005 Objavljeno Marec 22, 2005 Za nekatere pa je to kruta realnost. :( Tri minute molka za naše padle tovariše. ;) ← :blink: ma ja..... :? sicer ne vem kako mate vi svoje deklice postimane.....mi bo pa enkrat eden razložil kako pride do tega da lahko eden od partnerjev na tak način posega v drugega.... :blink: :blink: :blink:
Pervy Objavljeno Marec 22, 2005 Objavljeno Marec 22, 2005 :blink: ma ja..... :? sicer ne vem kako mate vi svoje deklice postimane.....mi bo pa enkrat eden razložil kako pride do tega da lahko eden od partnerjev na tak način posega v drugega.... :blink: :blink: :blink: ← glej preprosto je, ženska ima spolni organ ki ima veliko moč nad moškimi, moški pa ima kurac ampak je brez jajc. In tako se zgodi da je brez motorja in se mu to sploh ne zdi velika žrtva za dobro zvezo ali si misli "ma boljše ne motorja pa imam saj razpoloženo ženko ki mi da 1x na teden kot pa motor in spet nič seksa, tako kot je bilo dokler nisem spoznal nje!" :SS :SS :SS :SS :SS
Nagaya Objavljeno Marec 22, 2005 Objavljeno Marec 22, 2005 aaaaaaaaaaaaaaa :grrr ....... :grrr :grrr :slap:
Anubis Objavljeno Marec 22, 2005 Objavljeno Marec 22, 2005 (popravljeno) glej preprosto je, ženska ima spolni organ ki ima veliko moč nad moškimi, moški pa ima kurac ampak je brez jajc. In tako se zgodi da je brez motorja in se mu to sploh ne zdi velika žrtva za dobro zvezo ali si misli "ma boljše ne motorja pa imam saj razpoloženo ženko ki mi da 1x na teden kot pa motor in spet nič seksa, tako kot je bilo dokler nisem spoznal nje!" :SS :SS :SS :SS :SS ← v tem primeru več kot 100% streljam. Najprej žensko, potem imaginaren motor, nato sebe. "ki mi da 1x teden"...pa kaj v tri pizde mile ima kdo za dajat komu...naj gre tako pomilovanje vredno bitje tulit zarad mene v gozd, se obesit za radiator ali pa zlorabljat ponije...boli me k... Kdo ima komu kaj dat...ja super. Seks je konsenz, ne pa darilo. Podarjen konj, gnilii zobje...jebeš vse skupaj. Če je nuja si vzameš, pa še takrat ti nihče tega ne "da"...ampak je lahko hvaležen, da imaš tak drive za to stvar. In seveda obratno. Kadar pa se daje, pa je fake. Streljam še enkrat. Popravljeno Marec 22, 2005. Popravil Anubis
Pervy Objavljeno Marec 22, 2005 Objavljeno Marec 22, 2005 pa saj še dobro da imajo žene, punce ali mame nakateri - vsak brezjajčni luzer pa tudi ne more met motorja :devil:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se