Skoči na vsebino

GLASBA II

Thundercat

Priporočene objave

quote:

quote:

To vi sploh ne veste kaj je muzka!!! Upam, da je se kasen metalc gor na forumu. PROGRESSIVE METAL !!!!!! Zero Hour, Symphony X, Empty Tremor, Mercury Rising, Ivory Tower, Shadow Gallery, Power of Omens, Kenziner...Pa kva sploh to vi poslusate??!! Motorhead, ok, pa se neke limone za zravn....Sicr pa, sto ljudi, en okus.

Dobis cisto 10-tko!!

Einherjer

-------------

www.firestartersmc.com

No, krik vpijocega v pušcavi je dobil eho...He-he, odlicno! Sami samotni jezdeci...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

quote: Vse, ki vas morda zanima nekaj novega, vas vabim ta četrtek 25. aprila zvečer ob 21h v Sub Sub v Ljubljani (bivši Klub Palma ob hali Tivoli).

Skupina O.S.T. in Valentino Kanzyani predstavljata symbiotični experimentalni dogodek SYMBIOSIS - Rock&Techno.

Po zadnjih vajah in pripravah vam lahko obljubim, da se splača videt in predvsem slišat tole zadevo. (žgekoprasica press)

hotschko

... joj fantje kaj počnete???! me kar srce boli... Jaz ziher 100% ne pridem!!!

GSF {Genuine Suzuki Fun}

Škoda, ker se je splačalo slišat.

hotschko

Popravil/a - hotschko dne 26/04/2002 ob 14:50:10

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hard Rock, Heavy metal ,Black metal -To ti je muska.Vidm ,da je dost metalcov tuki, fino to.Jebeš rave ter ostalo komercialo!!!!!

"LIFE IS OURS, WE LIVE IT OUR WAY"

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Hard Rock, Heavy metal ,Black metal -To ti je muska.Vidm ,da je dost metalcov tuki, fino to.Jebeš rave ter ostalo komercialo!!!!!

"LIFE IS OURS, WE LIVE IT OUR WAY"

Pravilno razmišljanje! Jebeš use...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Aya, Hotschko, a je blo fajn na koncertu u SubSub-u???? Yst nism mogu prit, k sm kozlal pir....

Koncert v SUBSUB-u uspel popolnoma. Vsem, ki jih ni bilo je lahko žal, ker kombinacija, ki smo jo tokrat probali res hara. O.S.T. rulz.

hotschko

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mah ost je pop :)

Medtem, ko ste vi stancal v sub-subu smo mi zagal v Hali Tivoli :)

(pa ceprav za 16 ljudi :) )

Ku*c smo pa le v hali igral...

Einherjer

-------------

www.firestartersmc.com

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote: Koncert v SUBSUB-u uspel popolnoma. Vsem, ki jih ni bilo je lahko žal, ker kombinacija, ki smo jo tokrat probali res hara. O.S.T. rulz.

hotschko

... hja mr. Hočko, to bodo pa drugi povedal

quote: mah ost je pop :)

.... yeap, res so Bolne želje.... bolne želje.... Bolne želje....Bolne želje.... bolne želje.... Bolne želje....Bolne želje.... bolne želje.... Bolne želje....Bolne želje.... bolne želje.... Bolne želje..........

lp, Onim

p.s. pa brez zamere, moje skromno mnanje.

GSF {Genuine Suzuki Fun}

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote: To vi sploh ne veste kaj je muzka!!! Upam, da je se kasen metalc gor na forumu. PROGRESSIVE METAL !!!!!! Zero Hour, Symphony X, Empty Tremor, Mercury Rising, Ivory Tower, Shadow Gallery, Power of Omens, Kenziner...Pa kva sploh to vi poslusate??!! Motorhead, ok, pa se neke limone za zravn....Sicr pa, sto ljudi, en okus.

Halo!!!?? Limone? A pa ti misliš, da jaz samo Motorheade poslušam? Mi pač najbolj sedejo in mimogrede: sploh še niso za odmet, pred kratkim je izšla nova plata!

Jaz osebno se ne omejujem na točno določene bende, zvrsti ... Ni važno katera zvrst, važno je, da je muska dovolj kompleksna, da lahko ob vsakem vnovičnem poslušanju odkriješ še kakšno podrobnost, pomembno je, da linije posameznih instrumentov in vokala niso vse po istem kopitu, temveč se čimbolj dinamično dopolnjujejo in prepletajo.

