pupa Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 do tell more :naughty: :naughty: :naughty: ...... :photo: ← :nono: :nono: :naughty: :naughty: k vem, da bi znorela, če bi povedala....... .)
Nagaya Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 :nono: :nono: :naughty: :naughty: k vem, da bi znorela, če bi povedala....... .) ← pa dej na uho...pa se bova pa privat cufale :yea2: O:-)
LordSmith Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 mogoče zate ni.......... za nas ta debele neokusne brihtne bejbike pa je :angry2: ← Aaaaaaaaaa... to je bil problem. Konkurenca :lol1: :lol1:
Nagaya Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Aaaaaaaaaa... to je bil problem. Konkurenca :lol1: :lol1: ← ccc....tole pa ni lepo...... sej veš kako gre...ne sodi...sodnik je eden.... :closedeyes: nečimrnost je eden izmed naglavnih grehov.... :closedeyes:
pupa Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Aaaaaaaaaa... to je bil problem. Konkurenca :lol1: :lol1: ← Lady al ti sta mi konkurenca?? srce moje zlato... ne eno ne drugo .)
LordSmith Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Lady al ti sta mi konkurenca?? srce moje zlato... ne eno ne drugo .) ← Pupa. Tukaj zakopavam bojno sekiro in upam, da bova lepo komunicirala naprej. Mal heca pa le more bit :)
pupa Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Pupa. Tukaj zakopavam bojno sekiro in upam, da bova lepo komunicirala naprej. Mal heca pa le more bit :) ← Jaz je še do konca odkopala nisem...... <_< .)
klimbra Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Samski moški: Damir Samska ženska: Dragana Na Euroviziji nas bo zastopal: Omar :slap: :slap: :slap: :slap: Tadej ← :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Pa kje jest žvim.....Kirgiziji :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
Nagaya Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Pa kje jest žvim.....Kirgiziji :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: ← jah ..Tadej ma pač pedigre.... :OK: jest ga recimo nimam...vsaj tapravega ne ....sam unga makaronarskega :closedeyes: .......me je kr mal sram..... :(
klimbra Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 jah ..Tadej ma pač pedigre.... :OK: jest ga recimo nimam...vsaj tapravega ne ....sam unga makaronarskega :closedeyes: .......me je kr mal sram..... :( ← Nič bat.....naredimo ponaredek......to je v tej "deželi" itaQ normaln........... torej....želiš biti morda miss Havayan tropic .) :OK: :OK: :OK:
Pervy Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 samo ne vem, kaj potem ti zunaj delaš :lol1: :lol1: :lol1: :devil: :devil: ← pupek pa to za ženske velja, moški smo skoz lepi .)
Nagaya Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Nič bat.....naredimo ponaredek......to je v tej "deželi" itaQ normaln........... torej....želiš biti morda miss Havayan tropic .) :OK: :OK: :OK: ← :doze: ....da mal poštudiram.... :doze: nope :grrr bom kar makaronarka ostala...mogoce se priimek vzamem od preminulega dedka ker je tale, ki ga mam trenutno v rabi preveč "slovenski".
bmw Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 jah ..Tadej ma pač pedigre.... :OK: jest ga recimo nimam...vsaj tapravega ne ....sam unga makaronarskega :closedeyes: .......me je kr mal sram..... :( ← ....mačka....ti makarone, jaz meso, pa imava makaronflajš......sam povej, kje se dobiva.... :blush:
pupa Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 (popravljeno) pupek pa to za ženske velja, moški smo skoz lepi .) ← To tebe s tem tolažjo... drugač pa ni tko, veš :nono: :lol1: :lol1: ups.. napačna tema :oops: Popravljeno Marec 9, 2005. Popravil pupa
Nagaya Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 ....mačka....ti makarone, jaz meso, pa imava makaronflajš......sam povej, kje se dobiva.... :blush: ← ...jah :doze: .....ti moreš najprej čez jadran priplavat .... .)
Furioso Objavljeno Marec 11, 2005 Opozori Objavljeno Marec 11, 2005 No, pa je prišel težko pričakovani dan. Da ne boste pozabili gledat danes zvečer ob 20.00 na POP TV! :lol1: :lol1: :devil: :P :ninja:
pupa Objavljeno Marec 11, 2005 Opozori Objavljeno Marec 11, 2005 ja... jaz sem si že rezervirala termin... ker tole me pa res zanima. In kaka je ona (če je res taprava) in kake klumpce so najdli :slap: :lol1: :whistle:
cyc Objavljeno Marec 11, 2005 Opozori Objavljeno Marec 11, 2005 Mene tudi malo daje firbec, tako kot pupo hehe ... upam da se bom spomnil ta pravi čas, da vidim to čudo :D
Nagaya Objavljeno Marec 11, 2005 Opozori Objavljeno Marec 11, 2005 ja... jaz sem si že rezervirala termin... ker tole me pa res zanima. In kaka je ona (če je res taprava) in kake klumpce so najdli :slap: :lol1: :whistle: ← ti mene čist preveč na mojo mamo spominjaš ko je vedno v luft skočla ko je bla na kerem kanalu helena blagne....je rekla..."tole pa morm videt k je tok grda!".. .....men je bla helena blagne vedno neki kar baje obstaja...ampak nisem čist ziher :grrr
Thundercat Objavljeno Marec 11, 2005 Opozori Objavljeno Marec 11, 2005 No, pa je prišel težko pričakovani dan. Da ne boste pozabili gledat danes zvečer ob 20.00 na POP TV! :lol1: :lol1: :devil: :P :ninja: ← itak..... :yea2:
cyc Objavljeno Marec 11, 2005 Opozori Objavljeno Marec 11, 2005 http://24ur.com/naslovnica/popin/20050311_2053578.php?Nxn=40 Hehe, torej ni Dragana ali kaj se je že pisalo ... mislim, opis ki je bil zraven ne ustreza temule na 24ur :)
pupa Objavljeno Marec 11, 2005 Opozori Objavljeno Marec 11, 2005 ti mene čist preveč na mojo mamo spominjaš ko je vedno v luft skočla ko je bla na kerem kanalu helena blagne....je rekla..."tole pa morm videt k je tok grda!".. .....men je bla helena blagne vedno neki kar baje obstaja...ampak nisem čist ziher :grrr ← Ma sej jst nam cele oddaje gleda... pogledala bom njo, jo skritizirala, počakala, da vse gumpce nabašejo nekam, da si še te ogledam, da jih skritiziram, potem bom pa raje šla ven na eno pivo :yea1:
SiR Objavljeno Marec 11, 2005 Opozori Objavljeno Marec 11, 2005 pa prosim, da Desanko Šakič pustite, da počiva ...
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 11, 2005 Opozori Objavljeno Marec 11, 2005 hm glede na tale opis na 24kur.com se je pa nebi branu :hmm: P.s.: Sym, kaj mormo pol Levanko Rukič aktivirat :naughty:
ixs Objavljeno Marec 11, 2005 Opozori Objavljeno Marec 11, 2005 Ma ne morem verjet ampak folk takšne zadeve resnično gleda al kaj!!! Kaj je pa kej novga pri Esmeraldi oz. tistih simpatičnih popoldanskih nadaljevankah!??!! :eek:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se