Skoči na vsebino

Žena ne pusti nakupa motorja

Priporočene objave

Objavljeno
:naughty: Kr obe dost pogost , da nebi blo kakšne zamere :yes:  :yea1:

.....pazit je treba kero prvo zajahaš :D ....

Objavljeno
.....pazit je treba kero prvo zajahaš :D ....

in seveda na trajanje oz. dolžino jahanja :grim

Objavljeno
in seveda na trajanje oz. dolžino jahanja :grim

Mislim pa da se jeziček na tehtnici tukaj prevesi v stran dvokolesne lubice :P

Objavljeno
Mislim pa da se jeziček na tehtnici tukaj prevesi v stran dvokolesne lubice  :P

:hmm: Glede na to , da je bla zdele zima, bi se jeziček na tehtnici pomaknil na stran dvonožne ljubice :naughty: :OK:

Objavljeno

Fantje, treba se je sprijaznit, da nekateri pač radi trpijo. :wacko:

Imate pa precej dobrih idej.

Jaz sem tudi nardil približno takole: J e bla proti. No potem pa sem ji neki torek povedal, da si bom kupil motor, ona v luft :nono: , v četrtek pa je mašina že bla pri bajti. :P Pol je blo malo užaljenosti, ampak se splača. :fredy:

Objavljeno
Fantje, treba se je sprijaznit, da nekateri pač radi trpijo.  :wacko:

Imate pa precej dobrih idej.

Jaz sem tudi nardil približno takole: J e bla proti. No potem pa sem ji neki torek povedal, da si bom kupil motor, ona v luft :nono: , v četrtek pa je mašina že bla pri bajti.  :P Pol je blo malo užaljenosti, ampak se splača.  :fredy:

....mal premisli zakaj je blo sam mal užaljenosti....da ni slučajno pleh pi_ka :hmm: .....

Objavljeno

Sej je pousod glih. Pač niam žene, mam pa mamo :P Dostikrat je "NE" in pole k kej prpelješ h hiši je 14dni kažin pod streho, pole se poleže in vidi d je celo fajn in uporabno :OK: Hvala bogu tega ni blo pr motorju :yea1:

Objavljeno

kam se vam jezički obračajo,zanimivo .)

nej povem en dogodek k se je zgodil nazaj cca 27ur.

kliče moj poba na en oglas za motor in na drugi strani se oglasi starejši moški pogovor o motorju steče in kr na enkrat se na prodajalčevi strani zasliši glas ženske osebe ki kriči možu da motorja ne bosta prodala,nato reče ta možakar mojmu pobu,ne bomo ga prodal pravi žena in odloži slušalko.

ne vem za kaj ampak to mi je kr povleklo :) usta do ušes,sem bla prov srečna in moj tud.

Objavljeno
kam se vam jezički obračajo,zanimivo .)

nej povem en dogodek k se je zgodil nazaj cca 27ur.

kliče moj poba na en oglas za motor in na drugi strani se oglasi starejši moški pogovor o motorju steče in kr na enkrat se na prodajalčevi strani zasliši glas ženske osebe ki kriči možu da motorja ne bosta prodala,nato reče ta možakar mojmu pobu,ne bomo ga prodal pravi žena in odloži slušalko.

ne vem za kaj ampak to mi je kr povleklo  :) usta do ušes,sem bla prov srečna in moj tud.

Ded ni mel jajc... :glare: Žalostno :cry:

Objavljeno

Ce smo ze pr mamah...moja je bla ful proti, sma se na smrt skregala ampak jaz sem nardil po svoje. Ko sem ga prpelal domov me je 1 mesec grdo gledala ampak pol se je navadla. Ko sem ga pa prodal pa ji je bil ful zal, pa da mi je ful pasal, pa da je bil lep, pa kak lep glas, pa kak je blo fajn ko se nisem nikol dolgocaso...no evo, zdaj nebi mela vec cist nic proti ce bi ga nabavo. Vedno ko recem da sparam kes me vprasa ce za motor :o

Objavljeno

Kar se jezičkov tiče... :rolleyes: dejte no lušte delat :headbang:

Jaz kar se motorjev pa partnerjev tiče al pa mamice....nisem mela nikol problemov....

To pa zato ker enostavno nisem nikoli vprašala "a lahko... :blush: " "kaj pa ti mislš o tem... :unsure: ""a bi mel kej proti če bi... :rolleyes: "

Sej mate svojo glavo... če pa rabte mnenje pa raj kolega na pir pelte, bo sigurn bol pozitivn odgovor :D ..... :unsure: ... greš vidš kupš...

simple as that... :yea1:

Objavljeno

:grim moj oče je letos ob nakupu mojega 4. motocikla stegnil prekleto dolgo suro....čeprav ze 5 let ne živim več doma :blink:

..pa je mama pol na hitro polikala situacijo ko je vprašala, če se bo mela na mopedu kam za prjet zadi al je isto štorast kot moj prejšnji :grim :grrr :grrr

Objavljeno (popravljeno)

Je imela na izbiro: al se enga froca al pa motor.

