Vojč Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 Ko sem kosil sem listal po cajtngu (Delo) in v prilogi Ona je intervju z njo :rolleyes: Baje da ni tak zmaj kot da je zgledala :hmm: Tut prow :P ← :kva2: mislim :SS kako so lahko ljudje takšni :photo: saj ona ni zmaj :oops: ona je KAČA :devil:
Sam dePihlja Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 (popravljeno) Ne mi kač žalit :fight2: , kače so čisto tiho, razen sikanja ne proizvajajo nobenega zvoka :D . Sem pa pred kratkim v ZOO na Dunaju ene šimpanze gledal, so takrat ravno kričali in me spominjali na... :devil: Popravljeno Junij 1, 2005. Popravil Sam dePihlja
GorazdH Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 sploh vas ne razumem...kaj je narobe s to žensko? meni se zdi čisto spodobna. je pa res da zgleda sitna :afro1:
Zdrawc Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 je pa res da zgleda sitna :afro1: ← :blink: ne le, da zgleda sitno, tud je sitna :angry: , tak kot pa 99,9% vseh ženščin :slap:
Nagaya Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 :blink: ne le, da zgleda sitno, tud je sitna :angry: , tak kot pa 99,9% vseh ženščin :slap: ← bogi revez....se mi zdi da trpiš....a lahko sočustvujem s teboj :closedeyes: ????
klimbra Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 Pa bi res rada sočustvovala z njim? :D ← Verjetno raje z njim.......kot s teboj :devil:
Manu Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 Verjetno raje z njim.......kot s teboj :devil: ← :slap: Joj, stari..... ko rataš žleht, si še hujši kot jest.... :whistle:
klimbra Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 :slap: Joj, stari..... ko rataš žleht, si še hujši kot jest.... :whistle: ← Zakaj žleht......mislim,da se nisem prav nič zmotil :devil:
Nagaya Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 (popravljeno) :doze: ..me ne vem...v bistvu se mi vse bolj zdi da ga cyc ne potrebuje....socustvovanja namreč.... :grim Popravljeno Junij 1, 2005. Popravil Nagaya
Tedybear Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 Preberte si intervju z sanjsko ženščo v včerajšnji ONI. Bi se človek zjokal, tolk je revca, smrk, smrk, izigrana bla, pa ponižana, pa ekipa, smrk, smrk, ni bila na njeni strani, smrk, smrk, buaaaaaaaa :yawn: :yawn:
JAZBEC Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 Preberte si intervju z sanjsko ženščo v včerajšnji ONI. Bi se človek zjokal, tolk je revca, smrk, smrk, izigrana bla, pa ponižana, pa ekipa, smrk, smrk, ni bila na njeni strani, smrk, smrk, buaaaaaaaa :yawn: :yawn: ← ....ja...kokr piše....so jo vsi "nategnli"....angelček pa cukrček pa je boga sama ostala....tko hudo ji je... :whistle:
Insallah Objavljeno Junij 2, 2005 Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 Jaz Miši ponujam popravni izpit. Po tem intervjuju ji dam še eno priložnost. Lahko k meni pride na ustni zagovor.
simonsi Objavljeno Junij 2, 2005 Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 A jo vabiš na oralni izpit :naughty:
Tepko Objavljeno Junij 2, 2005 Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 Najbolj je bedn odgovor ediju, kje piše, da ni nič iz sebe spravu, pa sploh ni blo res. Povedu ji je velik o seb. Sam ona je kr neki glumila u 3 krasne.
Hanzi Objavljeno Junij 2, 2005 Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 Danes zjutraj je na Valu 202 dal odlično primerjavo: 25 Smrkcev in ena Smrketa(tidamtidamtidam) ki je še vedno sama :lol1: jaz pa dodajam še: Robi pa špila ata Gargamela :lol:
Manu Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 Jaz Miši ponujam popravni izpit. Po tem intervjuju ji dam še eno priložnost. Lahko k meni pride na ustni zagovor. ← Topom ću te gađat! ( ja, ja pod vplivom dugmetov sem) :)
Insallah Objavljeno Junij 5, 2005 Opozori Objavljeno Junij 5, 2005 Najbolj je bedn odgovor ediju, kje piše, da ni nič iz sebe spravu, pa sploh ni blo res. Povedu ji je velik o seb. Sam ona je kr neki glumila u 3 krasne. ← JAJAJAJA. Edi je veliko povedal o sebi. Med drugim to, da je prevozil že 1.000.000 kilometrov in da zna avto boljše spolirati kot ona. :SS
Insallah Objavljeno Junij 5, 2005 Opozori Objavljeno Junij 5, 2005 Topom ću te gađat! ( ja, ja pod vplivom dugmetov sem) :) ← Evo vidiš, tega Miša ne bi bila nikoli sposobna. Zato pa ni sanjska :D Manu :004
vrho1679 Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 Dajes da te vole glumci, reziseri, novinari, ljudi neznani i znani, pojesce te brzo velegradske zveri ali, ti ces biti na naslovnoj strani. Statiraces mozda u ponekom filmu, mozda ces reklamu snimiti za TeVe, menjace te ko sto razmenjuju reci, iza tvojih ledja pricace viceve... Riblja Čorba
motobaby Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 (popravljeno) V soboto sem po naključju spoznala Edi-ja :blush: ; saj je čisto simatičen pobč :whistle: (ampaknipravizamepress) Popravljeno Junij 13, 2005. Popravil motobaby
Špilferderber Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 (ampaknipravizamepress) ← :devil: potemtakem nisi sanjska ženska :devil: :naughty:
Špilferderber Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 Kdo je Edi? :hmm: ← Edi, Edi, who the fuck is Edi!! :yea2: :whistle: :yea2:
motobaby Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 :devil: potemtakem nisi sanjska ženska :devil: :naughty: ← Sanjska gor, sanjska dol (jaz o tem itak ne morem govorit) - jaz sem svojega sanjskega moškega že našla, zato Edi ali pa kdorkoli drug ne pride v poštev :grrr
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se