stuhec Objavljeno Januar 18, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Januar 18, 2016 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Če prav razumem si imel poškodovano pogačico ? ne, pred leti sem imel potrgane zadnje križne vezi in potem so mi to porihtali Naj bi
Kmet2 Objavljeno Januar 18, 2016 Opozori Objavljeno Januar 18, 2016 pred 5 minutami, stuhec pravi: ne, pred leti sem imel potrgane zadnje križne vezi in potem so mi to porihtali Naj bi Zadnje križne ne povzročajo bolečin okrog patele edino če si hodil dolgo brez zadnje križne kar pa dvomim,brez sprednje še nakako gre (funkcijo prevzeme kvadriceps ) brez zadnje ti pa nogo odpira kot kuri . Pojdi na pregled in zahtevaj MRI ,ta bo pokazal če gre za poškodbo ,artrozo ali samo vnetje tetiv ki držijo patelo . stuhec 1
stuhec Objavljeno Januar 18, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Januar 18, 2016 pred eno uro, Kmet2 pravi: Zadnje križne ne povzročajo bolečin okrog patele edino če si hodil dolgo brez zadnje križne kar pa dvomim,brez sprednje še nakako gre (funkcijo prevzeme kvadriceps ) brez zadnje ti pa nogo odpira kot kuri . Pojdi na pregled in zahtevaj MRI ,ta bo pokazal če gre za poškodbo ,artrozo ali samo vnetje tetiv ki držijo patelo . hvala Kmet2 1
RobiRoberto Objavljeno Februar 6, 2016 Opozori Objavljeno Februar 6, 2016 (popravljeno) Sam svoj zdravnik - anti Alzhaimer test: Če si našel vse, se ti ni treba bati, da si dementen ali imaš Alzhaimerja. Jaz sem največ časa porabil da sem našel deseti obraz- Ali vidiš 10 obrazov na gornjem drevesu ? Ali vidiš obraz na gornji sliki ? Ali vidiš dojenčka ? Ali vidiš par, ki se poljublja ? Ali vidiš tri ženske ? Popravljeno Februar 6, 2016. Popravil RobiRoberto Port Folio in .... 2
Kmet2 Objavljeno Marec 31, 2016 Opozori Objavljeno Marec 31, 2016 Končno sem dočakal dan D ,popoldne sem na mizi ,kirurgi so si že označli nogo ,da ne falijo MDG_0264.MP4 DAMI34, Bmflar, zmilan in 4 others 7
pik1 Objavljeno Marec 31, 2016 Opozori Objavljeno Marec 31, 2016 pred 22 minutami, Kmet2 pravi: Končno sem dočakal dan D ,popoldne sem na mizi ,kirurgi so si že označli nogo ,da ne falijo MDG_0264.MP4 . .... da ne boš kej radiral ... al pa kej dodajal zraven s svojim flomastrom ... ... to se tretira kot ponarejanje uradnih dokumentov ... stuhec, DAMI34, Bmflar in 2 others 5
maus Objavljeno Marec 31, 2016 Opozori Objavljeno Marec 31, 2016 pred 22 minutami, Kmet2 pravi: Končno sem dočakal dan D ,popoldne sem na mizi ,kirurgi so si že označli nogo ,da ne falijo MDG_0264.MP4 kakšno nogico maš drž se ... brazgotina prihaja stuhec, Ferrarist, Kmet2 in 3 others 6
HyperJack Objavljeno Marec 31, 2016 Opozori Objavljeno Marec 31, 2016 pred 7 minutami, maus pravi: kakšno nogico maš drž se ... brazgotina prihaja Matr ma zdepilirano...ko pičkica.... al pa ko pravi fitniser Port Folio in maus 2
DAMI34 Objavljeno Marec 31, 2016 Opozori Objavljeno Marec 31, 2016 Js pa zdravnikom ortopedom želim danes nadvse uspešen dan, predvsem mirno roko in zdravo pamet. Paste mi na Miškota, drgač pridem tja pa vam kisik zamenjam z.... dondule, pik1, maus in 2 others 5
FLY Objavljeno Marec 31, 2016 Opozori Objavljeno Marec 31, 2016 1 hour ago, Kmet2 said: Končno sem dočakal dan D ,popoldne sem na mizi ,kirurgi so si že označli nogo ,da ne falijo MDG_0264.MP4 Za nepoznavalce:PB pomeni "pazi bale",da ne bi zarezali previsoko in bi hrati osebku spremenili spol.. Bmflar, Kmet2, Kor13 in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno Marec 31, 2016 Opozori Objavljeno Marec 31, 2016 Vse sem polajku tud Kawasakijevca HJ Bmflar, DAMI34, pik1 in 2 others 5
maus Objavljeno Marec 31, 2016 Opozori Objavljeno Marec 31, 2016 PB -> .. pomen da je v uni smeri Pitbul Bmflar, pik1, Kmet2 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Marec 31, 2016 Opozori Objavljeno Marec 31, 2016 pred 25 minutami, maus pravi: PB -> .. pomen da je v uni smeri Pitbul Končno en moder stric, ki ve kaj govori ...bi ti dal tri všečke,pa so mi jih blokiral ,sem ko baba ko ji kreditno pustiš maus in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Marec 31, 2016 Opozori Objavljeno Marec 31, 2016 pred eno uro, maus pravi: PB -> .. pomen da je v uni smeri Pitbul PB pazi boli maus, Kmet2, Bmflar in 1 other 4
