SiR Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 a za obe? ← uf, to pa ne ... I prefer 1on1
Nagaya Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 :hmm: :hmm: :hmm: Hm......NE......ker tisti govorijo, zahtevajo, spizdijo takrat, ko bi jih rabil, ne pokličejo.....saj majo tud dobre plati......sam.....Nope....kar se mene tiče.....zaenkrat rajš enega "popolnega"sprintanega v naravni velikosti......se mi zdi, da kartuša še vedno manj stane. :evilgrin: Alla B) ← :grrr :grrr :grrr brez komentarja :grrr .....
SiR Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 :hmm: :hmm: :hmm: Hm......NE......ker tisti govorijo, zahtevajo, spizdijo takrat, ko bi jih rabil, ne pokličejo.....saj majo tud dobre plati......sam.....Nope....kar se mene tiče.....zaenkrat rajš enega "popolnega"sprintanega v naravni velikosti......se mi zdi, da kartuša še vedno manj stane. :evilgrin Telefon je naprava, ki deluje dvosmerno... ;)
Alla Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 Symru, to ni letelo na nobenega izbranega.....bilo je rečeno na splošno.....da ne bo spet kakih nesporazumov! @Nagaya: pametna punca :grim Gremo rajši nazaj na temo: SANJSKA ŽENSKA. Pa ne katerakoli....ampak tale iz televizije....iz oddaje Sanjska ženska! Recimo, da se bo pa nekomu le zdela sanjska.....in samo to je pomembno. Saj ni nujno, da ravno iz te 25-članske ekipe. Alla B)
LordSmith Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 Pa glih hotu še neki :topic: napisat... No, tale sanjska je res sanjska... enkratna, neverjetna, oh in sploh... :grrr Dam ji pa, da ima linijo trebuščka... :wub: :wub:
Kruse Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 Hm......NE......ker tisti govorijo, zahtevajo, spizdijo takrat, ko bi jih rabil, ne pokličejo.....saj majo tud dobre plati......sam.....Nope....kar se mene tiče.....zaenkrat rajš enega "popolnega"sprintanega v naravni velikosti......se mi zdi, da kartuša še vedno manj stane. :evilgrin: A smo skrti ratal na stara leta :blink: Boga.... :friend1: Sej bo hmal kaksna povisica :naughty: Drgac pa....Mogoce res boljse, da se drzis kartonastih.... Bos lahko se naprej sanjala o iluziji, da jih lahko zgrizes....:devil: Sploh kaksne zilaste....kitaste :xx: Saj vemo... Proteze dandanes tudi niso vec zastonj O:-) Preklet kapitalizem.... :angry2: v kaj nas je pripeljal :glare: Pa da ne bomo cisto :topic: Mogoce bo pa najboljse, da tudi ti zacnes sanjati svojo sanjsko zensko :whistle: Kaksno tako z ljubezenskimi rocaji :naughty: Mogoce bi pa tista s Pop-a bila prava zate.... Saj kmalu kaj vec kot sladkorja lizat zraven kave pa mal nagayat ne boste vec sposobne.... :xx: Ce ne bo se balkon obupal in se pod'ru pod tezo zagrenjenih karakterjev :? :P
Alla Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 Auč......zadetek naravnost v ego :cry: Mar res ne bom nikoli sanjska ženska in si bom morala večno duplo cukrat kavo? :cry: :cry: :cry: Alla B)
Anubis Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 Alla, ne obupat, ziher boš sanjska, ko si te bo eden uspel in zaslužil dosanjat. Do takrat pa trpi :) .)
