Drekavac Objavljeno Februar 16, 2002 Deli Objavljeno Februar 16, 2002 Jest sem pa kao neki panker Poslušam punk, no bolj punk rock, najraje imam skupine kot so Ramones, Green Day, Blink 182, pa tudi legende kot so Clashi mi zelo sedejo... Od domačih pa Zablujena Generacija, Zaklonišče Prepeva (samo stari komadi, novi so že preveč komercijalni zame), pa Niet... PUNK'S NOT DEAD! LP Drekavac drekavac@vavpycom.net www.vavpycom.net Bilo kuda, drekavac svuda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mayci Objavljeno Februar 16, 2002 Deli Objavljeno Februar 16, 2002 o Drekavac je tud lepo povedal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber Objavljeno Februar 16, 2002 Deli Objavljeno Februar 16, 2002 Ni lepsega kot ujeti v uho nekaj kar se ujame s tvojim trenutnim raspolozenjem ali pa ti razpolozenje se popravlja Glazba brez meja Eni so srecni drugi pa trezni LP Climber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 16, 2002 Deli Objavljeno Februar 16, 2002 Buta buta buta v avtu, doma Radio sport, s punco mirna glasba, zabava kar pride.... in tako dalje.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Februar 16, 2002 Deli Objavljeno Februar 16, 2002 gregs sva na isti valovni dolžini.... scooter je zakon!!!!!!! dario g. , darude , dj quicksilver , da hool in tako dalje.... ja pa latino mi je tut všeč pa sidharta sam goveja muska pa kvazi pevci a la werner mi pa povzročajo hude prebavne motnje.... dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 17, 2002 Deli Objavljeno Februar 17, 2002 Metal.. speed, power, epic, doom, black, heavy, death, black,... Metal. ali pa klasika. Edini stvari, ki sta vsaj glasbeno na nivoju - kot glasbenik cenim, ce kdo kaj tudi odigra ne pa sprogramira na kalkulatorju. Aja, a sem omenil metal? Einherjer ------------- www.firestartersmc.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno Februar 17, 2002 Deli Objavljeno Februar 17, 2002 Zelo sem zadovoljen,ker vidim da obstaja še veliko somišljenikov po glasbenem okusu sodeč.Imam se za starga pankerja,se prav da poslušam vse od Ramonesov do sodobnikov tipa Blink182,pa tud hardrock MOtorhedov obožujem,v glavnem važn je de ropota.Ste me pa s to temo raznežli ker sem se spomnu da sem točno pred 20 leti,na dan ko so v Jugi izbirali popevko za evrovizijo,šel v Ljubljano na prvi koncert v svojem živleju in sicer Anti-nowhere league,v hali Tivoli,zato bom danes vrgel na CD njihov album Live in Yugoslavia in obudil mladostne spomine,pa kakšna solza mi bo ušla,smrk!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 17, 2002 Deli Objavljeno Februar 17, 2002 pa da mi kdo cez 5 mesecev ne odpre glasbe III slucajno. drugace pa vse,EXCEPT house,acid,techno in podobno sranje. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 18, 2002 Deli Objavljeno Februar 18, 2002 quote: drugace pa vse,EXCEPT house,acid,techno in podobno sranje. No, no, Ice, ne mores reci sranje, ce ti tega ne poslusas... Jaz tudi ne recem za heavy metal, da je sranje, pa ceprav ga ne poslusam. Je pa punk prav fletna zadeva, sploh v avtu, po ovinkih. Ampak kaksen naspidiran techno je pa vseeno se boljsi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Februar 18, 2002 Deli Objavljeno Februar 18, 2002 Od FS 8 dalje samo se... PRISLUHNIMO TISINI... I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 18, 2002 Deli Objavljeno Februar 18, 2002 quote: Od FS 8 dalje samo se... PRISLUHNIMO TISINI... Ahahahahaahahahhaha..... A ti to o Lojziju? Pa saj je prav prijetno krulil... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice lady Objavljeno Februar 18, 2002 Deli Objavljeno Februar 18, 2002 Lepo, da je toliko različnih glasbenih okusov... ja, kam pa pridemo, ce bi vsi poslusali oz. bili enakih mnenj... jaz sem sicer za ROCK FOREVER Ice Lady Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Februar 19, 2002 Deli Objavljeno Februar 19, 2002 quote: quote: Od FS 8 dalje samo se... PRISLUHNIMO TISINI... Ahahahahaahahahhaha..... A ti to o Lojziju? Pa saj je prav prijetno krulil... A nenenenenene Gregs... Hotčko... in njegov Bluesssssssssssssssss I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 19, 2002 Deli Objavljeno Februar 19, 2002 quote: A nenenenenene Gregs... Hotčko... in njegov Bluesssssssssssssssss Posteno. Res je... