TheMan Objavljeno Oktober 26, 2007 Deli Objavljeno Oktober 26, 2007 Takšno cev dobiš skoraj pri vsakem trgovci z Inox-om tko , da res ni treba reklame :whistle: Pretežko skoraj ne bi smelo bit... odpade ker sem preveril ceno :whistle: morem se še pozanimat kak je kaj s tanjšimi ploščami + krivljenjem .... kaj se bolj splača... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Oktober 26, 2007 Deli Objavljeno Oktober 26, 2007 v mdm lj, te pride rostfrei ror premera okol 100mm s steno 2mm dolžine 40cm ene 15€. Preden boš kaj spacal, ti bo žal časa in denarja, pa po možnosti še z izdelkom ne boš zadovoljen. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TheMan Objavljeno Oktober 27, 2007 Deli Objavljeno Oktober 27, 2007 jaz sem se zanimal blizu mariborja in je bil 1m 70€ vendar bo vseeno najbolje tako ker hočem naredit 2 na vsako stran enga pa naj sta vsaj enaka :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cpifreak Objavljeno Oktober 27, 2007 Deli Objavljeno Oktober 27, 2007 Za zaključke bom v progremu zrisal mrezo, nesel k sosedu ki se ukvarja s tem. iz pločevine bo izrezal obliko in zakrivil na mašini odločil sem se pa za 6-koten storzec pod kotom 27 stopinj. Ko se bom izdelave lotil bom z veseljem prilepil nekaj slik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cpifreak Objavljeno Oktober 27, 2007 Deli Objavljeno Oktober 27, 2007 Glede na to da mi jih je veliko svetovalo nakup narejenega izpuha sem na internetu našelo tole stvar http://www.arrow.it/usa/catalogo/linee.asp?IDLinea=83 Zdaj pa me zanima če kdo ve kje v slo. bi se to dalo kupit. sorry za off. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izzyd Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 Zdravo! Zanima me, če kdo ve za koga, ki izdeluje izpuhe po naročilu? Pozrebujem slip-on lonca za pod zadek motorja. Gre za MV Agusto F4 Inf. lahko tudi na PM, ali 040/529-888 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 Igor iz Ivančne Gorice zna biti pravi naslov... Best of the bests. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
salo Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 Zdravo!Zanima me, če kdo ve za koga, ki izdeluje izpuhe po naročilu? Pozrebujem slip-on lonca za pod zadek motorja. Gre za MV Agusto F4 Inf. lahko tudi na PM, ali 040/529-888 Po moje, če ti denar ni problem (Agusta :whistle: ) ti to naredi tudi Akrapovič. Ali pa kakšen Wings? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izzyd Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 Igor iz Ivančne Gorice zna biti pravi naslov... Best of the bests. kakšna kontaktna št. bi mi prav prišla :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izzyd Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 Po moje, če ti denar ni problem (Agusta :whistle: ) ti to naredi tudi Akrapovič. Ali pa kakšen Wings? Nad akrapovičem sem popolnoma razočaran :( sem jim v dveh mesecih poslal že dvakrat mail, pa na nobenega nisem dobil odgovora...... Od Wingsa, pa so mi sporočili, da delajo le za KTM, ampak, da lahko tam dobim kakšne lonce, če se da kaj vpasati. Moram it enkrat pogledat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 V tej temi je omenjenih tudi par privatnikov ki izdelujejo izpuhe... klik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 kakšna kontaktna št. bi mi prav prišla :unsure: Stric Google bo našel.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MK-R1 Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 Simon, ki se ukvarja z Ducatiji je kolegu za MV zrihtal rore, tako da lahko pobrskaš po forumu in boš našel njegov telefon morda celo naslov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
salo Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 Nad akrapovičem sem popolnoma razočaran :( sem jim v dveh mesecih poslal že dvakrat mail, pa na nobenega nisem dobil odgovora...... Slovenska neolikanost :headbang: , kadar sem kontaktiral kakšnega v Tujino sem vedno dobil odgovor pa čeprav mi niso mogli pomagati! Sicer pa jih poskušaj poklicati na telefon ker te bojo težje zavrnilo, bož saj vedel pri čem si Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno November 19, 2007 Deli Objavljeno November 19, 2007 Nad akrapovičem sem popolnoma razočaran :(sem jim v dveh mesecih poslal že dvakrat mail, pa na nobenega nisem dobil odgovora...... Sj akrapota dobiš v skor vsaki moto štacuni :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 19, 2007 Deli Objavljeno November 19, 2007 Ne vem a se zajebavaš ali kaj ampak v 5 min našel tole in še kaj več: Tole mi ne deluje kot KTM. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 19, 2007 Deli Objavljeno November 19, 2007 (popravljeno) Double post Popravljeno November 19, 2007. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 19, 2007 Deli Objavljeno November 19, 2007 Aha pa še en: P.S. Arrow kot kaže ne ve katere izdelke proizvaja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno November 19, 2007 Deli Objavljeno November 19, 2007 KEC...omenil je Wingsa ne Arrowa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 19, 2007 Deli Objavljeno November 19, 2007 KEC...omenil je Wingsa ne Arrowa Se pardoniram, no obstaja Arrow. Čeprav pojma nimam zakaj na MV Agusto aftermarket izpuhe? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žorž Objavljeno November 19, 2007 Deli Objavljeno November 19, 2007 jaz sem se tudi spraševal kaj manjka "orglam" ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izzyd Objavljeno November 19, 2007 Deli Objavljeno November 19, 2007 jaz sem se tudi spraševal kaj manjka "orglam" ? nič jim ne manjka, sam rahlo pretihe so, pa bi dal gor za probo kaj glasnejšega :naughty: sem imel na dukatiju arrowsa, pa se mi zelo glas dopade (btw. original na Agusti je tudi Arrow), sam tisti, ki jih imajo na razpolago mi niso všeč, ker so čudne 4-oglate oblike.... nekaj se trenutno dogovarjam z Gorazdom (Wings), če bova kaj uspela gor namontirat :rolleyes: originalne dam lahko še vedno nazaj :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno November 19, 2007 Deli Objavljeno November 19, 2007 Tole dela moj frend, na sliki je sicer avtomobilski auspuh Honda CRX, dela pa tudi za motorje. Zadeva je res ekskluzivna in izgleda v živo še huje :worship: Če te zanima... PM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno November 19, 2007 Deli Objavljeno November 19, 2007 nič jim ne manjka, sam rahlo pretihe so, pa bi dal gor za probo kaj glasnejšega :naughty: sem imel na dukatiju arrowsa, pa se mi zelo glas dopade (btw. original na Agusti je tudi Arrow), sam tisti, ki jih imajo na razpolago mi niso všeč, ker so čudne 4-oglate oblike.... nekaj se trenutno dogovarjam z Gorazdom (Wings), če bova kaj uspela gor namontirat :rolleyes: originalne dam lahko še vedno nazaj :rolleyes: ma ja ne prodajaj nam hrušk, ker jih ne maramo. aja ce ti pe premalo glasen pa decibel killerje ven vzami mater big deal res :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno November 20, 2007 Deli Objavljeno November 20, 2007 meni je precej prijazno odgovorila tale delavnica http://www.jures-jj.si/ponudba.html#izpuh u živo so izdelki precej lični. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se