Gregs Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Dans sem tole dobiu: To je ta sanjska zenska ki bo na POP TV.... No, Lojzi, no... za ene dvakrat konec tedna bi pa že bila za "pržgat", no... Ni sanjska, ampak "pržiganje".... Lojzi, no... :lol: ;) :D :yea2:
parasit Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Iz neuradnih virov: Jaz pa slisala, da je stajerka. Ali naj bi bilo to?,.. To je ta sanjska ženska ki bo na POP TV. Dragana je štiriindvajsetletna medicinska sestra iz Škofje loke (Železniki). Razmišlja, da bi bilo fino imeti svoj kozmetični salon, zato obiskuje tečaj za kozmetičarke. Njen hobi je ples, ki ga je tudi trenirala. Še najbolj se sprosti ob nakupovanju oblačil. Rojena je v znamenju vodnarja. Je zelo vztrajna. Ne obupa že ob prvi oviri, vedno je dobre volje in rada pomaga drugim. Njena slabost je, da porabi preveč denarja za nepomembne drobnarije. Nora je na čevlje in čokolado. Sanjari o svojem poslu, družini in fantu, s katerim bi bila srečna. Od idealnega partnerja pričakuje, da se lahko zanese nanj in da v pogovoru z njim ni tabu tem.
JEJŽ Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 Kolega Milan je danes povedal,da sploh ni tako sanjska...Je hodil z njo in pravi,da je njena sestra boljša! :?
Funakoshi Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Dans sem tole dobiu: To je ta sanjska zenska ki bo na POP TV. Dragana je štiriindvajsetletna medicinska sestra iz Skofje loke (Zelezniki). Razmislja, da bi bilo fino imeti svoj kozmeticni salon, zato obiskuje tecaj za kozmeticarke. Njen hobi je ples, ki ga je tudi trenirala. Se najbolj se sprosti ob nakupovanju oblacil. Rojena je v znamenju vodnarja. Je zelo vztrajna. Ne obupa ze ob prvi oviri, vedno je dobre volje in rada pomaga drugim. Njena slabost je, da porabi prevec denarja za nepomembne drobnarije.Nora je na cevlje in cokolado. Sanjari o svojem poslu, druzini in fantu, s katerim bi bila srecna. Od idealnega partnerja pricakuje, da se lahko zanese nanj in da v pogovoru z njim ni tabu tem. :SS :SS Haloooo? Upam, da me je kdo nategnu, Dragana.... a ni biu un moški tud iz neslovenskih logov? CV se bere kot od unih avšastih neuspelih Missic, manjka samo še mir na svetu in lačne afriške sirote.... Sicer, pa kje je tuki kakšna sanjskost....pejte u uno štacuno, kamor hod mularija (mislim Newyorkerji pa sportine)...tm so same take.... pa ni anbene sanjske :SS Svašta, kakšni cheap triki...pa sej pravim, upam, da ni res, ker če je.... Aja, še slikce so ble prpopane ← Jest sem predvidevu, da bo ena Damira, ja. Mam pa še eno sliko iz njene vozniške. :grim
pupa Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Mate podatke in sliko v Lady. ← Ne beremo Lady :nono: <_<
D-D Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Iz neuradnih virov: Jaz pa slisala, da je stajerka. Ali naj bi bilo to?,.. To je ta sanjska ženska ki bo na POP TV. Dragana je štiriindvajsetletna medicinska sestra iz Škofje loke (Železniki). Razmišlja, da bi bilo fino imeti svoj kozmetični salon, zato obiskuje tečaj za kozmetičarke. Njen hobi je ples, ki ga je tudi trenirala. Še najbolj se sprosti ob nakupovanju oblačil. Rojena je v znamenju vodnarja. Je zelo vztrajna. Ne obupa že ob prvi oviri, vedno je dobre volje in rada pomaga drugim. Njena slabost je, da porabi preveč denarja za nepomembne drobnarije. Nora je na čevlje in čokolado. Sanjari o svojem poslu, družini in fantu, s katerim bi bila srečna. Od idealnega partnerja pričakuje, da se lahko zanese nanj in da v pogovoru z njim ni tabu tem. ← ne ne tale 100% ni taprava, ta je go-go plesalka,... tko da jo najdete v diskotekah...
