Skoči na vsebino

Seks: svetovanje, predlogi, tehnike, itd.

Priporočene objave

Objavljeno
:wub:

Seks lahko zacinimo na sto in en nacin - le kancek fantazije pa gre!

:wub:

VIDEO KASETA??????????? :hmm: :OK:

Objavljeno

DivX? :)

Objavljeno
Ognjena znamenja Oven, Lev, Strelec

Ognjeni ljubimci so v izražanju svojih spolnih želja, strasti in poželenja zelo spontani in neposredni, kar se nežnejšim in tenkočutnejšim ljubimcem včasih zdi predrzno in neokusno. Kot osvajalci so zelo strastni in ognjeviti, spolnosti pa nikoli ne zamenjujejo z ljubeznijo.

hmmm no sem vedel, da nisem sam kriv če sem včasih preveč direkten :lol1: in ne mešam seks in besede na L

Objavljeno

v bisvu je tole z razpoloženostjo do sexa malo bolj komplicirnao, ker so..poudarjam BAJE moški bolj razpoloženi zvecer zenske pa zjutraj....al obratno..no vsekakor se ne ujemajo......najboljs en kompromis usekat pa se dobit nekje na opoldanski malici :naughty:

Objavljeno
v bisvu je tole z razpoloženostjo do sexa malo bolj komplicirnao, ker so..poudarjam BAJE moški bolj razpoloženi zvecer zenske pa zjutraj....al obratno..no vsekakor se ne ujemajo......najboljs en kompromis usekat pa se dobit nekje na opoldanski malici :naughty:

govoriš iz izkušenj .... :o

a poznaš moškega ki zjutraj dobi za zajtrk muco pa jo zavrne :lol1:

aj dont tink sou O:-)

Objavljeno
v bisvu je tole z razpoloženostjo do sexa malo bolj komplicirnao, ker so..poudarjam BAJE moški bolj razpoloženi zvecer zenske pa zjutraj....al obratno..no vsekakor se ne ujemajo......najboljs en kompromis usekat pa se dobit nekje na opoldanski malici  :naughty:

Čakaj, čakaj, kaj če pa jaz hodim spat ob 5. zjutraj, potem je nekako zame to zvečer, temu sledi, da sem tudi razpoložen za seks. Ampak, tisto žensko bi rad videl, ki me bo gledala, kako bom jaz cele noči okoli lazil, zjutraj domov prišel z nasmeškom in vprašanjem :" Draga a si ti zjutraj za opa-opa?" Dvomim, iz tega sledi, da ženske ne vedo kaj bi rade.

lp DTW B)

Objavljeno
:" Draga a si ti zjutraj za opa-opa?"

odvzames iz besedic opa-opa prvi crki in dobis odgovor... :lol1:

Objavljeno

Opa-opa, hopa-hopa, miga-miga,... :lol1:

Urbi

Objavljeno

Opa-opa, hopa-hopa, miga-miga,... :lol1:

Urbi

Urbi, pa ne da so spet hormoncki podivjali?! :unsure: :naughty:

Skrajni cas, da te peljem na obljubljeni bilijard, da bos lahko mal zabijal v luknje... O:-) :kva1: menda obvladas... :xx:

:lol1: :lol1:

Objavljeno

ma dejte, ob sestih vsak normaln clovk spi (al pa se prpravla za sluzbo/solo), ne pa da bi se telovadu okrog... :huh:

Objavljeno

Dokler ni bum-bum :xx: se je vse v redu...

Objavljeno
ma dejte, ob sestih vsak normaln clovk spi (al pa se prpravla za sluzbo/solo), ne pa da bi se telovadu okrog... :huh:

definiraj kaj je zate normalno......nič ni lepšega kot zgubiti par kalorij pred zajtrkom O:-) ...da dobiš apetit :yea2: ....

Objavljeno (popravljeno)

Svašta!!!! Od kdaj je pa važna ura? :hmm:

Se popolnoma strinjam s tundercat-om!!!! :D

Popravljeno . Popravil stigmata
Objavljeno
Od kdaj je pa važna ura? :hmm:

hmmm... ...nisn vedu da si tud ti tak horny... :lol1:

Objavljeno
...nič ni lepšega kot zgubiti par kalorij pred zajtrkom O:-) ...da dobiš apetit :yea2: ....

a se ti sploh vstane pred zajtrkom?? :lol1:

Objavljeno
a se ti sploh vstane pred zajtrkom?? :lol1:

upam, da ne misliš resno, ker drugače je nekaj hudo narobe s tabo :lol1:

Objavljeno

ej, js sn cist hin ko vstanem vsaj do zajtrka, sele pol se zbudim! :zzz:

Objavljeno
ej, js sn cist hin ko vstanem vsaj do zajtrka, sele pol se zbudim! :zzz:

OK Zok, če ti pred zajtrkom ne stoji pa resno razmišljaj v smeri, da je neki hudo narobe s tabo ... mogoče si celo na poti do popolne impotence ... :cry:

Objavljeno (popravljeno)

khm... ...reku sn da sn cist hin, zaspan, idle, standgas, da komi gledam, da rabim čok, tak da NO WAY da bi takrat se o seksu razmislu, ce mi pa stoji je pa cist odvisn od situacije (neb zdej o men - spravte se na kirga drugga :angry: ).

BTW, Vale, a teb stoji zjutri?? :lol1: :naughty: :devil:

Popravljeno . Popravil Zok
Objavljeno

Ne meni ne stoji, ker ga nimam ...

Objavljeno
Ne meni ne stoji, ker ga nimam ...

:P :P :P

...o maš, maš, ampak verjetno bolj majhnega (zakrnelega bi se reklo)! Verjetno pa ne vstane kar sam npr. ob 6,12 (kot se to dogaja osebkom m spola, ki imajo sablje in ne nožke za nohte čistit).

jutrojenajperspektivnejšideldneva press

B)

Objavljeno

Ah fifty tist pa zmer stoji, ni važno kolk je ura ... :P

Objavljeno
Ah fifty tist pa zmer stoji, ni važno kolk je ura ... :P

:lol: :lol: :lol:

...me zlo spominjaš na eno, k se začne na M :wub:

:ph34r: Z mojega stališča je to kar OK. Sem namreč bolj jutranji človek...pa sem tečen še preden je ONA zbujena...pol se ji pa zdi, da me je ena sama POHOTA! :P :P :P

...in to še cel dan :OK:

Objavljeno

...sami hornyji... :wacko: :D

Objavljeno

Cyc ni vse horny kar seksa ...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!