HyperJack Objavljeno Januar 25, 2010 Deli Objavljeno Januar 25, 2010 (popravljeno) si je ze kdo ovil izpuh z grafitnim trakom? se mi zdi da se nism opazu motorja v sloveniji ki bi imel to gor... Zadeva pride 35€ za 10mX5cm prek ebaya... citiram, najdeno nekje na netu: "Dobiš ga v kmetijskih trgovinah. Rečte da rabite trak za povit auspuh na traktorju, da vas ne bo trgovc debelo gledu." lp Popravljeno Januar 25, 2010. Popravil HyperJack Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Januar 25, 2010 Deli Objavljeno Januar 25, 2010 Nekaj takega.... Miha27 in roko 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Januar 30, 2010 Deli Objavljeno Januar 30, 2010 zgodba je taka... (vsaj tako je mini bilo povedano, če je res ne vem, me niti ne zanima kaj pretirano) akrapovič je naredil ta avspuh ampak decibelov niso mogli ustrezno znižati, zato so začeli delati okrogle (ali nek drug model v glavnem), ta pa je šel rakom žvižgat. ker se je prejšnji lastnik poznal z akrapovičem, njegovim sinom, mehanikom, karkoli, je ta avspuh dobil kot darilo. sedaj pa ni papirjev, ni računa, nobene serijske številke, nič!!! le božanski zvok! brez zajebancije... da bi mjogo original gor dat?! kaj zdaj naredit da bodo državni ordani zadovolj(e)ni? :unsure: sama registracija oz. tehnični menda še nič ne reši ali? preko vez se namreč da opraviti tehničnega s čimerkoli. hvala za kakršenkoli nasvet ali pomoč. še slikice... o fuck. to r1 sm enkat vidu na grobniku, najbolši raufniki za ta motor ever seen. vsaj zame. zdej vem zakaj sm videl sam ene. samo te hehe. super zgledajo. suuuper. jez bi na kape zgraviral kompletno homologacijo originalnih rorov in odtrgal akrapovič nalepke. če maš na njih originalne cifre naj nebi imeli izgovorov za ukrepanje, če pa naletiš na mino te pošljejo na tehnični pregled. kot slišim, v tujini DBmetre nosijo policaji tudi s seboj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BenX Objavljeno Januar 30, 2010 Deli Objavljeno Januar 30, 2010 o fuck. to r1 sm enkat vidu na grobniku, najbolši raufniki za ta motor ever seen. vsaj zame. zdej vem zakaj sm videl sam ene. samo te hehe. super zgledajo. suuuper. jez bi na kape zgraviral kompletno homologacijo originalnih rorov in odtrgal akrapovič nalepke. če maš na njih originalne cifre naj nebi imeli izgovorov za ukrepanje, če pa naletiš na mino te pošljejo na tehnični pregled. kot slišim, v tujini DBmetre nosijo policaji tudi s seboj hvala, hvala. kupiš? so res super. izgled, zvok pa sploh. pa ne da di blo nenormalno glasno ampak tak lep globok brmbrm pride ven... noro. ...no, saj glasno je tudi kar... nalepke bom definitivno dol cukno za ostalo pa ne vem. sprva bom reskiral, ko se bodo €€€ nabrali pa bom verjetno dal nekaj legalnega gor. čeprav s težkim srcem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aselak Objavljeno Januar 30, 2010 Deli Objavljeno Januar 30, 2010 (popravljeno) kot že omenjeno mi malo piha ven kjer je izpuh nasajen na cev, sedaj sem kupil črn silikon, ki zdrži do 300 stopinj. Zanima me ali bo 300 stopinj dovolj ali bi moral nekje najti temperaturno bolj obstojnega. Oziroma, če drugače vprašam koliko stopinj ima dobro segreta cev preden pride v lonec. Hvala za odgovor že vnaprej sprašujem zato, ker nisem še nič packal in nočem, da se bo potem kaj žgalo:) kupil sem pa tole: temp silikon, cena smešna 5e Popravljeno Januar 30, 2010. Popravil aselak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Januar 30, 2010 Deli Objavljeno Januar 30, 2010 ta črni nevtralni je jebiveter, ker trd rata in ni za dolgo. Rdeč je dost boljši, sam ni pa tolk lep za gledat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aselak Objavljeno Januar 30, 2010 Deli Objavljeno Januar 30, 2010 ja ne vem kokr sem govoril s prodajalcem je imel oba na ovljo rdecega in črnega, in je reku da je črn bolsi zato ker notri nima nekih kislin, drgač sta pa baje ista... