Skoči na vsebino

moški&ženska&otrok

Priporočene objave

Objavljeno
"perfektno  partnerstvo" je raztegljiv pojem......in ni ga cez vzgojo ki jo nudijo zadovoljni starši......

....takšni otroku vlijejo samozavest in občutek da si lahko zadovoljen v svetu tudi če ni vse cist po reglcih družbe.....

v razpadajočem odnosu brez komunikacije otorku ne mores dat nic, ker se prevec ukvarjas sam s  seboj......

pa sej ti bi to znal vedet legenda.... :naughty:

Pa saj veš, da vem, srce. Tudi ti veš, če se ne motim... zato pa dobiš danes enga prav spešiale :004

Objavljeno (popravljeno)
jah eni res sanjajo ja.. in potem ni čudno, da ostanejo sami.......

VSEGA V ŽIVLJENJU NE MOREŠ IMETI - še najman idealnega partnerja, ker tega ni. Vedno so kompromisi in vedno je pomembno samo to, ali ti sprejmeš partnerjeve pomanjkljivosti in stvari, ki te motijo, ali ne.... če ja, je zate perfekten, če ne, greš narazen.........

Ljudlje pa gredo toliko narazen ker mislijo: ah, saj se bo spremenil ali še slabše Ah, saj ga bomo spremenil...........

Dejte že malo bolj realno gledat, da življenje ni samo fun and games........

partnerski odnos naj OLAJŠA zivljenje...naj ga ne komplicira.....ne dela težjega kot je....če ga...potem ga ne rabim.....

ostalo so detajli, ki jih vsak kroji po svoje....

v partnerskem odnosu mora bit spoštovanje, komunikacija, bližina, intima in zaupanje......kako bosta to vzpostavila in kako prakticirala je raztegljiv pojem v neskončnost.......

vse kar tega nima ni vredno pol kurca.....

Popravljeno . Popravil Nagaya
Objavljeno
Vedno so kompromisi in vedno je pomembno samo to, ali ti sprejmeš partnerjeve pomanjkljivosti in stvari, ki te motijo, ali ne..

Tako nekako naj bi to bilo.

V življenju pač ne ostaneš z nekom zaradi njegovih dobrih lastnosti, temveč zaradi slabih. Dobre imamo tako ali tako večinoma vsi, razlika je v tem, ali lahko sprejemaš in prenašaš tiste negativne strani osebe, s katero si. No, neki tazga se meni dozdeva.. :hmm:

Objavljeno

@ Pupa:

Korekt. En folk je tako zaposlen ziskanjem ideala, da sploh ne gleda na to, kaj ma zdaj. In potem nekega dne ugotovi, da mu je še to, kar je mel, spizdilo.

Drugač pa je pri vzgoji in vseh teh moško-žensko in moško-žensko-otroških zadevah daleč najbolj pomemben odnos - pa ne "med sabo", ampak "odnos do" vsega, se pravi, attitude. Če zna stvari sprejemat pozitivno, se bo to preneslo tudi na froca. če pa živčkariš in pičkariš pa normalno, da bo froc zafrustriran in živčen.

Objavljeno
NTS eno je, če si z nekom in te pusti kmalu po tem, ko ali izve,da si noseča ali ko se otrok rodi. In čisto nekaj drgega je, če se ti že na začetku odločiš, da boš za vse sam.

Je različno, amapk v obeh primerih morajo otroke same vzgajati. Če se ženska zavesto odloči, da bo sama vzgajala otroka, ima ravno toliko dela kakor tista, ki jo moški pusti.

Objavljeno
Dejte že malo bolj realno gledat, da življenje ni samo fun and games........

....samo tega ne!!!!.....kakšno je pa življenje če ga realno pogledaš...če bi realno pogledal ne bi hodil v šolo, ne bi ustvaril si družine, ne bi delal, ne bi čakal penzije....realno življenje je egoistično - ker nima prihodnosti...v realnem življenju ni prostora za človeka kot osebnost,ni prostora za družino kot jedro in....je samo golo preživetje....realnost je pusta....odpri oči....... :grim ....

Objavljeno
@ Pupa:

Korekt. En folk je tako zaposlen ziskanjem ideala, da sploh ne gleda na to, kaj ma zdaj. In potem nekega dne ugotovi, da mu je še to, kar je mel, spizdilo.

Drugač pa je pri vzgoji in vseh teh moško-žensko in moško-žensko-otroških zadevah daleč najbolj pomemben odnos - pa ne "med sabo", ampak "odnos do" vsega, se pravi, attitude. Če zna stvari sprejemat pozitivno, se bo to preneslo tudi na froca. če pa živčkariš in pičkariš pa normalno, da bo froc zafrustriran in živčen.

kapo dol - nič za popraviti..... točno to...... :OK: :OK:

ah, sej sem vedla, da si ti men z nekim razlogom tak fejst :004 :wub: :oops:

Objavljeno
Je različno, amapk v obeh primerih morajo otroke same vzgajati. Če se ženska zavesto odloči, da bo sama vzgajala otroka, ima ravno toliko dela kakor tista, ki jo moški pusti.

samo tista, ki je "zapuščena" je imela v glavi, d bo imela nekoga,ki ji bo pomagal in je sedaj čisto zafrustrirana ker je

1. ostala sama

2. ker mora sama otroka gor spraviti

tista, ki se odloči biti sama ni zafrustrirana zaradi teh stvari........