FLY Objavljeno Marec 31, 2016 Opozori Objavljeno Marec 31, 2016 Med posegom opazuj okolico in če vidiš da se samo ti režiš so sigurno kaj zamešali. So pa kolegu v St.Petru resnično začeli pripravjati ZDRAVO nogo na operacijo in ko so pod njo podstavili škaf je možakar upravičeno ponorel.Tebi so očitno označili pravo lahko pa si vseeno okrog leve namotaš zajlo z kjučavnico.. Srečno Kmet2 1
zmilan Objavljeno Marec 31, 2016 Opozori Objavljeno Marec 31, 2016 pred 1 uro, DAMI34 pravi: PB pazi boli Želim ti ProblemovBrez. Bmflar, DAMI34 in Kmet2 3
Ferrarist Objavljeno Marec 31, 2016 Opozori Objavljeno Marec 31, 2016 pred 47 minutami, FLY pravi: Tebi so očitno označili pravo lahko pa si vseeno okrog leve namotaš zajlo z kjučavnico.. Ja, pol se zbudiš še brez leve....bojo rekli nismo najdli ključa, pa smo kr odrezali Ps: označi jim še spredaj/zadaj, za sigurno DAMI34 in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno Marec 31, 2016 Opozori Objavljeno Marec 31, 2016 mojstri ,hvala za lepe želje in da me spravljate v smeh ,saj sem kar mal nervozen ...še 30 min . Skratka ker je tema o kirurgih ortopedih . Operiral me bo Dr. Pompe ,majhen mlad možak ,ki pa mi deluje suvereno in prepričljivo ,kakšen pa bo rezultat poročam po kakšnem mesecu . Vrjetno se oglsim jutri z novo veeeliko brazgotino s katero zmagam Damija in Mausa DAMI34, maus, stuhec in 2 others 5
maus Objavljeno Marec 31, 2016 Opozori Objavljeno Marec 31, 2016 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: mojstri ,hvala za lepe želje in da me spravljate v smeh ,saj sem kar mal nervozen ...še 30 min . Skratka ker je tema o kirurgih ortopedih . Operiral me bo Dr. Pompe ,majhen mlad možak ,ki pa mi deluje suvereno in prepričljivo ,kakšen pa bo rezultat poročam po kakšnem mesecu . Vrjetno se oglsim jutri z novo veeeliko brazgotino s katero zmagam Damija in Mausa krneki a ni to un dohtr, k mu en uć mau stran gleda če bo začel rezat najprej po postli in pol pršu do tebe, je to on Kmet2, stuhec, Kor13 in 3 others 6
Pips Objavljeno Marec 31, 2016 Opozori Objavljeno Marec 31, 2016 Dobro okrevaj in lep pozdrav. Miran Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno April 1, 2016 Opozori Objavljeno April 1, 2016 Evo uradno sem danes prvič naredil 10 korakov ,morem priznat da sem se kremžil od bolečin kot 5 letni šmrkovec ,dal sem res nekaj operacij že čez ,toda ta zmaga po lestvici bolečin ,zdej nogte ne smem premaknit niti za mm da ne spustim skoraj solzice,sam če bo potlej kot obljubljajo naj boli še bolj ,bom že zgrizel ,še vse sem . Op je baje šla dobro ,če je uspelan v popolnosti pa izvem tokom rehabilitacije ki ne bo ravno kratka Evo če je kdo na tem in potrebuje kaj informacij okrog kolen ,sem diplomiral z odliko ,tako po op kot bolečinah Slika ni za občutljive .... solorider, RobiRoberto, Port Folio in 4 others 7
alko1 Objavljeno April 1, 2016 Opozori Objavljeno April 1, 2016 A med operacijo ti pa niso pustil snemat maus 1
FLY Objavljeno April 1, 2016 Opozori Objavljeno April 1, 2016 46 minutes ago, Kmet2 said: Evo uradno sem danes prvič naredil 10 korakov ,morem priznat da sem se kremžil od bolečin kot 5 letni šmrkovec ,dal sem res nekaj operacij že čez ,toda ta zmaga po lestvici bolečin ,zdej nogte ne smem premaknit niti za mm da ne spustim skoraj solzice,sam če bo potlej kot obljubljajo naj boli še bolj ,bom že zgrizel ,še vse sem . Op je baje šla dobro ,če je uspelan v popolnosti pa izvem tokom rehabilitacije ki ne bo ravno kratka Evo če je kdo na tem in potrebuje kaj informacij okrog kolen ,sem diplomiral z odliko ,tako po op kot bolečinah Slika ni za občutljive .... Evo fant se je prebudil,že to je lahko uspeh.Kot strokovnjak bi rekel da so prvi vtisi pozitivni,upam samo da ne gre za levo nogo oz.da na sliki ne ležiš na trebuhu.LP Bmflar in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno April 1, 2016 Opozori Objavljeno April 1, 2016 pred 3 urami, alko1 pravi: A med operacijo ti pa niso pustil snemat Sem spal ko dete pred 2 urami, FLY pravi: Evo fant se je prebudil,že to je lahko uspeh.Kot strokovnjak bi rekel da so prvi vtisi pozitivni,upam samo da ne gre za levo nogo oz.da na sliki ne ležiš na trebuhu.LP Desna ,levo krvavo potrebujem ,ker nimam scooterja ali pa nove AT z DTC Bmflar, alko1 in maus 3
BRANE Objavljeno April 1, 2016 Opozori Objavljeno April 1, 2016 se pridružujem najbolšim željam za okrevanje, pa da ne bo ena noga daljša al pa krajša. ko se to pozdravi, pa napredovat na hardenduro in trial!! Kmet2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se