Skoči na vsebino

Sanjska ženska

Priporočene objave

Objavljeno

"Nije p..ka sapun, da s troši!" al pa "v 50. letih se znuca za bukov list" al pa "Če ni faušije je za vse dost!". Torej ni panike, ženska bo pač zadevo izkoristila še bolje kot jo je sanjski muškarac. .) :)

Objavljeno
Mustang, kar tolaži se - res je sicer, da bi šla takoj s tabo ampak zato, ker ve da me poznaš in bi ziher se pripeljal kaj naokrog. Zaveda se, da me pač ni vredna ampak še vedno upa. :)  :devil:

V bistvu me njeni motivi sploh ne zanimajo... Če bi bil to razlog in bi se punca zavedala, da te ni vredna, bi bil jaz prvi tam, s tolažečim se ramenom... da o kakšnih drugih delih telesa sploh ne govorim :naughty:

Jebi ga, Anubis, tako pač je. :lol:

Objavljeno
Fantje vi kar sanjajte. Menda se je med snemanjem na smrt zaljubila v tistega šefa marketinga al produkcije na POP TV. Tudi on menda ni čisto ravnodušen. Se odgovorni že bojijo za usodo oddaje. To so seveda samo čenče.

kolk jaz vem, je šef marketinga ženska ... :lol:

tko, da bo najbrž šef produkcije, pa še za njega vem, da ima ženo ... :huh:

Objavljeno

Zdaj,ko sem videl konkurenco,pa mi je malo žal,da se nisem prijavil... :D Pa punca je tut kr simpa...samo,je kolega bil z njo,pa pravi,da je prava prasica,mahjena na dnar... :huh: no,zakaj pa je potem na oddaji,saj če bi bilo vse v redu z njo,bi bila že davno oženjena,ne pa da izbira med temi papki... :OK:

Objavljeno

baje so zadevo razvlekl na 2meseca ker dolgo traja da se preveri boniteta in natančno finančno stanje 25 tipov...

Objavljeno
...no,zakaj pa je potem na oddaji,saj če bi bilo vse v redu z njo,bi bila že davno oženjena,...

Svašta sem že slišal, ampak za tale kriterij pa še ne :blink:

(poznam toliko prfuknjenih poročenih bab, da sicer so sanjske ženske ampak sodijo v kategorijo "nočne more")

Objavljeno

Danes je na 24ur bil interviu z njo,kjer je rekla:"Kar naenkrat imam prijatelje,za katere niti vedela nisem,da JIH NI:"

Toliko o sanjski intelegenci... :slap:

Objavljeno

Jaz sem bil najprej nad Susie že čisto navdušen - dokler nisem videl kakšna je pod joškami in naprej dol <_< (sex BOMB!) :slap:

Lahko bi šla na orbitrek - za kakšni dve leti!! :grim

Objavljeno
Danes je na 24ur bil interviu z njo,kjer je rekla:"Kar naenkrat imam prijatelje,za katere niti vedela nisem,da JIH NI:"

Toliko o sanjski intelegenci... :slap:

no...ne-bi sodil po tem njeno inteligenco...zdi se že pametna punca....njen nastop je sofisticiran(za koga že preveč), tremo pa pustimo na miru....

Objavljeno
Jaz sem bil najprej nad Susie že čisto navdušen - dokler nisem videl kakšna je pod joškami in naprej dol  <_<  (sex BOMB!)  :slap:

Lahko bi šla na orbitrek - za kakšni dve leti!!  :grim

Konjiček, pa ti si RES car!!! :worship:

Jaz sem si tudi najprej prepeval Suzzzie Kju, potem sem pogledal malo bolje in zaznal NATANKO isto stvar: ene dve leti orto aerobike pod pasom ji ne bi škodilo... :grim

Objavljeno
no...ne-bi sodil po tem njeno inteligenco...zdi se že pametna punca....njen nastop je sofisticiran(za koga že preveč), tremo pa pustimo na miru....

Mislim,da sem nekje že napisal,da je kolega bil z njo...ta njen stavek je samo potrditev tega,kar mi je povedal. :yes:

Objavljeno
Hmm ... hja ... zgleda veliko boljše kot onih 25 prijavljenih pacientov hehe. Ji ne prvoščm med čem mora zbirat  :lol1:

Si boljši od vseh?

Objavljeno
Si boljši od vseh?

@cyc.

Sem najlepši, najpametnejši, najboljši in vse to sem čisto sam pogruntal.

Objavljeno
@cyc.

Sem najlepši, najpametnejši, najboljši in vse to sem čisto sam pogruntal.

jaz tudi ... jeba je, ker se tega samo jaz sam zavedam...

:afro1:

Objavljeno

:doze: ....tle bi se dal pa kej napisat :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

eh kr ena je tale sanjska ženska men niti slučajno ni simpatična... :BUA: poznam dost boljših hehe Sej če bi bla tok dobra nebi bla več samska.. :glare:

Popravljeno . Popravil Fabo
Objavljeno

Miša se je prijavla in bila izbrana ... prav tako se je prijavlo nekaj mandelcov in bilo izbranih 25 ... tistim, ki Mišika nau všeč jo lahko zavrnejo in obratno ... debatirat o tem ali je Mišika sanjska ali ne zgolj po videzu ... brezveze ... debatirati o tem ali je Mišika sanjska ali ne po njenih izjavah na TV ... malo manj brezveze, ampak še vedno nerealno ... na koncu koncev ... vsak si izbira svojega sanjskega ali sanjsko, nekateri si pač pri tem še želijo pozornost javnosti, mogoče malo zabave, heca in dnarja ... that`s it ...

... mi vsi pa imamo ob tem veliko zabave, ko debatiramo o tem ali je Mišika sanjska ali ne, kako ima eno joško večjo od druge, kako ima malo telebajskov okoli pasu ipd. ipd. ipd. :doze:

Objavljeno

A temu se danes pravi telebajski :? Vcasih so bile miselinke :)

A kdo sanja telebajske? Jest ze ne. Raje Miselinke. Se raje dunlopke.

:rolleyes:

Objavljeno
Mislim,da sem nekje že napisal,da je kolega bil z njo...ta njen stavek je samo potrditev tega,kar mi je povedal. :yes:

Ja, vsi imamo takšne kolege, ki so hodili s takšnimi bejbami...

(žalostna realnost je le, da takšni "kolegi" predrkajo več kilometrov kot jih ima 20 let star golf dizel)

Objavljeno

(žalostna realnost je le, da takšni "kolegi" predrkajo več kilometrov kot jih ima 20 let star golf dizel)

:grim Kruta, ampak resnična :grim

Objavljeno

Kar se mene tiče je snajska tale (spodaj z miško premikaj zajčka levo-desno) :wub:

Objavljeno

te že čaka ena taka....za prvim ovinkom se mi zdi...vsa dišeča in lepo poretuširana :D

Objavljeno

Malo groba ločljivost. .. taka bi me celega ogulila v posteljo med drgnjenjem :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!