Kruse Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 Kaj je ze bil tisti vic v Nikogarsnji zemlji :naughty: Kaksna je razlika med pesimistom in optimistom? Pesimist pravi: "Slabse ne more biti". Optimist pa:" Ja, pa je lahko" Tko da...Dvojno cukrana kava je kar ok. Lahko tudi trojno. Saj si sam rekla, da je cukra kot listja :whistle: Pol si ga pa vzem. :evilgrin: Lahko pa sanjas o sebi. Pa bos sanjska zenska. Mogoce pa potem ne bos samo sladkorne fasala :devil:
Nagaya Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 Saj kmalu kaj vec kot sladkorja lizat zraven kave pa mal nagayat ne boste vec sposobne.... :xx: Ce ne bo se balkon obupal in se pod'ru pod tezo zagrenjenih karakterjev :? :P ← izpod cipres neki šumi :closedeyes: ..sam jest ne slišim dobro :doze: ...kaj si hotu povedat ata? :doze:
Kruse Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 Men se pa zdi, da po ilovci disi :( Pa sej sm ze reku, no.... Sori, sej sm se sam hecu :yea1: :xx: Bom se enkrat....Sori Alla, me je mal zanesl.... Sej ce bi rada bila sanjska zenska, te lohka jest mal sanjam.... ene dvojne borovnicke....nagajiva podnevi, devilish by night.... A sem si prou zapomnil :rolleyes:
Alla Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 Nč panike, Kruse.....saj ne rabim bit sanjska ženska.....se popolnoma dobro počutim v svoji koži...takšna kot sem. :) Ampak kavo si bom pa še vseeno naprej dvojno sladkala.....pa če me kdo sanja al pa ne. :P Alla B)
Nagaya Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 a sta lahko malo manj ogabno sladka....jest mam tlele hiperglikemični šok :blink: :blink: :blink:
Kruse Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 Sam tale Nagayiva pa kar se naprej nagaja :) A bo treba njo mal iz koze dat :oops: sanjat ;) No pa da naumo sam o cukru....Kaj pa meso? Jelen? Sym? Kaj je to zdaj? AAAaaaaa...... spet neki bluzim.....Grem sanjat krave....am....kure....ups, zenske.... :P
Thundercat Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 Ampak kavo si bom pa še vseeno naprej dvojno sladkala.....pa če me kdo sanja al pa ne. :P ← to sanjamo sladkorni bolniki...mogoče pa le si na nek način sanjska....
Pervy Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 sanjske ženske ni, prej ali slej se moreš streznit! <_<
era Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 sanjske ženske ni, prej ali slej se moreš streznit! <_< ← ... maš prou... :glare: ... pejva na en pir, da se nau treba streznt... :glare: in pogledat resnici v učke
Nagaya Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 sanjske ženske ni, prej ali slej se moreš streznit! <_< ← moreš al moraš? :hmm:
Alla Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 Nagaya, ti pa že nisi sanjska ženska, k s takimi malenkostmi težiš, kot je zamenjava samoglasnika a in e! :P Alla B)
Kruse Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 :grrr Ceprav.... :hmm: mogoce je pa razlika a in e res malenkost. Kaj ce bi zamenjal a in i. :grim :whistle:
Alla Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 Nope.....saj ima Nagaya prav......v tem primeru je razlika precejšnja. No, ja...... če bi dal pa i not, bi bla pa že prava štala. :eek: Alla
Gregs Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 Kaj a za lep slovenski izraz "fuk ročke" še nisi slišal ... sem, sem... samo v tistem trenutku sem ravno prišel iz Rise of Nation nazaj v realnost in ker sem bil ravno v vlogi Angležev... eh, asociacije pač... :grim Je pa izraz fuk ročka precej lepši kot love handle.. se popolnoma strinjam... :yea2:
Dolenc™ Objavljeno Marec 19, 2005 Opozori Objavljeno Marec 19, 2005 Jst sem slišov že za fuck stick :D
Vojč Objavljeno Marec 19, 2005 Opozori Objavljeno Marec 19, 2005 Jst sem slišov že za fuck stick :D ← :BUA: Ma ne moj :SS Povej, ka vse si še slišal oziroma sanjal :kva2:
SiR Objavljeno Marec 19, 2005 Opozori Objavljeno Marec 19, 2005 Kaj ce bi zamenjal a in i. :grim Kij ce ba zimenjil i in a? ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se