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Januar 30, 2010 Deli Objavljeno Januar 30, 2010 nč nista ista, sem oba dobro sprobal. Črn ne smrdi pa lepš zgleda, drugač je pa rdeč dost boljši za temperaturo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Februar 2, 2010 Deli Objavljeno Februar 2, 2010 nč nista ista, sem oba dobro sprobal. Črn ne smrdi pa lepš zgleda, drugač je pa rdeč dost boljši za temperaturo. Rdečega sem jaz na skuterih uporabljal namesto dihtung (pazi ker smrdi ko hudič ko z tube ven pride) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Februar 2, 2010 Deli Objavljeno Februar 2, 2010 (popravljeno) Jst mam rdečga pri Jawi 350 med cilindri pa prirobnico fergov pa je po 2-3 letih še čist OK. Z črnim pa nimam izkušenj. Probi, če pa ne bo OK lahko pa še vedno rdečega kupiš. Popravljeno Februar 2, 2010. Popravil trojan69 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Februar 3, 2010 Deli Objavljeno Februar 3, 2010 sem 99,9% prepričan da avspuha s tesnilcem neboš poflikal. avspuh se segreje precej precej bol kot blok motorja, kjer tesnilc lahko uporabiš namesto papirnatih tesnil. nezanemarljiv je tudi tlak izpušnih plinov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aselak Objavljeno Februar 3, 2010 Deli Objavljeno Februar 3, 2010 Sedaj sem naredil drugače, izpuh sem peljal k enemu lokalnemu mojstru za avto izpuhe in je popravil cevi da sedaj lepo sedejo eden na drugo, vmes mi je rekel naj dam to pasto 300stopinjsko in to naj bi bilo to:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Februar 3, 2010 Deli Objavljeno Februar 3, 2010 tole sm jst probu na vseh možnih površinah.. in loh rečem.. zakon je! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Be wild Objavljeno Februar 21, 2010 Deli Objavljeno Februar 21, 2010 (popravljeno) Ali kdo ve če v Sloveniji kdo prodaja IXIL izpuhe? Če poznate kakšnega prijatelja, strica v tretjem kolenu, bilo koga... Se že vnaprej zahvaljujem. Popravljeno Februar 21, 2010. Popravil Be wild Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SasoH Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 Ali kdo ve če v Sloveniji kdo prodaja IXIL izpuhe? Če poznate kakšnega prijatelja, strica v tretjem kolenu, bilo koga... Se že vnaprej zahvaljujem. Mene tudi zanima če pozna kdo kakšnega IXIL dilerja.. rabil bi pa za er6n .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primmo Objavljeno Maj 21, 2010 Deli Objavljeno Maj 21, 2010 Pozdravljeni! Na mojem Monstru se prosijo novi izpuhi pa me zanima, če kod pozna firmo roadsitalia. Drugače se odločam med Leo Vince ali pa roaditalia. Zakaj roaditalia? Ker imajajo lepe dizajne za 400 € plus rore za high mount... pri Leotovimi pa imajo samo en model klasične ovalne. za odgovore se vam zahvaljujem.. upam, da nisem glih teme zgrešu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OKigor Objavljeno Maj 22, 2010 Deli Objavljeno Maj 22, 2010 Pozdravljeni! Na mojem Monstru se prosijo novi izpuhi pa me zanima, če kod pozna firmo