Kmet2 Objavljeno April 1, 2016 Deli Objavljeno April 1, 2016 pred 1 minuto, BRANE pravi: se pridružujem najbolšim željam za okrevanje, pa da ne bo ena noga daljša al pa krajša. ko se to pozdravi, pa napredovat na hardenduro in trial!! Ja hardenduro mi je želja ,toda nekaj takšnega da se lahko naredi tudi transfer po cesti ,ker se mi ne da ukvarjat še s prikolicami , Čakam KTM 450 ADV Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dark Objavljeno April 1, 2016 Deli Objavljeno April 1, 2016 (popravljeno) Sergio, hitro okrevanje želim. Sicer pa: samo, da je lu*ek cel... Popravljeno April 1, 2016. Popravil Dark Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno April 1, 2016 Deli Objavljeno April 1, 2016 ko boš probal pravi hardenduro- s tem mislim vožnjo, ne mopeda, si boš pri transferju želel kombi al prikolico. uni adv-ji niso to-to, vsaj pr nas ne. sori. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 1, 2016 Deli Objavljeno April 1, 2016 Pravkar, BRANE pravi: ko boš probal pravi hardenduro- s tem mislim vožnjo, ne mopeda, si boš pri transferju želel kombi al prikolico. uni adv-ji niso to-to, vsaj pr nas ne. sori. To kar imajo kot Dakar varianto je preveč mehko za vas oz teren kjer se poganjate ? Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno April 1, 2016 Deli Objavljeno April 1, 2016 ne, tiste ogromne plastike se bi pr nas vse zdrsale pa polomile. pa rezervoarjev tako velikih ne rabimo. po šikari in hosti ne rabi to. za eno furo je dovolj ca 6, 7 litrov benca, pa kaki liter švica... stuhec in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 1, 2016 Deli Objavljeno April 1, 2016 pred 20 minutami, BRANE pravi: ne, tiste ogromne plastike se bi pr nas vse zdrsale pa polomile. pa rezervoarjev tako velikih ne rabimo. po šikari in hosti ne rabi to. za eno furo je dovolj ca 6, 7 litrov benca, pa kaki liter švica... No če se dobro poštimam se priporočam za inštrukcije saj sem za hard teren kot moj kolega snecer za cesto BRANE, Dark, Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno April 2, 2016 Avtor Deli Objavljeno April 2, 2016 Najboljše inštrukcije je sam vožnja po terenu z 1 ki se spozna, da ti kaj pove. Pol pa sam pobirat, pobirat in pobirat Po 200 h boš že nekaj izkušenj nabral Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 2, 2016 Deli Objavljeno April 2, 2016 pred 1 minuto, stuhec pravi: Najboljše inštrukcije je sam vožnja po terenu z 1 ki se spozna, da ti kaj pove. Pol pa sam pobirat, pobirat in pobirat Po 200 h boš že nekaj izkušenj nabral Ja po 200hv hard terena bom vrjetno v tej temi še kaj napisal Bmflar, Natty in Ferrarist 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 2, 2016 Deli Objavljeno April 2, 2016 Kako to, da so tebe operirali v Ljubljani, mene pa v Valdoltri. Ko sem svojega zdravnika na Polikliniki vprašal, zakaj me ne operirajo kar v KC, mi je odgovoril, da pi njih samo "sestavljajo nazaj", za "kasnejša popravila" pa napišejo napotnico za v Valdoltro, ker so tam večji strokovnjaki na tem podroočju. Res ti želim, da bi se tvoja proteza "vlegla" bolje, kakor se je meni moja polovična. Natty, Kmet2 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno April 2, 2016 Deli Objavljeno April 2, 2016 Sodeč po videnem, ti želim uspešno okrevanje in da se vrneš na stara pota kmalu Bambi61, Bmflar, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 2, 2016 Deli Objavljeno April 2, 2016 pred 4 urami, RobiRoberto pravi: Kako to, da so tebe operirali v Ljubljani, mene pa v Valdoltri. Ko sem svojega zdravnika na Polikliniki vprašal, zakaj me ne operirajo kar v KC, mi je odgovoril, da pi njih samo "sestavljajo nazaj", za "kasnejša popravila" pa napišejo napotnico za v Valdoltro, ker so tam večji strokovnjaki na tem podroočju. Res ti želim, da bi se tvoja proteza "vlegla" bolje, kakor se je meni moja polovična. Res ne vem ,prej me je operiral 2 operaciji traumatolog Recek ,dvignil roke in me predal ortopedu Mateju Drobniču ,spet 2 operacije . Upali smo na presajanje hrustanca (hondrociti) pa je bilo koleno preveč defektno da bi op uspela . Tako so me predali protetiku Pompetu ,ki mi ga je priporočil Matej Drobnič ki je pionir novih