Objavljeno
....samo tega ne!!!!.....kakšno je pa življenje če ga realno pogledaš...če bi realno pogledal ne bi hodil v šolo, ne bi ustvaril si družine, ne bi delal, ne bi čakal penzije....realno življenje je egoistično - ker nima prihodnosti...v realnem življenju ni prostora za človeka kot osebnost,ni prostora za družino kot jedro in....je samo golo preživetje....realnost je pusta....odpri oči....... :grim ....

s tabo se ne morem stirnjati. Enostavno ne ločiš med pesimistično (kar si sedaj napisal) in realističnim pogledom.

meni je realistično čisto ok, vsega si želim v veliki meri od otrok do lepote bla bla bla.... še vedno pa nisem z glavo nekje v oblakih in ne bom enrkat pristala trdno na buči na tleh.........

Objavljeno (popravljeno)
@ Pupa:

pogoji v katerih zivis pogojujejo tvoj pogled na zivljenje!

zakaj?

ker smo šibki in ker smo slabiči....

....in ker taki pač smo iščemo "idelane" pogoje za zivljenje.....kar se meni zdi popolnoma smiselno ker druge poti pač ni....vsaj ne v tem svetu...

kar pa se tiče sprijaznjenja s tem kar imaš, pa "sej ni tok slabo" je to ena velika klobasa.....če nečesa ne znaš cenit,.....če ti nekaj ne ustreza moraš it dalje......

...ce bos ostal ne bos tega nikoli cenil, ker te bo pripeljalo samo do živčnega zloma....saj ne bos sposoben videt zadeve drugace kot zgolj z enega zornega kota....

in če smo takšni da stvari cenimo šele ko jih nimamo več..tudi prav...jih vsaj cenimo..pa čeprav prepozno.....bolje to kot da jih ne bi cenili AT ALL.... :angry2:

poleg tega pa...neko gledanje nazaj ali tolažba z "sej ni tok slabo, lahko bi blo se slabše" je zgolj slogan slabičev...... :angry2:

na ta svet smo postavljeni zato da nabiramo izkušnje in iz njih vlečemo sinteze.....in svoje znanje podajamo potomcem ce jih imamo......stagniranje v nečem zaradi varnosti in ker "ni tok hudo da ne bi moglo bit se huje" je ..spet.....približno pol mišjega kurca vredno.... :zzz: :zzz: :zzz:

Objavljeno
Pa saj veš, da vem, srce. Tudi ti veš, če se ne motim...  zato pa dobiš danes enga prav spešiale  :004

neka ti bude :) .....

pa če ves...pa ves da jest vem da ti veš :blink: ...kaj pol tle klobase prodajaš <_<

Objavljeno

:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

Čedalje bolj sem prepričan,da NAS je res malo IDEALNIH!!!!!

:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

Objavljeno
neka ti bude :) .....

pa če ves...pa ves da jest vem da ti veš :blink: ...kaj pol tle klobase prodajaš <_<

ker forumsko nabijanje prenese bistveno več, kot pa realni odnosi in situacije.

:)

Objavljeno
:hmm:  :hmm:  :hmm:  :hmm:  :hmm:

Čedalje bolj sem prepričan,da NAS je res malo IDEALNIH!!!!!

:hmm:  :hmm:  :hmm:  :hmm:  :hmm:

:004

Objavljeno

No, pa mi razložita kaj je to "idealno", da bom še jaz vedela, če sem idealna. :rolleyes: :lol1: :lol1: :lol1:

Alla :evilgrin:

Objavljeno (popravljeno)
No, pa mi razložita kaj je to "idealno", da bom še jaz vedela, če sem idealna. :rolleyes:  :lol1:  :lol1:  :lol1:

Alla  :evilgrin:

nisi ker si prevec kičasta :photo:

ti sam mene upraš...jest vem :whistle:

Objavljeno
No, pa mi razložita kaj je to "idealno", da bom še jaz vedela, če sem idealna. :rolleyes:  :lol1:  :lol1:  :lol1:

Alla  :evilgrin:

smo ti že rekl - tut 80% se že smatra kot "perfect" :)

Objavljeno

Ma, še vedno čakam kriterije, po katerih se to ocenjuje. Da vidim kolk procentov naberem. :rolleyes:

Alla

Objavljeno
Ma, še vedno čakam kriterije, po katerih se to ocenjuje. Da vidim kolk procentov naberem. :rolleyes:

Alla

pr men ene 30%, pr kom drugmu pa tut 80 al pa bliz 100%... :)

Objavljeno

Alla

lej..nimaš šans :grim ...prfekt sem recimo jest :fredy: ..pa mi to ne pomaga cist nič..ker se me pol vsi bojijo..... :blush:

tko da bod vesela da si neprfekt, kičasta in sploh kr neki .) ...pa da mas enga ki mu je to ultrakul :004

Objavljeno

Ja Alla, v kategoriji kiča si 100% !! Lahko pa Nagayo vprašaš. :yes:

Objavljeno

No, sam to sem hotla vedet. Idealnost ni odvisna od nas samih, teveč od oči, ki nas gledajo. Ni univerzalne idealnosti, torej....fanta....sprijaznita se.....NISTA IDEALNA! :P

Alla B)

P.S. Kičasta sem bla pa vedno, sam tega niste opazili! :P

Objavljeno
No, sam to sem hotla vedet. Idealnost ni odvisna od nas samih, teveč od oči, ki nas gledajo. Ni univerzalne idealnosti, torej....fanta....sprijaznita se.....NISTA IDEALNA!  :P

Alla  B)

problem je, če si človek sliko o sebi ustvarja skozi optiko opazovalcev... če svoj notranji ideal podredi temu, kako ga kot "idealnega" vidi nekdo drugi...

ergo: ženska, ki hoče sama otroka, želi zagotovo ta odnos urediti v skladu s svojimi ideali :)

Objavljeno

Sym, jes.

it's about how you feel, not how others feel about you. :grim

Objavljeno

what if you feel like the others feel of you??? <_<

nerešljivo :lol1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!