naka Objavljeno Junij 13, 2002 Objavljeno Junij 13, 2002 Rok! Ali ne vidiš, da mamica uči mladička plezati na drevo!
Zoolo Objavljeno Junij 14, 2002 Objavljeno Junij 14, 2002 Silno majhen in neopazen prispevek, h bolj znosnim nocnim uricam, ... (no ja za tisti del dneva, ko čakamo da se zdani in gremo lahko nazaj na BIKE) Primerno predvsem za tiste, ki vozite cestake in ste bolj navajeni ležanja naprej. ZOOlo Ma Vas Rad! P.S.: v primeru defekta na linku, use this one: http://www.nerve.com/positions/164.gif ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! )
SF Objavljeno Junij 14, 2002 Objavljeno Junij 14, 2002 Je to žepna izdaja? KUPIM!!!! Jebeš mir bez rata!
Zoolo Objavljeno Junij 17, 2002 Objavljeno Junij 17, 2002 Hmm, ... OK konstruktivni predlog za ponedeljkovo dopoldne! Zoolo Ma Vas Rad! :lol:
FalcoR Objavljeno Junij 17, 2002 Objavljeno Junij 17, 2002 In kaj sedaj to pomeni, da jaz bom pa samska celo življenje, ker se me ljudje preprosto bojijo? Sej vem, da ne morm vplivati na moška prepričanja, želje in ideje. Samo resno se zgražam nad tem. In me je strah... resno me je strah..... da bo tako celo življenje.... da bom plačala visoko ceno za to kar sem, kar želim biti, in kar si prizadevam biti. Za svoj JAZ! Vsi ki me poznate in ki veste kak hudič na dveh nogah znam biti. SE je kdo vprašal, kdo pa je hudiča to, je to vse kar je v njej? A obstaja v njej neka nežna, "ženska" plat? Pa ste si mogoče zaželeli, da bi jo najdli, samo toliko, da si dokažete, da veste da obstaja? Sem se spravil malo pozno brati tole temo in ne morem mimo Pupine dileme. Pupa meni se zdi, da je najbolj privlačna oseba ravno takšna, ki ima svoja prepričanja in je ponavadi tudi trmasta. Kot sem že večkrat videl v življenju je tak način daljnoročno precej bolj uspešen kot pa konstantno prilagajanje drugim (najslabše je, da drugi mislijo zate ker se jim nočeš zameriti). Če nisi tak se te drugi kmalu naveliča ker mu ne predstavljaš nobenega izziva. LP, FalcoR 8)
maxSI Objavljeno Junij 17, 2002 Objavljeno Junij 17, 2002 :oops: Jest sem ravno dobro........... ..........pa bi še mal......... :oops:
pupa Objavljeno Junij 18, 2002 Objavljeno Junij 18, 2002 Jah... dobro da ne najdeš kake take, kjer je potrebno na trepalnicah stati.... in se po popku praskat... groza.... kaka poza...
Zoolo Objavljeno Junij 18, 2002 Objavljeno Junij 18, 2002 Jah... dobro da ne najdeš kake take, kjer je potrebno na trepalnicah stati.... in se po popku praskat... groza.... kaka poza... Dobiš še! In to kar si naročila! :twisted:
pupa Objavljeno Junij 18, 2002 Objavljeno Junij 18, 2002 :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: uf uf uf :shock: :shock: :shock: :wink:
Zoolo Objavljeno Junij 18, 2002 Objavljeno Junij 18, 2002 Pupa Better?! :P :twisted: No ja ali pa: Love Ya All! :twisted: :twisted:
pupa Objavljeno Junij 18, 2002 Objavljeno Junij 18, 2002 Ok ok..... vse ok...recimo da je izvedljivo..... Ampak hudiča... sej rabiš pol ure priprave prej..... da tole izvedeš.....te že prej mine... :twisted: :twisted: :D :D :D
Zoolo Objavljeno Junij 18, 2002 Objavljeno Junij 18, 2002 Pupa, samo zate evo ti eno na trepalnicah! :lol: :lol: :twisted: :twisted: :wink: :twisted: P.S.: Atletsko zahtevne poze NISO, samo za Pupino uporabo, ... Fizična pripravljenost je MUST BE za akrobatske vložke v splanicah, kevdrih in ostalih prostorih oz. prostranstvih pod milim nebom. :P
pupa Objavljeno Junij 18, 2002 Objavljeno Junij 18, 2002 Ja poleg tega, da moraš biti fizično totalno usposobljen... pa seveda mora biti ženska peresno lahka.... pa.... kva še.... aha..... gimnastika priporočljiva.... a še kaj?? ne.. to bo verjetno to.... :D :D :twisted: :twisted: :wink:
Zoolo Objavljeno Junij 18, 2002 Objavljeno Junij 18, 2002 Ja poleg tega, da moraš biti fizično totalno usposobljen... pa seveda mora biti ženska peresno lahka.... pa.... kva še.... aha..... gimnastika priporočljiva.... a še kaj?? ne.. to bo verjetno to.... :D :D :twisted: :twisted: :wink: A zdej se pa ven vleceš ko si nedorasla, lastnim željam po trepalnicah in ne vem čem še!? Ma sem ti samo hotel olajšat zadevo! Ok, ...bom nehu, vidim da tega nihče ne ceni! :cry: :? :cry:
pupa Objavljeno Junij 18, 2002 Objavljeno Junij 18, 2002 Eh... ti kar nadaljuj.... jaz vse to sprvljam v memory... brez skrbi... smo a veš... treba se je narediti, da ti zadva ni všeč... potem jo pa potiho sprobaš.... hehe
Zoolo Objavljeno Junij 18, 2002 Objavljeno Junij 18, 2002 Eh... ti kar nadaljuj.... jaz vse to sprvljam v memory... brez skrbi... smo a veš... treba se je narediti, da ti zadva ni všeč... potem jo pa potiho sprobaš.... hehe Good One, sam za dones bo dovolj, ..heh nadaljevanje pa itaQ sledi! :lol: :lol:
Zoolo Objavljeno Junij 19, 2002 Objavljeno Junij 19, 2002 OK, fanta predlog za vaju, ... heh, ... OK go out now and impress some young girl! :twisted: P.S.: Zanimivo razmišljanje, beri spodaj! :lol: :shock: :lol: :lol: :twisted: "If in your wife's absence, without your or your wife's knowledge, your wife's sister entered your bed and you thought that she was your wife and you had sex with her, you must complete the penance but can keep your wife." --Burchard of Worms,medieval sexual manual, 1012
Furioso Objavljeno Junij 23, 2002 Objavljeno Junij 23, 2002 I can't get no... ...satisfaction... :P :P :twisted: :twisted:
Furioso Objavljeno Junij 24, 2002 Objavljeno Junij 24, 2002 http://users.volja.net/furioso/Peluche.mpa :o :lol: :twisted:
vrho1679 Objavljeno Junij 26, 2002 Objavljeno Junij 26, 2002 Evo nove tehnike hej kdo je zbrisu slikco !!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se