roadsitalia. Drugače se odločam med Leo Vince ali pa roaditalia. Zakaj roaditalia? Ker imajajo lepe dizajne za 400 € plus rore za high mount... pri Leotovimi pa imajo samo en model klasične ovalne. za odgovore se vam zahvaljujem.. upam, da nisem glih teme zgrešu Kaj bi se našlo tudi pri nas. izpuhi.mass@gmail.com http://www.shrani.si/f/3m/lO/2WvBjsiD/m6951.jpg roko, malakai in suntrace14 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matt79 Objavljeno Maj 24, 2010 Deli Objavljeno Maj 24, 2010 Pozdravljeni. Bom vprašal kar tukaj. Imam ninjo ZX-6r letnik 2004, zanima me pa če je original izpuh (samo lonec) enak kot pri Z 750. lp in hvala za odgovor. Matjaž Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Maj 28, 2010 Deli Objavljeno Maj 28, 2010 Če bo kdo čez poletje rabil kakšno obnovo izpuha, menjava volne in te fore, sem pripravljen za ugoden dnar naredit servis... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SV rider Objavljeno Junij 2, 2010 Deli Objavljeno Junij 2, 2010 Poznak do koga, ki ima prijatelja katerega kolega bi mi izdelal Db killer? Sej ne da bi bilo z originalnim kaj narobe, ampak ne da pravega glasu od sebe. Če se pa vozim brez, je pa vedno možnost, da me vožnja drago stane. Baje da v Avstiji precej gledajo, če voziš brez Db killerja. Zato bi dal izdelat malo bolj odprtega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Junij 4, 2010 Deli Objavljeno Junij 4, 2010 Poznak do koga, ki ima prijatelja katerega kolega bi mi izdelal Db killer? Sej ne da bi bilo z originalnim kaj narobe, ampak ne da pravega glasu od sebe. Če se pa vozim brez, je pa vedno možnost, da me vožnja drago stane. Baje da v Avstiji precej gledajo, če voziš brez Db killerja. Zato bi dal izdelat malo bolj odprtega. Če ti originala ni škoda, ga lahk sam mavo preluknaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 6, 2010 Deli Objavljeno Junij 6, 2010 Poznak do koga, ki ima prijatelja katerega kolega bi mi izdelal Db killer? Sej ne da bi bilo z originalnim kaj narobe, ampak ne da pravega glasu od sebe. Če se pa vozim brez, je pa vedno možnost, da me vožnja drago stane. Baje da v Avstiji precej gledajo, če voziš brez Db killerja. Zato bi dal izdelat malo bolj odprtega. Pokaži sliko trenutnega, pa ti povem, kaj se da naredit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nk84 Objavljeno Junij 8, 2010 Deli Objavljeno Junij 8, 2010 A mogoče kdo ve kje bi se dal dobit izpuh Supertrapp za v-maxa. Na Ebayu so sam iz zda, pa če mogoče kdo ve če jih kje v evrop prodajajo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 8, 2010 Deli Objavljeno Junij 8, 2010 A mogoče kdo ve kje bi se dal dobit izpuh Supertrapp za v-maxa. Na Ebayu so sam iz zda, pa če mogoče kdo ve če jih kje v evrop prodajajo. Če ne drugegea, pa naročiš iz ZDA, mogoče bo malenkost nanesla poštnina a če hočš met ni druge. Sam sem naročil teflon iz ZDA pa sem ga dobil za 5dni v slovenijo . Tako da gre kar hitro to... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nk84 Objavljeno Junij 8, 2010 Deli Objavljeno Junij 8, 2010 Če ne drugegea, pa naročiš iz ZDA, mogoče bo malenkost nanesla poštnina a če hočš met ni druge. Sam sem naročil teflon iz ZDA pa sem ga dobil za 5dni v slovenijo . Tako da gre kar hitro to... Pride poštnina pa davek pa carina pa vse skup dost nanese. Je za kolega, pa bomo probal če se da prek zodiaca dobit ki držijo supertrappe za HD v evropi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se