gizmOkak Objavljeno Februar 1, 2005 Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 Ta sejem je pa dobra ideja :OK: (sm mal za kačami opazu temo ma vseeno). Par reči bi se najdlo magar za šenkat komu, par za prodat, en kup bi blo zanimivo za kupit :hmm: Kar nardit, pa čimprej obvestit vseh d rezerviramo datum. Če bo dž pridem pa z avtom, še večji plac za robo ma :naughty:
vaški Objavljeno Februar 1, 2005 Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 (popravljeno) datum je 09.04.2005 in sejem bo v vsakem vremenu zato si kar rezervirajte čas in začnite robo na kup nost za pijačo in kaj za prigriznt bo pa tud poskrbljeno Popravljeno Februar 1, 2005. Popravil vaški
moto rider Objavljeno Februar 1, 2005 Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 Drugače pa se za te stvari splača uporabit Ebay in tam kupit kako zadevo kar od doma. Preizkušeno. Pa dobiš dele iz celga sveta po res ugodni ceni. :) Damijan! Mater, si nesebičen!!! Zaslužil si pir. Te bom že našel. Obljubim! Svet je tolk mejčken. HVALA!!!
moto rider Objavljeno Februar 1, 2005 Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 ...Nimam naslovov sam mam pa predlog vzam si cajt kkšn dan dopusta in se napoti v ITA! ...Proti ITA Gorici čez mejo sta v bližini dva, v centru same Gorice je eden ... Kar koli iščeš pojdi pogledat, za izgubit nimaš kej, razn časa in tist mal denarja, pa še to si lahko vzameš kot en izlet! LP Mič ****************************** MIČ, OPROSTI!!! Velja tudi zate! Zelo si se potrudil. Zares sem hvaležen. Če mi napišeš tvoj mobi, te pa pokličem. Za pir, normalno. Upam, da si iz Ljubljane. P.S. Tako ste požrtvovalni, da se kar bojim, ker bo teh pirov preveč. Vseeno pa hvala vsem, ki boste še pristavili lonček. Lep pozdrav in levo roko "u luft"!!! motorist
burgy Objavljeno Februar 1, 2005 Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 Odtipkaj na Googlu ali kakšnem italijanskem iskalniku:rottamazione veicoli (avto odpad) ali rottamazione auto Bo že našlo kakšen naslov. Potem pa lahko napišeš kakšen mail, če sploh imajo kaj kosov za motorje.
pirrulz Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Torej, da se malo na tole tudi spomnimo, zadeva bo, in če ni nobenih sprememb, ob izvozu z AC za Domžale? :hmm:
SHARKi Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Torej, da se malo na tole tudi spomnimo, zadeva bo, in če ni nobenih sprememb, ob izvozu z AC za Domžale? :hmm: ← baje je tko, sm pa že sam hotu mal dvignt to temo in prevert,.....a je blo kaj reklame?? (oz. a še bo na kakšnem radiju)
Sanda7 Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 enkrat pred leti sem šla na sejem rablene moto opreme v grosuple oz un motel,pa ni blo nč pametnga za kupt niti v prodajo ni šlo kej velik bl žalost bi rekla zdi se mi da lani al predlani je tako zadevo organiziral MK KROKAR iz rakeka v Cerknici pred debelim barom,pa je menda nekaj blo za videti. skratka zdi se mi da se ta zadeva glih ne bo nevem kako obnesla,o tem smo tud že nekaj razpravljali na forumu. če bo vreme pa se bom pripeljala na kak drink in mal pofirbcat
stuhec Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 jaz bi takoj bil za to, sam odvisno kje, kdaj v mrzlem sigurno nisem za to :(
ixs Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 dejte nas še mal opomnit kakšen teden prej.....bi pa zagotovo prinesel kej za prodat......
pirrulz Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 skratka zdi se mi da se ta zadeva glih ne bo nevem kako obnesla,o tem smo tud že nekaj razpravljali na forumu. ← ja, verjetno imaš prav, ne bo glih neki imot to. ampak pridem pa vseeno, če ne drugega, da koga srečam. pa nekaj opreme ziher prinesem s sabo. aj vil giv ju a veri gud prajs, mister or lejdi :lol: morda predlog - kakšen teden pred tem bi lahko na MS kakšen članek z najavo objavil kdo. :hmm:
era Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 (popravljeno) morda predlog - kakšen teden pred tem bi lahko na MS kakšen članek z najavo objavil kdo. :hmm: ← Ja, al pa če bi si nekam zapisu.. v kak koledarčk mogoče :grim :hmm: Popravljeno Marec 9, 2005. Popravil era
pirrulz Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 (popravljeno) jaz že mam to zapisano :fight2: da si ne bom tebe v kak drug koledarček zapisal :devil: eh saj ne :friend1: Popravljeno Marec 9, 2005. Popravil pirrulz
era Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 jaz že mam to zapisano :fight2: da si ne bom tebe v kak drug koledarček zapisal :devil: eh saj ne :friend1: ← :blink: :P ja, ja... me pa dej a ne :devil: :grrr ;)
SHARKi Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 občutek imam da bomo na sejmu sm trije :lol1: :lol1: :lol1: komej čakam :grim :grim
Stric Burek Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Ja če bo med tednom u LJ pridem jest po jakno
Moto32 Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 občutek imam da bomo na sejmu sm trije :lol1: :lol1: :lol1: komej čakam :grim :grim ← Če mi uspe "mrcino" registrirat do takrat,bomo vsaj štirje .)
JEJŽ Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 PET!Mene štejte zraven...pridem ziher,mam jakno,šajbo... P.S.Dobra ideja,upam,da bo lepo vreme,pa da z bajkom pridem.
stuhec Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 sem ce bo to LJ :( , glih ne vem ce bom prisel dajte bolj na sredino SLO
pirrulz Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 ja saj pa je - Ljubljana je center vesoljne Slovenije, to pa je čisto blizu. :grim Al bi ti rad mel zadevo pri GEOSS-u? :lol:
stuhec Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 ni CE malj bolj na sredini ? al Vransko kje pa misli to bit v LJ ? jebe me ker slabo poznam
pirrulz Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 Pelješ se po avtocesti in zaviješ dol na izhodu Domžale in voila. Sicer pa naj organizatorji kaj več povejo.
SHARKi Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 datum je 09.04.2005 in sejem bo v vsakem vremenu ← kdaj je pa časovno to mišljeno :hmm: :hmm: :hmm: ali dopoldne, ali popoldne???? al kr cel dan :OK: in sicer naprej od ???? ure :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se