Skoči na vsebino

Izpuhi - predelave, prilagoditev, vzdrževanje, deli, splošno...

speed

Priporočene objave

Takšno cev dobiš skoraj pri vsakem trgovci z Inox-om tko , da res ni treba reklame :whistle:

Pretežko skoraj ne bi smelo bit...

odpade ker sem preveril ceno :whistle:

morem se še pozanimat kak je kaj s tanjšimi ploščami + krivljenjem .... kaj se bolj splača... .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

v mdm lj, te pride rostfrei ror premera okol 100mm s steno 2mm dolžine 40cm ene 15€.

Preden boš kaj spacal, ti bo žal časa in denarja, pa po možnosti še z izdelkom ne boš zadovoljen. :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz sem se zanimal blizu mariborja in je bil 1m 70€ vendar bo vseeno najbolje tako ker hočem naredit 2 na vsako stran enga pa naj sta vsaj enaka :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za zaključke bom v progremu zrisal mrezo, nesel k sosedu ki se ukvarja s tem. iz pločevine bo izrezal obliko in zakrivil na mašini odločil sem se pa za 6-koten storzec pod kotom 27 stopinj. Ko se bom izdelave lotil bom z veseljem prilepil nekaj slik.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...

Zdravo!

Zanima me, če kdo ve za koga, ki izdeluje izpuhe po naročilu?

Pozrebujem slip-on lonca za pod zadek motorja.

Gre za MV Agusto F4

Inf. lahko tudi na PM, ali 040/529-888

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdravo!

Zanima me, če kdo ve za koga, ki izdeluje izpuhe po naročilu?

Pozrebujem slip-on lonca za pod zadek motorja.

Gre za MV Agusto F4

Inf. lahko tudi na PM, ali 040/529-888

Po moje, če ti denar ni problem (Agusta :whistle: ) ti to naredi tudi Akrapovič. Ali pa kakšen Wings?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po moje, če ti denar ni problem (Agusta :whistle: ) ti to naredi tudi Akrapovič. Ali pa kakšen Wings?

Nad akrapovičem sem popolnoma razočaran :(

sem jim v dveh mesecih poslal že dvakrat mail, pa na nobenega nisem dobil odgovora......

Od Wingsa, pa so mi sporočili, da delajo le za KTM, ampak, da lahko tam dobim kakšne lonce, če se da kaj vpasati. Moram it enkrat pogledat.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Simon, ki se ukvarja z Ducatiji je kolegu za MV zrihtal rore, tako da lahko pobrskaš po forumu in boš našel njegov telefon morda celo naslov.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sem jim v dveh mesecih poslal že dvakrat mail, pa na nobenega nisem dobil odgovora......

Slovenska neolikanost :headbang: , kadar sem kontaktiral kakšnega v Tujino sem vedno dobil odgovor pa čeprav mi niso mogli pomagati!

Sicer pa jih poskušaj poklicati na telefon ker te bojo težje zavrnilo, bož saj vedel pri čem si

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sj akrapota dobiš v skor vsaki moto štacuni :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

KEC...omenil je Wingsa ne Arrowa

Se pardoniram, no obstaja Arrow. Čeprav pojma nimam zakaj na MV Agusto aftermarket izpuhe? :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz sem se tudi spraševal kaj manjka "orglam" ?

nič jim ne manjka, sam rahlo pretihe so, pa bi dal gor za probo kaj glasnejšega :naughty:

sem imel na dukatiju arrowsa, pa se mi zelo glas dopade (btw. original na Agusti je tudi Arrow), sam tisti, ki jih imajo na razpolago mi niso všeč, ker so čudne 4-oglate oblike....

nekaj se trenutno dogovarjam z Gorazdom (Wings), če bova kaj uspela gor namontirat :rolleyes:

originalne dam lahko še vedno nazaj :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tole dela moj frend, na sliki je sicer avtomobilski auspuh Honda CRX, dela pa tudi za motorje. Zadeva je res ekskluzivna in izgleda v živo še huje :worship: Če te zanima... PM

post-281-1195505303_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nič jim ne manjka, sam rahlo pretihe so, pa bi dal gor za probo kaj glasnejšega :naughty:

sem imel na dukatiju arrowsa, pa se mi zelo glas dopade (btw. original na Agusti je tudi Arrow), sam tisti, ki jih imajo na razpolago mi niso všeč, ker so čudne 4-oglate oblike....

nekaj se trenutno dogovarjam z Gorazdom (Wings), če bova kaj uspela gor namontirat :rolleyes:

originalne dam lahko še vedno nazaj :rolleyes:

ma ja ne prodajaj nam hrušk, ker jih ne maramo. aja ce ti pe premalo glasen pa decibel killerje ven vzami mater big deal res :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!