jose Objavljeno Marec 12, 2005 Opozori Objavljeno Marec 12, 2005 http://sanjskazenska.si ← :hmm: sploh ni nekaj ekstra sanjska :whistle:
Jure007 Objavljeno Marec 12, 2005 Opozori Objavljeno Marec 12, 2005 :hmm: sploh ni nekaj ekstra sanjska :whistle: ← Se strinjam :slap: Bi bla Ines (Juranovič) velik bolša :OK:
Thundercat Objavljeno Marec 12, 2005 Opozori Objavljeno Marec 12, 2005 :hmm: sploh ni nekaj ekstra sanjska :whistle: ← kakor za koga...ima pa definitivno atribute, kateri pri večini moških veljajo za lastnosti sanjske ženske....
Mustang Objavljeno Marec 13, 2005 Opozori Objavljeno Marec 13, 2005 kakor za koga...ima pa definitivno atribute, kateri pri večini moških veljajo za lastnosti sanjske ženske.... ← Joške?
AlterMann Objavljeno Marec 13, 2005 Opozori Objavljeno Marec 13, 2005 Joške? ← ...še mal nižje. :hmm:
Kruse Objavljeno Marec 13, 2005 Opozori Objavljeno Marec 13, 2005 tamala :naughty: malenkost :grrr kakor za koga, hvala :grim jah ..Tadej ma pač pedigre.... :OK: jest ga recimo nimam... A pedigre bi rada imela :? Ti ga bom prinesel ene dve konzervi :P vsaj tapravega ne.... A tega ze imas. OK, potem pa ne tega ;) sam unga makaronarskega :closedeyes:A to bi rada? Makarone? :blink: Zakaj pa potem ne reces :P A te povabim? Ti bom malo soka z mojega zrezka zlil, da ne bos rekla, da moras cisto suhe makarone natepavat :devil: Se zmeraj bolje, kot pa da se krvavo useknem po tebi :oops: po makaronih :? ...me je kr mal sram... :(Caki, caki... A to slucajno pomeni, da ti le ni do makaronov? Da bi rajsi zrezek? Cevape? Ok, lahko se tudi tako zmeniva :smoke: A sem ze :topic: Kaj pa je sploh zaen topic :? Aha, Sanjska zenska. OK. Da ne bom tebe sanjal, Zenska :angry2: Pa tvojih makaronov :yes:
Icy Objavljeno Marec 13, 2005 Opozori Objavljeno Marec 13, 2005 ...še mal nižje. :hmm: ← Popek? :blush:
Icy Objavljeno Marec 13, 2005 Opozori Objavljeno Marec 13, 2005 tamala :naughty: malenkost :grrr kakor za koga, hvala :grim A pedigre bi rada imela :? Ti ga bom prinesel ene dve konzervi :P A tega ze imas. OK, potem pa ne tega ;) A to bi rada? Makarone? :blink: Zakaj pa potem ne reces :P A te povabim? Ti bom malo soka z mojega zrezka zlil, da ne bos rekla, da moras cisto suhe makarone natepavat :devil: Se zmeraj bolje, kot pa da se krvavo useknem po tebi :oops: po makaronih :? Caki, caki... A to slucajno pomeni, da ti le ni do makaronov? Da bi rajsi zrezek? Cevape? Ok, lahko se tudi tako zmeniva :smoke: ← O čudni hrani ti tuki razglablaš Kruse, pri Firestarters pa vse sladkarije zginejo .) . O čem je ze govora? A ja, o sanjski ženski! Jaz sem se s tako poročil :headbang: zdej pa o svobodi sanjam :cry:
cyc Objavljeno Marec 13, 2005 Opozori Objavljeno Marec 13, 2005 Hmm ... hja ... zgleda veliko boljše kot onih 25 prijavljenih pacientov hehe. Ji ne prvoščm med čem mora zbirat :lol1:
JEJŽ Objavljeno Marec 13, 2005 Opozori Objavljeno Marec 13, 2005 A oni kljukci se bojo potegovali za TOLE?!
cyc Objavljeno Marec 13, 2005 Opozori Objavljeno Marec 13, 2005 Ja :lol1: :lol1: Sej pravm da ji ne prvoščm, v dobrem zosu je, če mora slučajno na konc res kaj izbrat :lol1: Cvetka - pri enem *tipu* je piše tole: Kako se vidi: kot rožo, ki potrebuje veliko nege, da se odpre in zasije z vso lepoto Rastline potrebujejo ljubezen in substral ... :lol1: :lol1:
klimbra Objavljeno Marec 13, 2005 Opozori Objavljeno Marec 13, 2005 Ja :lol1: :lol1: Sej pravm da ji ne prvoščm, v dobrem zosu je, če mora slučajno na konc res kaj izbrat :lol1: Cvetka - pri enem *tipu* je piše tole: Rastline potrebujejo ljubezen in substral ... :lol1: :lol1: ← Definitivno potrebuje "Viagro"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JEJŽ Objavljeno Marec 13, 2005 Opozori Objavljeno Marec 13, 2005 Mustang,ti si se pa zgleda zloooooooooo postaral (avatar). Pa menda ja ni sanjska kriva... :?
Mustang Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 Mustang,ti si se pa zgleda zloooooooooo postaral (avatar). Pa menda ja ni sanjska kriva... :? ← Ja, od Busha sem prešaltal na Freuda... zdaj ko sem to napisal je res izjemno bizaren preskok :wacko: Pa nima veze s sanjsko žensko .) Sicer pa Freudova izjava pove vse... Mene postara le še, če mi moja Black Pearl kakšno zagode :slap: Madonciš, bolj ko gledam tole sanjsko žensko, bolj se igram z idejo, da bi se bil moral prijaviti na oddajo. Si predstavljate kako bi ostali bimboti zviseli, če bi se pripeljal en motorist, ji porinil v roke čelado, jo naložil zadaj in malce... zapeljal? Jebi ga, motoristi smo pač neodoljivi :smoke:
bmw Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 Jebi ga, motoristi smo pač neodoljivi :smoke: ← ....HEAR,HEAR..... :yea2:
Anubis Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 Mustang, kar tolaži se - res je sicer, da bi šla takoj s tabo ampak zato, ker ve da me poznaš in bi ziher se pripeljal kaj naokrog. Zaveda se, da me pač ni vredna ampak še vedno upa. :) :devil:
Insallah Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 Fantje vi kar sanjajte. Menda se je med snemanjem na smrt zaljubila v tistega šefa marketinga al produkcije na POP TV. Tudi on menda ni čisto ravnodušen. Se odgovorni že bojijo za usodo oddaje. To so seveda samo čenče.
Noise Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 Jep. Najbolj "neodoljiv" je KAPITAL, ne pa bajker :D
Zdrawc Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 Fantje vi kar sanjajte. Menda se je med snemanjem na smrt zaljubila v tistega šefa marketinga al produkcije na POP TV. Tudi on menda ni čisto ravnodušen. Se odgovorni že bojijo za usodo oddaje. To so seveda samo čenče. ← pol bo pa unih vseh 25 odletel, ko posrani golobi.. :lol1:
Špilferderber Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 referenčno, a bunch of dream babes: http://probasketball.about.com/gi/dynamic/...cers_index.html
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 referenčno, a bunch of dream babes: http://probasketball.about.com/gi/dynamic/...cers_index.html ← Za tele bi se pa jez tut prijavil :blush:
JEJŽ Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 Jaz sem pa slišal,da ga sanjska šmira z voditeljem,Robertom Blancom... :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se