Če komad ustreza tem kriterijem, potem skoraj ni več važno ali je to pop, rock&roll, hard rock, metal, blues, country ali karkoli pač že ....

Aja, pa važno je da žge ...

Pocasi se dalec pride, hitro pa se dlje.

LuCy

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

mah ost je pop :)

Einherjer

-------------

www.firestartersmc.com

Sm bil uceri u RecRecu, pa sm vidu plato s tvojim osebnim profilom, Eiherjer s slikco.... A ste to sl. bend, al so ti tok usec?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

quote: To vi sploh ne veste kaj je muzka!!! Upam, da je se kasen metalc gor na forumu. PROGRESSIVE METAL !!!!!! Zero Hour, Symphony X, Empty Tremor, Mercury Rising, Ivory Tower, Shadow Gallery, Power of Omens, Kenziner...Pa kva sploh to vi poslusate??!! Motorhead, ok, pa se neke limone za zravn....Sicr pa, sto ljudi, en okus.

Halo!!!?? Limone? A pa ti misliš, da jaz samo Motorheade poslušam? Mi pač najbolj sedejo in mimogrede: sploh še niso za odmet, pred kratkim je izšla nova plata!

Jaz osebno se ne omejujem na točno določene bende, zvrsti ... Ni važno katera zvrst, važno je, da je muska dovolj kompleksna, da lahko ob vsakem vnovičnem poslušanju odkriješ še kakšno podrobnost, pomembno je, da linije posameznih instrumentov in vokala niso vse po istem kopitu, temveč se čimbolj dinamično dopolnjujejo in prepletajo.

Če komad ustreza tem kriterijem, potem skoraj ni več važno ali je to pop, rock&roll, hard rock, metal, blues, country ali karkoli pač že ....

Aja, pa važno je da žge ...

LuCy

Ah, kaj ni vazno kasna zvrst muzke???? Seveda je vazno!!!!

Ne more ti bit use usec (od popa do black metala), to mi ne bo noben pravil, ne mores se zgovarjat na kompleksnost...Valjda nimas plat od Wernerja, Hajnija, za zravn pa se Cradle of Filth, pa recmo Immortal??!! Za vmes pa se free jazz, pa se mal opere?!

Yst sm zlo ozko usmerjen, glede tega res nimam sirine....

Motorhead majo res plato novo, sam oni pa res nimajo nic vec za pokazat, ponavljajo se u nedogled, kokr ksni Stratovarius, al pa Iron Maidni (sicer odlicni!)....

Ja, ljudje, širine mi manjka....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Sm bil uceri u RecRecu, pa sm vidu plato s tvojim osebnim profilom, Eiherjer s slikco.... A ste to sl. bend, al so ti tok usec?

:) hehe, v principu sem nekaj let nazaj razsirjal svoja obzorja (obseden sem z nordijsko mitologijo) in od takrat povsod uporabljam ta nick - kasneje sem pa se za bend slisal, ki pa so mi tudi zelo vsec. Tako kot tudi naslovnica s katere je moj Avatar (Odin Owns Ye All).

Einherjer

-------------

www.firestartersmc.com

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Ah, kaj ni vazno kasna zvrst muzke???? Seveda je vazno!!!!

Ne more ti bit use usec (od popa do black metala), to mi ne bo noben pravil, ne mores se zgovarjat na kompleksnost...Valjda nimas plat od Wernerja, Hajnija, za zravn pa se Cradle of Filth, pa recmo Immortal??!! Za vmes pa se free jazz, pa se mal opere?!

Yst sm zlo ozko usmerjen, glede tega res nimam sirine....

Motorhead majo res plato novo, sam oni pa res nimajo nic vec za pokazat, ponavljajo se u nedogled, kokr ksni Stratovarius, al pa Iron Maidni (sicer odlicni!)....

Ja, ljudje, širine mi manjka....

Evo jest sirino imam - poslusam od klasike/opere pa do kakega popa, pa tja do Cradle of Filth, ki so mi vse bolj in bolj vsec.

Kar se motorheadov tice, pa sem ene 5 let nazaj pogruntal, da ce je komad dober je tak kot Ace of Spades, ce pa slab je pa pac zanic.

Stratovariusi se res ponavljajo, ce hoces kaj drugacnega poslusaj solo plato Tima Tolkkija, ki ni taka kot stratovarius, ampak po dveh komadih zelis, da bi bilo, kajti kaj tako zanic ze dolgo nisem slisal.

