Skoči na vsebino

Seks: svetovanje, predlogi, tehnike, itd.

Priporočene objave

Objavljeno

Evo nove tehnike

Objavljeno

Rok!

Ali ne vidiš, da mamica uči mladička plezati na drevo!

Objavljeno

Silno majhen in neopazen prispevek, h bolj znosnim nocnim uricam, ... (no ja za tisti del dneva, ko čakamo da se zdani in gremo lahko nazaj na BIKE)

Primerno predvsem za tiste, ki vozite cestake in ste bolj navajeni ležanja naprej.

164.gif

ZOOlo Ma Vas Rad!

P.S.: v primeru defekta na linku, use this one: http://www.nerve.com/positions/164.gif

Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! )

Objavljeno

Je to žepna izdaja? KUPIM!!!!

Jebeš mir bez rata!

Objavljeno

Hmm, ... OK konstruktivni predlog za ponedeljkovo dopoldne!

160.gif

Zoolo Ma Vas Rad! :lol:

Objavljeno

In kaj sedaj to pomeni, da jaz bom pa samska celo življenje, ker se me ljudje preprosto bojijo?

Sej vem, da ne morm vplivati na moška prepričanja, želje in ideje. Samo resno se zgražam nad tem. In me je strah... resno me je strah..... da bo tako celo življenje.... da bom plačala visoko ceno za to kar sem, kar želim biti, in kar si prizadevam biti. Za svoj JAZ!

Vsi ki me poznate in ki veste kak hudič na dveh nogah znam biti. SE je kdo vprašal, kdo pa je hudiča to, je to vse kar je v njej? A obstaja v njej neka nežna, "ženska" plat? Pa ste si mogoče zaželeli, da bi jo najdli, samo toliko, da si dokažete, da veste da obstaja?

Sem se spravil malo pozno brati tole temo in ne morem mimo Pupine dileme. Pupa meni se zdi, da je najbolj privlačna oseba ravno takšna, ki ima svoja prepričanja in je ponavadi tudi trmasta. Kot sem že večkrat videl v življenju je tak način daljnoročno precej bolj uspešen kot pa konstantno prilagajanje drugim (najslabše je, da drugi mislijo zate ker se jim nočeš zameriti). Če nisi tak se te drugi kmalu naveliča ker mu ne predstavljaš nobenega izziva.

LP, FalcoR 8)

Objavljeno

:oops:

Jest sem ravno dobro...........

..........pa bi še mal.........

:oops:

Objavljeno

155.gif

Hmm, evo za kvalitetno jutro, ...

Objavljeno

Jah... dobro da ne najdeš kake take, kjer je potrebno na trepalnicah stati.... in se po popku praskat... groza.... kaka poza...

Objavljeno

Pupa mogoče bi bila tale poza bolša

33.gif

Objavljeno
Jah... dobro da ne najdeš kake take, kjer je potrebno na trepalnicah stati....  in se po popku praskat... groza.... kaka poza...

Dobiš še! In to kar si naročila! :twisted:

Objavljeno

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: uf uf uf :shock: :shock: :shock: :wink:

Objavljeno

121.gif

Pupa Better?! :P :twisted:

No ja ali pa:

71.gif

Love Ya All! :twisted: :twisted:

Objavljeno

Ok ok..... vse ok...recimo da je izvedljivo..... Ampak hudiča... sej rabiš pol ure priprave prej..... da tole izvedeš.....te že prej mine... :twisted: :twisted: :D :D :D

Objavljeno

Pupa, samo zate evo ti eno na trepalnicah! :lol: :lol: :twisted: :twisted: :wink: :twisted:

57.gif

P.S.: Atletsko zahtevne poze NISO, samo za Pupino uporabo, ... Fizična pripravljenost je MUST BE za akrobatske vložke v splanicah, kevdrih in ostalih prostorih oz. prostranstvih pod milim nebom. :P

Objavljeno

Ja poleg tega, da moraš biti fizično totalno usposobljen... pa seveda mora biti ženska peresno lahka.... pa.... kva še.... aha..... gimnastika priporočljiva.... a še kaj?? ne.. to bo verjetno to.... :D :D :twisted: :twisted: :wink:

Objavljeno
Ja poleg tega, da moraš biti fizično totalno usposobljen... pa seveda mora biti ženska peresno lahka.... pa.... kva še.... aha..... gimnastika priporočljiva.... a še kaj?? ne.. to bo verjetno to.... :D  :D  :twisted:  :twisted:  :wink:

A zdej se pa ven vleceš ko si nedorasla, lastnim željam po trepalnicah in ne vem čem še!? Ma sem ti samo hotel olajšat zadevo!

Ok, ...bom nehu, vidim da tega nihče ne ceni! :cry: :? :cry:

Objavljeno

Eh... ti kar nadaljuj.... jaz vse to sprvljam v memory... brez skrbi... smo a veš... treba se je narediti, da ti zadva ni všeč... potem jo pa potiho sprobaš.... hehe

Objavljeno
Eh... ti kar nadaljuj.... jaz vse to sprvljam v memory... brez skrbi... smo a veš... treba se je narediti, da ti zadva ni všeč... potem jo pa potiho sprobaš.... hehe

Good One, sam za dones bo dovolj, ..heh nadaljevanje pa itaQ sledi!

:lol: :lol:

Objavljeno

Meni se _uka_... :oops: :oops: :oops:

Objavljeno

Fury, a teb tut?! eheheheheh.... :lol:

Objavljeno

OK, fanta predlog za vaju, ... heh, ... OK go out now and impress some young girl! :twisted:

144.gif143.gif

P.S.: Zanimivo razmišljanje, beri spodaj! :lol: :shock: :lol: :lol: :twisted:

"If in your wife's absence, without your or your wife's knowledge, your wife's sister entered your bed

and you thought that she was your wife and you had sex with her, you must complete the penance

but can keep your wife."

--Burchard of Worms,medieval sexual manual, 1012

Objavljeno

I can't get no... ...satisfaction... :P :P :twisted: :twisted:

Objavljeno
Evo nove tehnike

hej kdo je zbrisu slikco !!!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!