Tko da.... zdej mam dva motorja :OK: , razmisljam pa o tretjem :? (zelo na skrivaj o cetrtem :P )

Pa samo tako kot zanimivost. Ta drug je prisel k hisi, potem ko je zena (ne moja) dala dovoljenje za prodajo, ceprav je 6 let stal v garazi nevožen. Je zgleda mene cakal :)

Popravljeno . Popravil Kruse
Objavljeno

Že v samem naslovu topica je kolosalna napaka...a se lahko ukvarjamo z realnimi situacijami? :)

Objavljeno

Precej surrealistično je, ja :naughty:

Objavljeno
Precej surrealistično je, ja :naughty:

Za nekatere pa je to kruta realnost. :( Tri minute molka za naše padle tovariše. ;)

Objavljeno

Polž, če ma denar naj gre enkrat lepo v trgovino, kupi motor in ga pripelje domov. Če bo kaj pizdila pa lahko naravnost pove da jo ima poln kurac in da se bo vozil pa če ga takoj pusti alpa reče da je sodeloval na nekem tekmovanju in je zadel motor...

Objavljeno

Al pa če počaka na miklavža/božič/novo leto in ji pove, da mu ga je Miklavž/Božiček/Dedek Mraz prinesel :huh:

:naughty: :krneki:

Objavljeno

Na tekmovanju ja, itak...kaj mate res tak naivne zene da bi vam to verjele? :grrr

Objavljeno
Na tekmovanju ja, itak...kaj mate res tak naivne zene da bi vam to verjele? :grrr

Temu se na reče naivnost,ampak smo moški to opredelili kot "zaupanje" :D

Objavljeno
Za nekatere pa je to kruta realnost.  :(  Tri minute molka za naše padle tovariše.  ;)

:blink: ma ja..... :?

sicer ne vem kako mate vi svoje deklice postimane.....mi bo pa enkrat eden razložil kako pride do tega da lahko eden od partnerjev na tak način posega v drugega....

:blink: :blink: :blink:

Objavljeno
:blink: ma ja..... :?

sicer ne vem kako mate vi svoje deklice postimane.....mi bo pa enkrat eden razložil kako pride do tega da lahko eden od partnerjev na tak način  posega v drugega....

:blink:  :blink:  :blink:

glej preprosto je, ženska ima spolni organ ki ima veliko moč nad moškimi, moški pa ima kurac ampak je brez jajc. In tako se zgodi da je brez motorja in se mu to sploh ne zdi velika žrtva za dobro zvezo ali si misli "ma boljše ne motorja pa imam saj razpoloženo ženko ki mi da 1x na teden kot pa motor in spet nič seksa, tako kot je bilo dokler nisem spoznal nje!" :SS :SS :SS :SS :SS

Objavljeno

aaaaaaaaaaaaaaa :grrr ....... :grrr :grrr

:slap:

Objavljeno (popravljeno)
glej preprosto je, ženska ima spolni organ ki ima veliko moč nad moškimi, moški pa ima kurac ampak je brez jajc. In tako se zgodi da je brez motorja in se mu to sploh ne zdi velika žrtva za dobro zvezo ali si misli "ma boljše ne motorja pa imam saj razpoloženo ženko ki mi da 1x na teden kot pa motor in spet nič seksa, tako kot je bilo dokler nisem spoznal nje!"  :SS  :SS  :SS  :SS  :SS

v tem primeru več kot 100% streljam. Najprej žensko, potem imaginaren motor, nato sebe. "ki mi da 1x teden"...pa kaj v tri pizde mile ima kdo za dajat komu...naj gre tako pomilovanje vredno bitje tulit zarad mene v gozd, se obesit za radiator ali pa zlorabljat ponije...boli me k... Kdo ima komu kaj dat...ja super. Seks je konsenz, ne pa darilo. Podarjen konj, gnilii zobje...jebeš vse skupaj. Če je nuja si vzameš, pa še takrat ti nihče tega ne "da"...ampak je lahko hvaležen, da imaš tak drive za to stvar. In seveda obratno. Kadar pa se daje, pa je fake. Streljam še enkrat.

Popravljeno . Popravil Anubis
Objavljeno

pa saj še dobro da imajo žene, punce ali mame nakateri - vsak brezjajčni luzer pa tudi ne more met motorja :devil:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!