Trenutno najboljse presenecenje tega leta so Testament - First Strike, Still Deadly - komadi iz prvih dveh plat na novo posneti, se celo herr Skolnik je igral kitare na snemanju - kvaliteta prvih plat s kvaliteto nove produkcije. ZAKON!

Einherjer

-------------

www.firestartersmc.com

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Valjda nimas plat od Wernerja, Hajnija, za zravn pa se Cradle of Filth, pa recmo Immortal??!! Za vmes pa se free jazz, pa se mal opere?!

No, pa se dejva mau kregat - se že dolg nisem z nobenim

Ko sem prebrala prva dva na zgornjem seznamčku, so mi skočili lasje pokonci, pa kurja polt me je oblila. Vse ostalo je pa čist kul. No, mam neki metalskih plat, ki so mi ble v tistem hipu, ko sem jih slišala všeč, potem jih pa nikoli več nisem poslušala, ker pač nisem bla u takem filingu...

No, blazno všeč so mi tudi razne gothic variante, če ne zvenijo, kot bi jih zaigral na otroškem sintezajzerju.

LuCy

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Eh, Lucy, Lucy, sej sm vedu, da bova skup pršla, sej se strinjamo u enih stvareh....Glavn, da se mamo radi, pa da ne škodmo drug dugmu.... Ampak Hajnija pa še vedno ne ljubim prevec......

Lucy, tebe mam pa rad, k si motoristka!

Einherjer, pravš, da poslušaš tut klasiko (metalno?) pa opero??!! Tok ti verjamem, kokr moji gospodicni, da se rada vozi z mano na zadnem moto zicu.....Sicer pa morm rect, da sem ZAL slišal plato od Tolkkija, tut ce ne bi vedu, da jo je naredu, taka jajca od jajc, za Testament pa itak - KLASIKA TRASHA....

Še vedno ne vem - Einherjer so Švedi?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

sej ti einherjer pa baje po 4 strunki godeš ane, zraven pa še noge vihtiš

"byte" mi dust

Dvakrat "blizu" :)

Igram 6-strunski bas. Noge pa sem nehal vihteti nekaj let nazaj (zal ali pa tudi ne)

Einherjer

-------------

www.firestartersmc.com

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Einherjer, pravš, da poslušaš tut klasiko (metalno?) pa opero??!! Tok ti verjamem, kokr moji gospodicni, da se rada vozi z mano na zadnem moto zicu.....Sicer pa morm rect, da sem ZAL slišal plato od Tolkkija, tut ce ne bi vedu, da jo je naredu, taka jajca od jajc, za Testament pa itak - KLASIKA TRASHA....

Še vedno ne vem - Einherjer so Švedi?

Einherjer band so Norvezani (zadnji album ima naslov Native Norvegian Art).

Kar pa se klasike tice - zal bos kar moral verjeti - imam kar prijetno kolicino klasike na CDjih in se vec na LP-jih. Osebno sem misljenja, da je klasika edina glasba, ki je primerljiva z metalom (no ja - metal s klasiko) glede na strukturo in kompleksnost.

Rek da je vse to rock'n'roll zame ne drzi, ker rocka hormonsko ne prenasam!

Lucy pa je prica, da sovrazim "bikersko" musko. Razne born to be wild in podobne gluposti. Zame je glasba z jajci pravo.

Trenutno so to Cradle of filth ali pa Otyg.

Einherjer

-------------

www.firestartersmc.com

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, ce hoces da Einherjer zivcni zlom dobi, potem je Born to be wild prava izbira .....

quote:

Koncert v SUBSUB-u uspel popolnoma. Vsem, ki jih ni bilo je lahko žal, ker kombinacija, ki smo jo tokrat probali res hara. O.S.T. rulz.

hotschko

Einherjer

Lej, lej, kakšno rivalstvo!!

Hotschko: koncert v SUBSUB-u je bil O.K., če odštejemo dejstvo, da je bil "event" napovedan za ob devetih pa ste se na oder prikazali ob polnoči ( nič novega za SUBSUB). Drugace pa PREMALO BASA!!!

Ideja je pa dobra, ni kaj.

Einherjer, drugic pa povej, ko imate koncert. Res skoda, da folk ne ve, ko pa znate ful zažgat (Medo in Vrt ljubezni)

LuCy

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kdo od motosvetovcev ima bend, kako se imenuje, kaj igrate in kdaj??!

Thundercat

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Aya, Hotschko, a je blo fajn na koncertu u SubSub-u???? Yst nism mogu prit, k sm kozlal pir....Kdaj tocno je blo to?Nc ne vem...Spet bos tepen,sej ves ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!