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ghost_R1 Objavljeno Februar 19, 2002 Deli Objavljeno Februar 19, 2002 quote: .... a mogoče heleno blagne,wernerja,itd...... lp., bmw Halo!!! No pa tudi en mora ne. Kdo pa je Werner? Grobnik, 1:39.317 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno Februar 23, 2002 Deli Objavljeno Februar 23, 2002 V bistvu moj nick pove vse. Ja ROCK za ROCKY-ja. Uh pa folk tega je ...ja, zakaj madona še nihče ni omenil legend Pink Floyd, pa Lynyrd Skynyrd Band, Allman Brothers, Greatfull Dead, Stonsi, Who, Fleetwood Mac, nepozabni Queen....... Pa kitaristi Mozartovega kova kot Mark Knopfler, Steve Vai, Joe Satriani, Steve Lukather, Brian May.....V jazz-u in funk-u, ne moram mimo legende Mils Davis-a in J. Coltraina, Pat Matheny Group, Al Jarroue, George Washington jr., Randy Craford, Sandra Sa, David Sunborn.....joj folk pa tega je tolko...Moram pa omenit najljubše tri bobnarje. Vsa čast in slava pokojnemu Keith Moon-u (WHO), studiski in zame najboljši Omar Hakim in Simon Phillips od odličnega banda TO TO. Pa še kakšen basist Darryl Jones, (sorry Hotschko samo za malo je boljši od tebe), klaviature pa nepozabni Rick Waickmann in Derek Sherinian. Ma noro tega je preveč. Lep pozdrav izpod vinogradov! ROCKY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ghost_R1 Objavljeno Februar 23, 2002 Deli Objavljeno Februar 23, 2002 Go Wrner go ja da Helene ne pozabim pa Simone Grobnik, 1:39.317 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 25, 2002 Deli Objavljeno Februar 25, 2002 quote: ...ja, zakaj madona še nihče ni omenil legend rocka... ...ker so se omenile v glasbi I ?! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fisherman Objavljeno Februar 25, 2002 Deli Objavljeno Februar 25, 2002 quote: -------------------------------------------------------------------------------- A nenenenenene Gregs... Hotčko... in njegov Bluesssssssssssssssss -------------------------------------------------------------------------------- Posteno. Res je... A dejta no. Hočko blues je bil the best. Še posebej Na planincah blues. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Februar 26, 2002 Deli Objavljeno Februar 26, 2002 Ne morem se premagat, tako da sem po dolgem času spet uletela na forum in točno v tole debato. Vidim da sem spet zamudila eno (predvidevam da nadvse zanimivo) točko ... Mimogrede: Ozzy je de best !!! Pa Lemmy tud, če ni prevec zdelan. Takole za surfanje se pa prileze tanova plata od Bambi molesters. A je bil kdo na koncertu ? Da rająi ne omenjam kaj imam namesto budilke .... LuCy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno Februar 28, 2002 Deli Objavljeno Februar 28, 2002 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Februar 28, 2002 Deli Objavljeno Februar 28, 2002 Ha, ha, ha! A ni blo govora o muski? Bom kr pri moji CD-budilki ostala! ( Awake the dead!!) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno Marec 1, 2002 Deli Objavljeno Marec 1, 2002 quote: Ha, ha, ha! A ni blo govora o muski? Bom kr pri moji CD-budilki ostala! ( Awake the dead!!) Vidim, da niti ženske niso več to kar so bile včasih. Kako gre že tisto. Ostani tam kjer si, na svoji strani nagajivega nasmeha..... ROCKY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lindau Objavljeno Marec 3, 2002 Deli Objavljeno Marec 3, 2002 Se moja verzija dobre glasbe: "d kwaschen retaschy" Nic jasno? Mogoce vam se bo! We are in this together! Popravil/a - lindau dne 03/03/2002 ob 11:52:40 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Marec 3, 2002 Deli Objavljeno Marec 3, 2002 očitno je tuki gor zelo veliko rokerjev in metalcev, slednje sem bil tudi jaz (po moje v svojih mlajših letih edini čupavc na kroski), seveda od zgodovinski MAIDNOV pa do death metala, (škoda za Shuldinerjevo smrt), od elektronske glasbe pa mi edino diši Drum'n'Bass seveda v zvočno bolj polni in ne atmospheric izvedbi pomenbnejši obiskani koncerti: cannibal corpse, atrocity, deicide,benediction,metallica,iron maiden,tiamat, black sabbath vrag volant sucks double time ureditev: slo scena : lačni franz, avtomobili, mlakar in vsi ostali, ki izvajajo glasbo na podlagi čustev,zabave in ne komerciale Popravil/a - suzuki250 dne 03/03/2002 ob 12:37:20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se