.T. Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Samski moški: Damir Samska ženska: Dragana Na Euroviziji nas bo zastopal: Omar :slap: :slap: :slap: :slap: Tadej
Nagaya Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Samski moški: Damir Samska ženska: Dragana Na Euroviziji nas bo zastopal: Omar :slap: :slap: :slap: :slap: Tadej ← res groza...le kam pridemo :doze:
kat Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Samski moški: Damir Samska ženska: Dragana Na Euroviziji nas bo zastopal: Omar :slap: :slap: :slap: :slap: Tadej ← kaj je tuki čudnga :rolleyes: ??? po bosanjskem moškem pride bosanjska ženska :P
SHARKi Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 deklca je iz Ormoža, in baje si je že kr izbrala svojga tipa g. Slaka, mislm da je on kao urednik te odaje :grim
LordSmith Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Ne beremo Lady :nono: <_< ← To zveni skoraj tako kot, da je kaj narobe, če preletiš Lady???
pirrulz Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Narobe ni, kaj preveč hvalil se pa s tem tudi nebi. :grrr :lol:
kat Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 deklca je iz Ormoža, in baje si je že kr izbrala svojga tipa g. Slaka, mislm da je on kao urednik te odaje :grim ← mojga sošolca :eek: pa tok dobr je obetu :cry:
pupa Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 To zveni skoraj tako kot, da je kaj narobe, če preletiš Lady??? ← mogoče zate ni.......... za nas ta debele neokusne brihtne bejbike pa je :angry2:
Nagaya Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 mogoče zate ni.......... za nas ta debele neokusne brihtne bejbike pa je :angry2: ← :kva2: :kva2: :grrr :grrr :grrr :lol: :lol: :lol: :grrr :grrr :grrr :grim ...ehm... :doze: sori :blush:
Zdrawc Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 po bosanjskem moškem pride bosanjska ženska :P ←
Funakoshi Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Samski moški: Damir Samska ženska: Dragana Na Euroviziji nas bo zastopal: Omar :slap: :slap: :slap: :slap: Tadej ← Še malo pa bomo lahko poslušali podalpske poskočnice by Mile Kitić. :BUA:
Sam dePihlja Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Še malo pa bomo lahko poslušali podalpske poskočnice by Mile Kitić. :BUA: ← :hmm: ... močno dvomim, da se bo kaki ić kdaj tako nizko spustili :xx: :devil: :lol1: (jetudizanjihovslabokusprehudo :SS )
Pervy Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 mogoče zate ni.......... za nas ta debele neokusne brihtne bejbike pa je :angry2: ← :blink: :eek: <_< tolko o visoki/nizki samopodobi :hmm: :grim :lol1: sem vedno vedel - za lepe je Lady za pametne pa Vojna in mir, da se doma držijo in ne kvarijo vizualne podobe mesta :naughty: :whistle:
Pervy Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Samski moški: Damir Samska ženska: Dragana Na Euroviziji nas bo zastopal: Omar :slap: :slap: :slap: :slap: Tadej ← kam so se le skrili vsi sanjski Tadeji in Tadeje? :hmm: :devil: :grim
pupa Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 :blink: :eek: <_< tolko o visoki/nizki samopodobi :hmm: :grim :lol1: sem vedno vedel - za lepe je Lady za pametne pa Vojna in mir, da se doma držijo in ne kvarijo vizualne podobe mesta :naughty: :whistle: ← Ne ne... to je bila njegova izjava enkrat v eni temi.... sem ga samo probla citirat..... nimam problemov s svojo samopodobo - no pa saj to že veš .) A Lady se pa zunaj na sprehodu bere? No, glede na težino res lahko ja :lol1: samo ne vem, kaj potem ti zunaj delaš :lol1: :lol1: :lol1: :devil: :devil:
Nagaya Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 ...debele neokusne brihtne bejbike .... do tell more :naughty: :naughty: :naughty: ...... :photo:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se