tehnik pri nas . Bomo videli ,zdaj je to še zeeelo boleče in sem več pod narkotiki kot ne ,pravi pa doktor da lahko dosežem (pozabljeno koleno ) se pravi da op uspe 100% in ne bom sploh vedel da sem imel hudo poškodovanega,toda to bomo videli čez 3 mesece ali po zaključeni rehabilitaciji . Če uspe slednje se upam vrnem na staro delovno mesto kjer sem služboval polnih 21let ------......gozd,narava ,bandere in jambori ......svoboden na višini Danes mi je ponoči prebila rana in sem fasal menstruacijo takole zgleda po današnjem previjanju ,občutek imam da koleno ali celo noga ni mojan,kr neki DAMI34, Dark, RobiRoberto in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 2, 2016 Deli Objavljeno April 2, 2016 Ob 1. 4. 2016 at 17:45, Kmet2 pravi: Pa zakaj ne poveš ...Če jim je zmanjkal klamf, ti lohka fršlus prnesem bobi1001, Kmet2 in Natty 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno April 3, 2016 Deli Objavljeno April 3, 2016 Se vidi ,da ti je tole en amater naklanfu in ne izurjen tapetnik Yoghurt, Kmet2, bobi1001 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno April 3, 2016 Deli Objavljeno April 3, 2016 Čimprej se pocajti in seveda uspešno,pol pa u pragozd in na motor seveda Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno April 3, 2016 Avtor Deli Objavljeno April 3, 2016 Kako daleč pa si zdaj z nogo Že kaj obremenjuješ ? Al sploh ne smeš ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 3, 2016 Deli Objavljeno April 3, 2016 pred 14 minutami, stuhec pravi: Kako daleč pa si zdaj z nogo Že kaj obremenjuješ ? Al sploh ne smeš ? Smem sam sem pussy .....pa ne morem .... Igi Pop 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 3, 2016 Deli Objavljeno April 3, 2016 Ljubljana : Valdoltra = dobrodošel v klubu ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno April 4, 2016 Avtor Deli Objavljeno April 4, 2016 Pa te klanfe so sterilne Niso včasih malo lepše to "zasil " ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 4, 2016 Deli Objavljeno April 4, 2016 pred 3 urami, stuhec pravi: Pa te klanfe so sterilne Niso včasih malo lepše to "zasil " ? Pol mal razkužijo,to so iste klamfe kot jih kupiš v papirnicah ............veliki rezi se več ne šivajo ,ker je končni rezultat lepši po klamfah kot po šivih ,zdej res zgleda bljak ,potem pa je samo lepa črtica . Robi daj slikaj pa pokaži zdaj brazgotino ,da vidim tudi sam ,hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 4, 2016 Deli Objavljeno April 4, 2016 Dobiš pa tudi novo osebno izkaznico ki jo moraš imeti na vseh letališčih ali MRI pregledih drugače lahko samo obrneš . Zanimivo ,ker sem zan prejšnje vstavljanje raznih vijkov in ploščic dobil samo papir ......napredujemo ..... Bmflar, DAMI34 in .... 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 4, 2016 Deli Objavljeno April 4, 2016 men so dal, no men so dal pa qurac Bmflar in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 4, 2016 Deli Objavljeno April 4, 2016 pred 13 minutami, DAMI34 pravi: men so dal, no men so dal pa qurac Pa so ti vsaj velikega dali al pa vsaj debelega DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 4, 2016 Deli Objavljeno April 4, 2016 pred 20 minutami, Kmet2 pravi: Pa so ti vsaj velikega dali al pa vsaj debelega u čelo Za mri sem prosil da mi da izjavo, pa je kr na izvid natipkal, da sm MRI kompatibiln Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 4, 2016 Deli Objavljeno April 4, 2016 pred 1 uro, Kmet2 pravi: Robi daj slikaj pa pokaži zdaj brazgotino ,da vidim tudi sam ,hvala. Tvoja želja je zame takoj izvršljiv ukaz ... Brazgotine na mojem desnem kolenu in njegovi bližnji pkolici so kar tri in "najlepšo" si izberi kar sam ... pred 5 urami, stuhec pravi: Pa te klanfe so sterilne Med mojo operacijo kolena sem se za trenutek zbudil iz narkoze in opazil, da so moje koleno nazaj "spenjali kar s spenjačem za papir ..." stuhec in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 4, 2016 Deli Objavljeno April 4, 2016 (popravljeno) pred 3 urami, DAMI34 pravi: men so dal, no men so dal pa qurac Pridno uporabljaj Popravljeno April 4, 2016. Popravil HD-Dyna Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se