Skoči na vsebino

01.01.2005 - NOVI PROMETNI ZAKON


Jure007

Priporočene objave

ironija !!!danes v PoP klubu LJUBO ZAJEC :SS pametni Žlender in en psiholog o novem zakonu in kaznih

ko je na kraju novinarka hipotetično zastavila vprašanje vsem trem  KAKA JE KAZEN ČE NE ZAUSTAVIŠ pešcem pred prehodom za pešce!!!

nobeden(pa ne zamerim psihologu)ne ŽLENDER ne ZAJEC kot snovalca novega zakona nista vedela povedat prave kazni :SS  :SS  :SS  :SS

potem pa se pojdimo  :BUA:  :BUA: butale ala Slovenija :SS  :SS  :SS

Kaj se zgodi če ne ustaviš pešču? Ja vsi dobr vemo in se zavedamo kazen ki te orng useka po žepu. In ravno zaradi tega ker je po novem pešec car, je bila v našem koncu prometna nesreča. Ne boste verjeli 10 metro stran od policijske postaje. Pešec je zagazu na cesto(oz prehod za pešče) ne da bi pogledal levo in desno, avto ki je vozu po predpisih (omejitev 40) je na mrtvo zabrenzal, avto za njim ni uspel pravočasno ustavit in je počil v avto pred sabo, tretji avto pa še v njega.

Posledice materialna škoda in sopotnica komat okol vratu, voznica pa še dnos v kliničnem s tem da še vedno zaradi premika vretenc ne čuti ne nog ne rok (obe iz drugega vozila).

Zakon je za :SS , folk za volani pa presran.

Popravljeno . Popravil SHARKi
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne vem, a sem samo jaz postal tak, da več časa gledam na števec, levo-desno od cestišča, v vzvratno ogledalo in avtomobile pred mano (če je kje kaka kamera), kot pa da bi spremljal dejansko dogajanje okoli mene (zaradi varnosti)?

včasih je bilo tako, da si spremljal dogajanje samo, na par sekund pogledal v ogledala (po predpisih namreč), sedaj pa je vsa pozornost usmerjena v iskanje določenega objekta. Fokus se zoža na samo en avto, en čuden predmet ob cesti, eno kanto za smeti, eno številko na števcu..., namesto, da bi možgani delali v smislu sprotnega spremljanja splošne pozicije v prometu in oprezanju za nepredvidljivimi dogodki.

pa govorte pol o večji varnosti v prometu :SS

glede Ljuba Zajca "kadar sem v službenem vozilu, še posebej pazim na predpise..." :lol1: :lol1: ...ja, v smislu..."tale prekršek bi me kot civilista stal toliko in toliko, spet tale pa "samo" toliko..."

razumem, da otroke prevaža ekstra previdno (če), ne bo me pa basal, da v policijskem avtu vozi po predpisih... ko pripravljajo javne razpise za nakup teh vozil, je eden od pogojev nekompatibilnost vozila z veljavnimi predpisi...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

glede Ljuba Zajca "kadar sem v službenem vozilu, še posebej pazim na predpise..." ...ja, v smislu..."tale prekršek bi me kot civilista stal toliko in toliko, spet tale pa "samo" toliko..."

pa saj gospodič ni vedel odgovora ..koliko stane katera kazen.....ta čvovk še ni in ne bo plačal kazni za prekršek :SS :SS :SS

Popravljeno . Popravil advokat
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

....ne ŽLENDER ne ZAJEC kot snovalca novega zakona nista vedela povedat prave kazni :SS  :SS  :SS  :SS

potem pa se pojdimo  :BUA:  :BUA: butale ala Slovenija :SS  :SS  :SS

A ni biu Žlender celo kao zraven ko so sestavlal tale zakon? Mislm, sm gledu POP klub in prou režu sm se jima k nista znala odgovort, čeprou je Žlender useku bliz ampak sramota da se dela tko pametnega z zakoni gor in dol, pol pa tut sam ne ve, kaj v zakonu piše -mislim predvsem predpisano kazen :BUA: :BUA: Zajc se mi pa itaq zdi en hinavc, čeprou ga razumem da more zagovarjat policijo, vseen pa on "My ass" voz po predpisih ko je v civilnem avtu. :SS

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zajc se mi pa itaq zdi en hinavc, čeprou ga razumem da more zagovarjat policijo, vseen pa on "My ass" voz po predpisih ko je v civilnem avtu. :SS

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 4 mesecev pozneje...

Te lahko provida samo posname in potem odpelje dalje, brez kakšnih opozoril in poskusov ustavljanja? Potem pa samo kakšno "pisemce" dobiš domov čez par dni ali je ta način v veljavi samo za stacionarne radarje? :hmm:

Popravljeno . Popravil maXXXimum
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislim, da bi te ustavli, ker provida je med drugim tudi zaresen policijski avto z malo manj zaresnimi policaji. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Te lahko provida samo posname in potem odpelje dalje, brez kakšnih opozoril in poskusov ustavljanja? Potem pa samo kakšno "pisemce" dobiš domov čez par dni ali je ta način v veljavi samo za stacionarne radarje?  :hmm:

Možno, vendar zelo malo verjetno.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.



×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!